Mød os i Aarhus i foråret 2020

Building Green slår igen dørene op til Centralværkstedet i Aarhus den 25.-26. marts 2020. Her kan du opleve inspirerende talere fra ind- og udland på flere scener, der taler om og giver inspiration til bæredygtigt byggeri og arkitektur. Du kan også møde over 70 udstillere, der står klar til at vise deres bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet frem til dig.

Bliv fagligt inspireret og udvid dit netværk

Building Green er et event, der fokuserer på bæredygtigt byggeri, arkitektur og løsninger. Eventen byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation i byggebranchen. Der er gratis adgang til eventen.

Building Green består af udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri og en række inspirerende aktiviteter, der har til formål at skabe netværk og udvikle idéer til nye grønne projekter. Derudover kan du opleve et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes og relevante debatter med profiler fra arkitekt- og byggebranchen.

 

Læs mere om Building Green her: Building Green Quick Guide

Building Green er en spændende mulighed for at se nye tiltag, omend jeg er bekendt med mange af de udstillede produkter. Jeg kommer for at møde branchen og høre indlæggene på scenerne rundt i Centralværkstedet.
Ane Lyngø, BygningschefBesøgende i 2018
I’m a resident of Aarhus, but this was my first attendance of a Building Green event. I must say that I found it most insightful, and encouraging too. It was a really great selection of speakers. So thank you to all of the Building Green team.

William SteelBesøgende i 2018

Hold dig opdateret - tilmeld dig nyhedsbrevet!

VIP Partnere 2019

Partnere & Sponsorer 2019

Foto: Hustømrene, Lisbjerg Bakke