Bidrager din virksomhed til den grønne omstilling?

DK | EN

Building Green Aarhus er en event med fokus på bæredygtigt byggeri og arkitektur. Som leverandør af grønne løsninger til byggeriet er Building Green en unik mulighed for at møde førende beslutningstagere og fremtidens kunder, og derfor den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomhed satser grønt. Se udstillere her.

Kontakt Henriette Engel på sales@buildinggreen.eu eller +45 2211 7015, hvis du er interesseret i en stand.
Se nedenfor hvad vi tilbyder, når du ansøger om en stand på Building Green Aarhus.

Standpriser

6 m2 – (2,5m x 2,5m)
35.985.- DKK

9 m2 – (3m x 3m)
44.000.- DKK

12 m2 – (3m x 4m)
53.000.- DKK

15 m2 – (3m x 5m)
60.000.- DKK

18 m2 – (3m x 6m)
66.000.- DKK

Standstørrelser og priser er inklusiv deltagergebyr. Alle priser er eksl. moms.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker en større stand.

DIN BÆREDYGTIGHED SKAL DOKUMENTERES

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten kan I sende dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på.

Eller I kan vise gennem certificeringer eller andre standarder, at I har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. I kan også vise eksempler på produktets/løsningens/ rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.

Kontakt os, hvis du ønsker et skema til udfyldning: info@buildinggreen.eu. Vi ser frem til at lære mere om din bæredygtige løsning.

network

MARKEDSFØRING AF DIN STAND
OG DINE BÆREDYGTIGE LØSNINGER

Alle udstillere bliver en del af den generelle markedsføring af Building Green, som vi markedsfører gennem vores digitale kanaler og vores samarbejdspartneres store netværk, landsdækkende aviser og fagblade – læs mere om Building Greens mediepartnere her. Din virksomhed bliver markedsført via mange aktiviteter på tværs af vores platforme.

Du modtager som udstiller også materiale, som du kan dele i dit netværk og bruge til at markedsføre din aktivitet på Building Green. Skriv til os, hvis du har brug for noget specifikt og hør om mulighederne.

Du har også mange muligheder for at tilkøbe ekstra eksponering af din stand, virksomhed og bæredygtige produkter.
Se alle dine muligheder herunder.

Tilkøb en markedsføringspakke til medudstiller

I kan tilkøbe en markedsføringspakke til en medudstiller på standen. På den måde bliver medudstilleren markedsført separat med standnummer på lige fod med alle udstillere.

 

Pris for pakke: kr. 3.995,-

Digital annoncering gennem Building Green Together

Vi har mange spændende muligheder for eksponerering og annoncering. Du kan for eksempel være med i Building Greens nyhedsbrev eller blive vist på forsiden af Building Green Together. Se de mange annonceringsmuligheder, som vi tilbyder her: Eksponeringsguide 2023

Du kan også kontakte os og høre nærmere om de mange muligheder.

Skab ekstra synlighed med skærmeksponering

I har mulighed for at få ekstra synlighed med en skærmeksponering på de 2 sceners storskærme. Her kan de mange besøgende se jeres skærmeksponering mens de venter på at høre talerne.

 

Loop med 5 sekunders visning ad gangen, begge dage: kr. 2.000,- (format 16:9)

Få delt brochure ud på afholdelsesdagen

På Central Stage og Main Stage er der begge dage indlæg fra toneangivende talere om bæredygtigt byggeri og arkitektur, og her kan I få jeres brochure lagt ud på de enkelte pladser, inden indlægget går i gang.

 

Brochureuddeling på siddepladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg: kr. 4.000,- (formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g)

Alle nævnte priser er i DKK og ekskl. moms.

Det siger udstillerne!

Kontakt de interessede
efter afholdelse

Som udstiller får du EventBuizz Lead Scanner App, der virker som en ekstra hånd til at modtage kontaktinformationer. I udveksler kontaktdata, når udstiller scanner den besøgendes visitkort og den besøgende godkender dataindsamling ved at underskrive online.