DK | EN

bild bild bild bild

Building Green Aarhus aflyses desværre på grund af coronavirus

Som en del af de danske myndigheders forebyggelse af spredningen af coronavirus (COVID-19) har myndighederne i dag anbefalet at udskyde eller aflyse alle arrangementer med mere end 1.000 deltagere i marts måned. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og støtter op om at stoppe spredningen på bedste vis.

Derfor er vi desværre i denne force majeure-situation nødsaget til at aflyse Building Green Aarhus den 25. og 26. marts.

Vores deltageres, udstilleres og medarbejderes sikkerhed er altid første prioritet for os. Vi er rigtig kede af aflysningen, og vi ved, at rigtig mange har set frem til at deltage og har lagt meget tid og arbejde i eventen.

Building Green Aarhus kommer tilbage i 2021, og vi lægger nu alle deres kræfter i eventen i München og København i oktober, der afholdes som planlagt.

Sæt kryds i kalenderen den 21. & 22. april 2021, hvor vi afholder Building Green Aarhus igen. 

Følg med og bliv opdateret på nyheder

– tilmeld dig nyhedsbrevet

Bæredygtige valg 2020

Der er mange valg og dilemmaer involveret, når vi skal bygge grønt og bæredygtigt i 2020. Hvilket materiale skal du vælge, tør du vælge nye ikke-gennemtestede materialer og er bygherrer og forbrugere villige til at betale for bæredygtighed? Når vi spørger byggebranchen, hvad de største udfordringer med bæredygtigt byggeri og arkitektur er lige nu i 2020, er svaret netop alle de svære valg og dilemmaer, der ofte opstår. Til Building Green i Aarhus får du sat fokus på temaet bæredygtige valg 2020. Over 2 dage kan du opleve 80 talere på 3 scener og 70 udstillere af bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. Du får inspiration og konkret viden til typiske valg og dilemmaer, så du nemmere kan tage de bæredygtige valg.

Få konkret viden om bæredygtigt byggeri

I Centralværkstedet i Aarhus den kan du opleve Main Stage, Central Stage og Go Green-scenen, der vil være fyldt med inspirerende keynotes debatter, udstiller og andre aktiviteter, der alle stiller skarpt på de svære bæredygtige valg og dilemmaer.

Fremtidens efterspurgte bæredygtighed

Vores forbrugs-, leve- og kulturmønstre ændrer sig hele tiden, og det kan derfor være svært at bygge til fremtiden. Hvilke bæredygtige elementer bliver efterspurgt i fremtiden? Hvad kommer forbrugerne til at efterspørge fremover? Hvor meget plads vil vi gerne bo på? Skal vi dele biler, køkken, toiletter, køkkenhaver og lignende? Til Building Green får du stillet skarpt på fremtidens tendenser, og du får flere forskellige bud på fremtidens bæredygtige trends og efterspørgsel inden for byggeri og arkitektur.

Hør mere om fremtidens trends på Building Green Aarhus.

Materialevalg og målbarhed

Det kan være rigtig svært at vælge de rette materialer til forskellige projekter og delelementer i et projekt. Hvad skal du overveje, når du skal vælge materialer? Hvordan sikrer du dig, at du vælger de rigtige? Hvilke materialer er mest bæredygtige i hvilke projekter? Tør du vælge de mindre afprøvede materialer? Og hvad med CO2-aftryk, målbarhed og LCA? Du får sat fokus på de forskellige materialer, materialevalg og materialernes målbarhed.

Vær med til Building Green og vær med i materialediskussionerne.

Datidens præg på fremtidens bæredygtige byggeri

Kvalitet og holdbarhed er lig med bæredygtighed, og kvalitets bygninger er lig med bæredygtige bygninger. Men hvordan bygger vi i høj kvalitet med lang holdbarhed? Er byggeri med gamle arkitektoniske værdier i bedre kvalitet end det, der bliver bygget i dag? På Building Green ser vi på mulighederne for at genbruge datidens valg og forny dem til nutidens brug. Du får sat fokus på, hvilke elementer og byggefunktioner fra de ældre løsninger, vi med fordel kan tage med i nutidens og fremtidens byggerier.

Få inspiration fra datiden til nutidens bæredygtige byggerier.

Se de nyeste løsninger og produkter til bæredygtigt byggeri

Når du træder ind i Centralværkstedet, bliver du mødt af en stor udstilling af grønne løsninger til byggeriet. 70 udstillere står klar til at vise deres bæredygtige produkter frem til dig og til at inspirere dig til bæredygtige løsninger i byggeriet. Du kan se, mærke og opleve produkter fra alle udstillerne, og du kan blandt andet opleve grønne tage, kalkmaling, akustikløsninger, tag- og facadeløsninger, solceller, træmaterialer, isolering, brandsikring, ovenlysløsninger, asfalt og meget andet. 

Lyder det godt? Få et hurtigt overblik over Building Green her.

Mød hele byggebranchen

Til Building Green mødes hele byggebranchen til inspiration og erfaringsudveksling for at fremme bæredygtigt byggeri og arkitektur i Danmark. Du kan blandt andet møde arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri og arkitektur i Centralværkstedet i Aarhus. Du bliver en del af et stort bæredygtigt fællesskab og kan erfaringsudveksle og netværke med alle parter i byggebranchen. 

Tilmeld dig gratis og få inspiration og netværk!

Hvad får du ud af at deltage?

• Du får konkret knowhow til bæredygtigt byggeri med hjem
• Du får svar på og input til alle de dilemmaer, der er i forbindelse med bæredygtigt byggeri og arkitektur
• Du bliver klogere på materialevalg & målbarhed, datidens præg på fremtidens byggeri og fremtidens efterspurgte bæredygtighed
• Du bliver inspireret af grønne frontløbere fra ind- og udland på 3 scener
• Du får viden til at nemmere at tage de bæredygtige valg
• Du kan opleve og mærke
 de nyeste løsninger og produkter fra 70 udstillere

Partnere 2020

Partnere & Sponsorer