Building Green Tyskland udvidder til Heidelberg
Building Green Hamburg

Der kommer mere Building Green i Tyskland

Sidste år afholdte Building Green deres første succesfulde event i Hamborg og her kunne de tydeligt mærke, at behovet for viden om bæredygtighed i byggeriet i Tyskland er stort. Derfor har de nu teamet op med Rudolf Müller Mediengruppe for at få endnu mere Building Green til Tyskland.

Rudolf Müller skal for første gang skal afholde Building Green i Heidelberg den 1.-2. oktober 2024. Fra næste år vil Building Green Hamborg også blive organiseret af datterselskabet til RM Rudolf Müller Events GmbH (tidligere BIMWORLD Germany GmbH), der vil fungere som eventcenter.

Sammen med BIM World MUNICH er Building Green en perfekt tilføjelse til Rudolf Müller Media Groups portefølje, der vil yde et afgørende bidrag til at understøtte emnerne bæredygtighed, ressourcebesparelse, digitalt byggeri og fremtidens byggeri i Tyskland, lyder det fra Rudolf Müller Media Group. Det er med til at afspejle Rudolf Müller Mediengruppes løbende engagement i at fremme innovation og vidensdeling i byggebranchen.

Sarah Elhauge, administrerende direktør for Building Green, er meget glad for løsningen:

–Vi er meget glade for beslutningen om at videreføre Building Green og dermed også udvide konceptet og muligheden for Building Green i Tyskland. Vi er allerede overbeviste om, at det bliver et godt samarbejde om at fremme bæredygtig forandring i Tyskland, fortæller hun.

Efter den første udgave af Building Green i Hamborg 2023 er der lagt et godt fundament. Building Green finder sted den 19.-20. juni i Fischauktionshalle i Hamborg og den 1.-2. oktober finder Building Green Heidelberg sted i det nye Congress Centrum i Heidelberg.

Building Green kommer stadig til at afholde den årlige Build in Wood konference i Hamborg og de har måske også flere konferencer på vej til Tyskland, som de selv skal afholde.

Om Rudolf Müller Mediengruppe

Rudolf Müller Mediengruppe er en af de førende udbydere af specialiserede informationer og løsninger til byggebranchen. Som specialist i trends og emner inden for planlægning, byggeri, ejendomsbranchen og handel støtter virksomheden kunder i den tysktalende B2B-sektor med individuelle multimedieløsninger, der understøtter processer og opfylder de respektive informationsbehov. Mediekoncernen består i dag af et holdingselskab, fagforlaget. RM Rudolf Müller Medien, en POD-tjenesteudbyder og BIM World MUNICH, en netværksplatform for digitaliseringsaktører inden for bygge-, ejendoms- og infrastruktursektoren.

Flere artikler
Anders Dragsted fra DBI snakker om biobaserede byggematerialer
Biobaserede byggematerialer kan reducere CO2-udledningen