DK | EN

bild bild bild bild

Building Green Aarhus vender tilbage i 2021

Trods aflysningen af eventen i 2020, så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen den 21. & 22. april 2021, hvor vi afholder Building Green Aarhus igen. Teamet lægger resten af året alle kræfter i Building Green København 28.-19. oktober i Forum, der afholdes som planlagt. Få din billet til den københavnske afholdelse her.

For Building Green Aarhus i 2021 kan du se frem til 2 dage, hvor du kan opleve 50+ talere på 3 scener og udstillere med bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. Du får inspiration og konkret viden bæredygtigt byggeri og fremtidens arkitektur indenfor og udenfor Danmarks grænser.

 

Følg med og bliv opdateret på nyheder

– tilmeld dig nyhedsbrevet

Mød hele byggebranchen

Til Building Green mødes hele byggebranchen til inspiration og erfaringsudveksling for at fremme bæredygtigt byggeri og arkitektur i Danmark. Du kan blandt andet møde arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri og arkitektur i Centralværkstedet i Aarhus. Du bliver en del af et stort bæredygtigt fællesskab og kan erfaringsudveksle og netværke med alle parter i byggebranchen. 

Vi ses i 2021 til inspiration og netværk!

Hvad får du ud af at deltage?

• Du får konkret knowhow til bæredygtigt byggeri med hjem
• Du får svar på og input til alle de dilemmaer, der er i forbindelse med bæredygtigt byggeri og arkitektur
• Du bliver klogere på materialevalg & målbarhed, datidens præg på fremtidens byggeri og fremtidens efterspurgte bæredygtighed
• Du bliver inspireret af grønne frontløbere fra ind- og udland på 3 scener
• Du får viden til at nemmere at tage de bæredygtige valg
• Du kan opleve og mærke
 de nyeste løsninger og produkter fra 70 udstillere

Se de nyeste løsninger og produkter til bæredygtigt byggeri

Når du træder ind i Centralværkstedet, bliver du mødt af en stor udstilling af grønne løsninger til byggeriet. 70 udstillere står klar til at vise deres bæredygtige produkter frem til dig og til at inspirere dig til bæredygtige løsninger i byggeriet. Du kan se, mærke og opleve produkter fra alle udstillerne, og du kan blandt andet opleve grønne tage, kalkmaling, akustikløsninger, tag- og facadeløsninger, solceller, træmaterialer, isolering, brandsikring, ovenlysløsninger, asfalt og meget andet. 

Lyder det godt? Få et hurtigt overblik over Building Green her.

Partnere 2020

Partnere & Sponsorer