DK | EN

Vis din bæredygtighed på Building Green!

BOOK 2020

STANDPLAN

BESØGSPROFIL 2018

Vil du udstille en løsning eller et produkt?
Udfyld formularen eller kontakt Sales Manager Krestina Sørensen på sales@buildinggreen.eu eller +45 2284 8409, hvis du er interesseret at udstille i 2020.

Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger og er en unik mulighed for at møde førende virksomheder og beslutningstagere inden for energieffektive og bæredygtige løsninger til byggeriet. Building Green er den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomheder satser grønt.

Er din virksomhed bæredygtig?
Interessen for at udstille på Building Green har gennem årene været støt stigende. For virksomhederne er det den rigtige platform og det helt rigtige publikum, når nye bæredygtige og/eller energieffektive løsninger, produkter eller metoder skal demonstreres.

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten gennem dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på. Eller at man gennem certificeringer eller andre standarder har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. Eller ved at vise eksempler på produktets/løsningens/rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.

Kontakt os, hvis du ikke har skemaet til udfyldning: info@buildinggreen.eu

Building Green eksisterer i kraft af troværdighed og renommé, som stedet hvor besøgende kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed. Derfor værner vi meget om kvaliteten – herunder naturligvis også kvaliteten af vore udstillere.

Vi ser frem til at lære mere om din bæredygtige løsning.

Se her alle udfyldte bæredygtighedsdokumentationer fra udstillere på Building Green Aarhus 2018. Klik her!

Building Green markedsføres gennem landsdækkende aviser, fagblade og også gennem samarbejdspartnernes store netværk. Din virksomhed bliver markedsført via de mange aktiviteter, der er beskrevet i mediaplanen. Du modtager som udstiller også flotte invitationer, elektronisk såvel som trykte som du kan distribuere til dit netværk.
På dette link kan du læse om Building Greens officielle mediepartnere: Klik her

Digitalt produktkatalog
Vores digitale produktkatalog er for udstillere og indholder alle udstillede, bæredygtige produkter. Produktkataloget er lavet i samarbejde med Byggematerialer.dk med følgende fordele:

– Mulighed for at se mere information om udstillere og deres bæredygtige produkter/løsninger.
– Mulighed for at profilerer 3 produkter med beskrivelse, certificering og bæredygtighed.
– Søgning på kategorier inden for det felt man interesserer sig for.
– Nemt overblik over virksomheder med miljøcertificeringer.
– Det digitale udstillerkatalog; en nem måde at få overblik over udstillere, deres bæredygtige produkter/løsninger og deres standplacering på messen.

Der er mulighed for at tilkøbe en fuld profil via Byggematerialer.dk. For mere information kontakt Byggematerialer.dk via info@byggematerialer.dk eller ring på +45 7025 3031.

Kontakt de interessede
Som udstiller får du EventBuizz Lead Scanner App, den virker som en ekstra hånd til at modtage kontaktinformationer. Kontaktdata udveksles når udstiller scanner den besøgendes visitkort og den besøgende godkender dataindsamling ved at underskrive online.

Markedsfør jeres case på Building Greens officielle kanaler
Tilkøb online aktiviteter for at markedsføre en case på vores blog, LinkedIn, Facebook, Twitter & Instagram. Send en redaktionel artikel samt tilhørende foto, og kommunikationsteamet planlægger aktiviteten. Maksimal længde er en normalside (2.400 anslag inkl. mellemrum) samt foto i billedestørrelse 1200×630.

-Blogindlæg og post på de officielle Building Greens kanaler: 4.000 kr,- (+1.000,- inkl. redaktionel hjælp)

Skærmeksponering på dagene
Konferencescenens storskærm, 6 skærme, i foyeren ved indgangspartiet, 1 skærm i café-området , 1 skærm i seminarlokalet.

Loop 5 sekunders visning ad gangen, begge dage: kr. 2.000,- (format 16:9)

Brochure-uddeling på messen
På Building Greens konference, som er placeret centralt i messeområdet, er der begge dage indlæg fra toneangivende talere, der præsenterer deres bud på fremsynede visioner og konkrete erfaringer. Konferencen har plads til 400 siddende tilhørere. Få jeres brochure lagt ud på de enkelte pladser forinden indlægget går i gang.

– Brochureuddeling på konferencepladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg
(formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g): kr. 6.000,-

Alle nævnte priser er i danske kroner og ekskl. moms.

Building Green afholdes i det charmerende Centralværkstedet + Smedien. Vi kan med denne venue skabe en rå og eksklusiv atmosfære, hvor udstillingen kommer i centrum.

Vi har ønsket et intimt og centralt sted i Aarhus, hvor der er let adgang for alle, både dem som kommer i bil, tog, bus eller cykel!

Adresse: Værkmestergade 7-9, 8000 Aarhus C

Vis vej i Google Maps

Hotel
Hvis man skal bruge overnatningsmuligheder, anbefaler vi at benytte Comwell Aarhus.

Intet samarbejde med International Fairs Directory

Vi oplever at Building Greens udstillere i øjeblikket modtager breve fra International Fairs Directory.
International Fairs Directory sender pr. post tilbud om optagelse/annoncering på deres platform. Brevets indhold kan give indtryk af, at det er en officiel henvendelse fra Building Green – hvilket det ikke er!
Vi understreger, at Building Green ingen form for samarbejde her med ovenstående guide. Vi har aldrig været i kontakt med International Fairs Directory eller leveret lister til dem, og vi tager på det skarpeste afstand fra dets metoder.

International Fairs Directory beder dig rette jeres oplysninger for at fortsætte med at fremstå på deres udstillerliste.  Se vedhæftede eksempel her.

Building Green samarbejder ikke med dette firma og har intet med dem at gøre – og vi opfordrer til, at I ikke svarer på deres henvendelse.

Vi er på Building Green Aarhus, fordi vi udelukkende producerer og handler med Cradle to Cradle-certificerede produkter. KALK vandt Det Bæredygtige Element 2017 i København for vores certificerede maling, hvilket har givet god omtale for vores produkter og har åbnet mange døre. Vi har haft rigtig mange folk forbi standen, og det har i høj grad været seriøse købere og potentielle fremtidige kunder. Kvaliteten af de besøgende har derfor været helt i top i løbet af de to dage.
Rasmus JørgensenKALK, Udstiller i 2018
Thermozell henvender sig til den målgruppe, som er særligt interesserede i miljørigtige materialer, og der er derfor ingen tvivl om, at produktet hører hjemme på Building Green. Det er også grunden til, at vi har været med på alle afholdelser siden 2011, og dermed også hvorfor vi er med i Aarhus i dag. Vi har haft travlt, da der hele tiden har været et jævnt flow af mennesker, og vi har haft mange relevante arkitekter, ingeniører og bygherrer forbi standen. Det et netop dem, der laver de projekter, vi er interesseret i.
Lars PoulsenThermozell, Udstiller i 2018
Det var et par travle dage, og det er vores oplevelse, at det var det helt rigtige publikum, så vi har fået flere gode leads og interesserede kontakter med hjem. Konferencen trak fulde huse og Centralværkstedets indretning gør, at det giver god aktivitet på standene.
Johnny Andersen, Energirådgiver FM Mattsson Mora Group Danmark, Udstiller i 2018
Der har været et godt flow af besøgende på vores stand, hvor vi har talt med et mix af studerende, arkitekter og ingeniører. Det er rart at møde vores kunder face-to-face, præsentere vores produkter og høre fra de besøgende samt andre medudstillere, hvad der sker i branchen.
Tonny Petterson, Teknisk chef Haucon, Udstiller i 2018