Bæredygtige valg i 2020

Der er mange valg og dilemmaer for at skabe bæredygtigt byggeri og arkitektur i 2020. Den 25.-26. marts 2020 kan du være med til Building Green i Centralværkstedet i Aarhus og få sat fokus på netop de bæredygtige valg. Du kan blandt andet høre mere om:

Materialevalg og målbarhed • Datidens præg på fremtiden • Den efterspurgte bæredygtighed

Til Building Green får du inspiration til bæredygtigt byggeri og arkitektur. Du kan opleve inspirerende talere fra ind- og udland på 3 scener, der taler om bæredygtige valg inden for byggeri og arkitektur i 2020. Du kan også møde over 70 udstillere, der står klar til at vise deres bæredygtige produkter og grønne løsninger til byggeriet frem til dig.

Lyder det godt? Så få et hurtigt overblik her.

Hold dig opdateret

– tilmeld dig nyhedsbrevet

Building Green er en spændende mulighed for at se nye tiltag, omend jeg er bekendt med mange af de udstillede produkter. Jeg kommer for at møde branchen og høre indlæggene på scenerne rundt i Centralværkstedet.
Ane Lyngø, BygningschefBesøgende i 2018
I’m a resident of Aarhus, but this was my first attendance of a Building Green event. I must say that I found it most insightful, and encouraging too. It was a really great selection of speakers. So thank you to all of the Building Green team.

William SteelBesøgende i 2018

VIP Partnere 2019

Partnere & Sponsorer 2019

Foto: Hustømrene, Lisbjerg Bakke