DK | EN

Er din virksomhed bæredygtig?

Building Green er en event, der skal fremme bæredygtig arkitektur, byggeri og byggebranchen som helhed. Det er en unik mulighed for at møde førerende beslutningstagere og fremtidens kunder, og derfor den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomheder satser grønt.

Book en stand og vis dine bæredygtige løsninger frem

Kontakt Isabella Frandsen på sales@buildinggreen.eu eller +45 2284 8409, hvis du er interesseret i en stand i 2020.
Se nederst hvad vi tilbyder, når du booker en stand på Building Green København.

Standstørrelser og priser inklusiv deltagergebyr

4 m2 – 25.000,- DKK

5 m2 – 27.000,- DKK

6 m2 – 29.000,- DKK

Alle priser er inklusiv deltagergebyr og eksklusiv moms.

Din bæredygtighed skal dokumenteres

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten kan I sende dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på. Eller I kan vise gennem certificeringer eller andre standarder, at I har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. I kan også vise eksempler på produktets/løsningens/rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.
Kontakt os, hvis du ønsker et skema til udfyldning: info@buildinggreen.eu

Vi ser frem til at lære mere om din bæredygtige løsning.

Vi spreder dit budskab om bæredygtige produkter

Building Green markedsføres gennem vores kanaler og vores samarbejdspartneres store netværk, landsdækkende aviser og fagblade. Din virksomhed bliver markedsført via de mange aktiviteter, der er beskrevet i mediaplanen. Du modtager som udstiller også materiale, som du kan dele i dit netværk. Herunder kan du læse, hvordan du kan få mere eksponering.

Få mest muligt ud af at udstille

Annoncering og eksponering på Building Green Together

Vi har mange spændende muligheder for dig som ønsker at blive eksponeret i forbindelse med Building Green Together. Her kan du se de annonceringsmuligheder, som vi tilbyder:
Eksponeringsguide 2021
Du kan også kontakte os og høre nærmere om de mange muligheder.

 

Markedsfør jeres case på Building Greens officielle kanaler

Tilkøb online-aktiviteter for at markedsføre en bæredygtig case på vores blog, nyhedsbrev, LinkedIn og Facebook. Send en redaktionel artikel med tilhørende foto, og så vil vores kommunikationsteam planlægge aktiviteten. Maksimal længde er en normalside (2.400 anslag inkl. mellemrum) og foto i 1200×630 pixels.

– Blogindlæg og post på Building Greens kanaler: kr. 8.000 kr,-

 

Skab ekstra synlighed med skærmeksponering

I har mulighed for at få ekstra synlighed i Centralværkstedet med en skærmeksponering på de 2 sceners storskærme.

Loop med 5 sekunders visning ad gangen, visning begge dage: kr. 2.000,- (format 16:9)

 

Få delt brochure ud på afholdelsesdagen

På Building Greens hovedscene, som er placeret centralt i eventområdet, er der begge dage indlæg fra toneangivende talere, der præsenterer deres bud på fremsynede visioner og konkrete erfaringer. Få jeres brochure lagt ud på de enkelte pladser, inden indlægget går i gang.

– Brochureuddeling på siddepladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg
(formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g): kr. 6.000,-

 

Tilkøb en markedsføringspakke til medudstiller
I kan tilkøbe en markedsføringspakke til en medudstiller på standen. På den måde bliver medudstilleren markedsført separat med standnummer på lige fod med alle udstillere (i den trykte brochure, online udstillerkataloget, Quickguide og standplan).

– Pris for pakke: kr. 4.995,-

 

Optimér jeres synlighed i nyt, grønt udstillermagasin

I år lancerer Building Green et nyt udstillermagasin i samarbejde med nord advertising, der står for salg og produktion. Magasinet er FSC-mærket, CO2-neutral og svanemærket. I magasinet kan I skabe ekstra synlighed med en annonce om jeres virksomhed og produkter. I kan læse mere om tilbuddet her.

 

Alle nævnte priser er i DKK og ekskl. moms.

Bliv promoveret i produktkataloget hos byggematerialer.dk

Alle udstillere på Building Green bliver promoveret i et online udstillerkatalog, men I kan også tilkøbe ekstra eksponering med en fuld profil i det online produktkatalog hos Byggematerialer.dk. Her får I følgende fordele:

– Mulighed for at se mere information om andre udstillere og deres bæredygtige produkter/løsninger
– Mulighed for at profilerer 3 produkter med beskrivelse, certificering og bæredygtighed
– Nem og overskuelig søgning på kategorier for de besøgende
– Bliv en del af oversigten over virksomheder med certificeringer

For mere information kontakt Byggematerialer.dk via info@byggematerialer.dk eller ring på +45 7025 3031.

Kontakt de interessede efter afholdelse

Som udstiller får du EventBuizz Lead Scanner App, der virker som en ekstra hånd til at modtage kontaktinformationer. I udveksler kontaktdata, når udstiller scanner den besøgendes visitkort og den besøgende godkender dataindsamling ved at underskrive online.

 

Intet samarbejde med Fairs Directory & Leads N Data

Intet samarbejde med International Fairs Directory
International Fairs Directory sender pr. post tilbud om optagelse/annoncering på deres platform. Brevets indhold kan give indtryk af, at det er en officiel henvendelse fra Building Green – hvilket det ikke er!
Vi understreger, at Building Green ingen form for samarbejde har med ovenstående guide. Vi har aldrig været i kontakt med International Fairs Directory eller leveret lister til dem, og vi tager på det skarpeste afstand fra dets metoder.

International Fairs Directory beder dig rette jeres oplysninger for at fortsætte med at fremstå på deres udstillerliste. Se vedhæftede eksempel her.

Intet samarbejde med Leads N Data

Vi oplever, at Building Greens udstillere i øjeblikket modtager e-mails fra “grace.medina@leadsndata.com” .
Afsenderen, Grace Medina, sender pr. mail en falsk opfølgning på en falsk besøgsliste. E-mailens indhold kan give indtryk af, at det er en officiel henvendelse ang. Building Green København 30.-31. oktober – men dette er ikke korrekt!
Vi understreger, at Building Green ingen form for samarbejde har med ovenstående. Vi har aldrig været i kontakt med Leads N Data eller udleveret nogle lister eller informationer. Vi er i gang med at undersøge sagen.

Building Green samarbejder ikke med disse firmaer og har intet med dem at gøre – og vi opfordrer til, at I ikke svarer på deres henvendelse.

Få svar på praktiske spørgsmål i udstillermanualen

Er du allerede udstiller på Building Green, og har du spørgsmål til standen eller andre praktiske spørgsmål ift. afholdelsesdagene, så find svarene i vores udstillermanual her.