Bæredygtige valg i 2020

Der er mange valg og dilemmaer involveret, når vi skal bygge grønt og bæredygtigt i 2020. Hvilket materiale skal du vælge, tør du vælge nye ikke-gennemtestede materialer og er bygherrer og forbrugere villige til at betale for bæredygtighed? Når vi spørger byggebranchen, hvad de største udfordringer med bæredygtigt byggeri og arkitektur er lige nu i 2020, er svaret netop alle de svære valg og dilemmaer, der ofte opstår.


Få konkret viden om bæredygtigt byggeri

Til Building Green i Aarhus 25.-26. marts 2020 får du sat fokus på temaet bæredygtige valg i 2020. Gennem 3 undertemaer får du belyst de typiske svære valg og dilemmaer: materialevalg og målbarhed – datidens præg på fremtidens byggeri – fremtidens efterspurgte bæredygtighed

Over 2 dage kan du opleve 80 talere på 3 scener og 70 udstillere af bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. Du får inspiration og input til alle de dilemmaer og valg, du skal tage, når du bygger bæredygtigt, og du får konkret og brugbar viden, så du nemmere kan tage de bæredygtige valg. Husk din notesbog.

Det er gratis at deltage – tilmeld dig nu!

Mød hele byggebranchen

Til Building Green mødes hele byggebranchen til inspiration og erfaringsudveksling for at fremme bæredygtigt byggeri og arkitektur i Danmark. Du kan blandt andet møde arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri og arkitektur i Centralværkstedet i Aarhus. Du bliver en del af et stort bæredygtigt fællesskab og kan erfaringsudveksle og netværke med alle parter i byggebranchen. 

Tilmeld dig gratis og få inspiration og netværk!

Hvad får du ud af at deltage?

• Du får konkret knowhow til bæredygtigt byggeri med hjem
• Du får svar på og input til alle de dilemmaer, der er i forbindelse med bæredygtigt byggeri og arkitektur
• Du bliver klogere på materialevalg & målbarhed, datidens præg på fremtidens byggeri og fremtidens efterspurgte bæredygtighed
• Du bliver inspireret af grønne frontløbere fra ind- og udland på 3 scener
• Du får viden til at nemmere at tage de bæredygtige valg
• Du kan opleve og mærke
 de nyeste løsninger og produkter fra 70 udstillere

Fremtidens efterspurgte bæredygtighed

Vores forbrugs-, leve- og kulturmønstre ændrer sig hele tiden, og det kan derfor være svært at bygge til fremtiden. Hvilke bæredygtige elementer bliver efterspurgt i fremtiden? Hvad kommer forbrugerne til at efterspørge fremover? Hvor meget plads vil vi gerne bo på? Skal vi dele biler, køkken, toiletter, køkkenhaver og lignende? Til Building Green får du stillet skarpt på fremtidens tendenser, og du får flere forskellige bud på fremtidens bæredygtige trends og efterspørgsel inden for byggeri og arkitektur.

Hør mere om fremtidens boformer, deleøkonomi, kvadratmeterspild, social bæredygtighed og andre trends.

Datidens præg på fremtidens bæredygtige byggeri

Kvalitet og holdbarhed er lig med bæredygtighed, og kvalitets bygninger er lig med bæredygtige bygninger. Men hvordan bygger vi i høj kvalitet med lang holdbarhed? Er byggeri med gamle arkitektoniske værdier i bedre kvalitet end det, der bliver bygget i dag? På Building Green ser vi på mulighederne for at genbruge datidens valg og forny dem til nutidens brug. Du får sat fokus på, hvilke elementer og byggefunktioner fra de ældre løsninger, vi med fordel kan tage med i nutidens og fremtidens byggerier.

Få inspiration fra datiden til nutidens og fremtidens bæredygtige byggerier.

Gå på opdagelse i årets program

I Centralværkstedet i Aarhus den 25. & 26. marts kan du opleve Main Stage, Central Stage og Go Green-scenen, der alle vil være fyldt med inspirerende keynotes, der stiller skarpt på de svære bæredygtige valg. Du kan også opleve spændende debatter med nøgleaktører i branchen og en masse andre aktiviteter. Alle aktiviteter i programmet er bygget op om årets tema og undertemaer. Hold øje med programmet, der bliver offentliggjort den 28. januar 2020. 

Materialevalg og målbarhed

Der er mange diskussioner omkring de forskellige materialer og bæredygtighed for tiden, og det kan være rigtig svært at vælge de rette materialer til forskellige projekter og delelementer i et projekt. Hvad skal du overveje, når du skal vælge materialer? Hvordan sikrer du dig, at du vælger de rigtige? Hvilke materialer er mest bæredygtige i hvilke projekter? Tør du vælge de mindre afprøvede materialer? Og hvad med CO2-aftryk, målbarhed og LCA? Til Building Green får du sat fokus de forskellige materialer, materialevalg og materialernes målbarhed.

Vær med til Building Green og vær med i materialediskussionerne.

Kom på Building Green Aarhus og lær om materialer til bæredygtigt byggeri og arkitektur

Se de nyeste løsninger og produkter til bæredygtigt byggeri

Når du træder ind i Centralværkstedet, bliver du mødt af en stor udstilling af grønne løsninger til byggeriet. 70 udstillere står klar til at vise deres bæredygtige produkter frem til dig og til at inspirere dig til bæredygtige løsninger i byggeriet. Du kan se, mærke og opleve produkter fra alle udstillerne, og du kan blandt andet opleve grønne tage, kalkmaling, akustikløsninger, tag- og facadeløsninger, solceller, træmaterialer, isolering, brandsikring, ovenlysløsninger, asfalt og meget andet. 

Lyder det godt? Få et hurtigt overblik over Building Green her.

Følg med og bliv opdateret på nyheder

– tilmeld dig nyhedsbrevet

VIP 2020

Partnere & Sponsorer