DK | EN

Er din virksomhed bæredygtig?

Building Green er en event, der skal fremme bæredygtig arkitektur, byggeri og byggebranchen som helhed. Det er en unik mulighed for at møde førende beslutningstagere og fremtidens kunder, og derfor den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomhed satser grønt.

Book en stand og vis dine bæredygtige løsninger frem

Building Green Aarhus er en event med fokus på bæredygtigt byggeri og arkitektur. Som leverandør af grønne løsninger til byggeriet er Building Green en unik mulighed for at møde førende beslutningstagere og fremtidens kunder, og derfor den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomhed satser grønt.

Vil du have en stand på Building Green Aarhus? Kontakt kontakt Henriette Engel på sales@buildinggreen.eu eller +45 2211 7015. På denne side kan du se hvad vi tilbyder, inklusiv priser og ekstra tilkøbsmuligheder.

Standstørrelser og priser inklusiv deltagergebyr

Placering i Centralværkstedet og Smedien

4 m2 – 28.615,- DKK

5 m2 – 29.480,- DKK

6 m2 – 34.675,- DKK

Alle priser er inklusiv deltagergebyr og eksklusiv moms.

Din bæredygtighed skal dokumenteres

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten kan I sende dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på. Eller I kan vise gennem certificeringer eller andre standarder, at I har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. I kan også vise eksempler på produktets/løsningens/rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.
Kontakt os, hvis du ønsker et skema til udfyldning: info@buildinggreen.eu

Vi ser frem til at lære mere om din bæredygtige løsning.

Markedsføring af din stand og bæredygtige produkter

Alle udstillere bliver en del af den generelle markedsføring af Building Green, som vi markedsfører gennem vores digitale kanaler og vores samarbejdspartneres store netværk, landsdækkende aviser og fagblade. Din virksomhed bliver markedsført via mange aktiviteter på tværs af vores platforme.

Du modtager som udstiller også materiale, som du kan dele i dit netværk og bruge til at markedsføre din aktivitet på Building Green. Skriv til os, hvis du har brug for noget specifikt og hør om mulighederne.

Tilkøb ekstra eksponering af din virksomhed

Du har også mange muligheder for at tilkøbe ekstra eksponering af din stand, virksomhed og bæredygtige produkter. Se alle muligheder herunder.

Digital annoncering gennem Building Green Together

Vi har mange spændende muligheder for eksponerering og annoncering. Du kan for eksempel være med i Building Greens nyhedsbrev eller blive vist på forsiden af Building Green Together. Se de mange annonceringsmuligheder, som vi tilbyder her: Eksponeringsguide 2021

Du kan også kontakte os og høre nærmere om de mange muligheder.

Mere synlighed med skærmeksponering

I har mulighed for at få ekstra synlighed med en skærmeksponering på de 2 sceners storskærme. Her kan de mange besøgende se jeres skærmeksponering mens de venter på at høre talerne.

 

Loop med 5 sekunders visning ad gangen, begge dage: kr. 2.000,- (format 16:9)

Brochure ud på afholdelsesdagen

På Central Stage og Main Stage er der begge dage indlæg fra toneangivende talere om bæredygtigt byggeri og arkitektur, og her kan I få jeres brochure lagt ud på de enkelte pladser, inden indlægget går i gang.

 

Brochureuddeling på siddepladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg: kr. 4.000,- (formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g)

Markedsføringspakke til medudstiller

I kan tilkøbe en markedsføringspakke til en medudstiller på standen. På den måde bliver medudstilleren markedsført separat med standnummer på lige fod med alle udstillere.

 

Pris for pakke: kr. 3.995,-

 

Alle nævnte priser er i DKK og ekskl. moms.

Kontakt de interessede efter afholdelse

Som udstiller får du EventBuizz Lead Scanner App, der virker som en ekstra hånd til at modtage kontaktinformationer. I udveksler kontaktdata, når udstiller scanner den besøgendes visitkort og den besøgende godkender dataindsamling ved at underskrive online.