DK | EN

10 års jubilæumsprogrammet blev streamet over 12.000 gange

2020 er starten på et nyt årti, og det er samtidig Building Greens 10-års jubilæum. Derfor er det tid til at gøre status og det er tid til at accelerere bæredygtigt byggeri! Vi kan desværre ikke samles i Forum i år, men programmet bliver livestreamet d. 28. & 29. oktober, og du kan se hele lige hvor det passer dig. Du får sat fokus på udviklingen det sidste årti og hvordan vi sætter turbo på bæredygtigt byggeri i fremtiden, når online eventen skydes i gang d. 28. oktober kl 9.00.

Vi lancerer samtidig Building Green Together, og udvider vores platform til at være et community inden for bæredygtigt byggeri, hvor netværk og viden udveksles året rundt for at accelerere bæredygtigt byggeri. Ikke bare to dage om året, men hele året rundt. Building Green Together skaber forbindelse mellem parter i byggebranchen og faciliterer viden, sådan som det passer bedst til dig. Se det nye community her.

2 dage med live streaming, podcast serie, fotografer, talks, debatter og nervøsitet er ovre!
Teamet bag Building Green vil gerne sige tusinde mange tak til de over 12.000, der har kigget med fra hele landet!! Vi er overvældede, glade og stolte over den store opbakning, der har været fra alle, der har taget del i #BG20.

Selvom kameraet er slukket, så er vi altså først lige begyndt! I vores nye bæredygtige community Building Green Together deler vi ud af alt den content, der er produceret i form af podcasts, interviews, artikler, videoer m.m. Hvis du kunne lide vores live stream, så vil du ikke gå glip af det www.buildinggreen.dk.

Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri!

For 10. gang samler Building Green byggebranchen i Forum for at diskutere bæredygtigt byggeri og arkitektur. I 2020 får du sat fokus på temaet ’Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri’. Over 2 dage kan du opleve et omfattende program med inspirerende talere, der alle giver dig deres bud på de bedste ideer og strategier for at accelerere bæredygtigt byggeri. Du får viden om klima, byggeriets CO2-udledning, materialer, dokumentation, byrum og arkitektur og du får indblik i visionære projekter.

Corona og Building Green København 2020

Vi gør vores bedste for at samle hele branchen, så vi kan diskutere, hvordan vi får sat turbo på den grønne omstilling af byggeriet. Det er simpelthen for vigtigt til at vi kan lade være! Vi følger myndighedernes anbefalinger tæt, og vi er klar med løsninger til at overholde alle coronarestriktioner, så vi sikrer en tryg og sikker event. Du kan læse nærmere om retninglinjer og restriktioner herunder.

Tilmeld dig gratis og vær med til den 10. afholdelse!

Oplev en platform for bæredygtige løsninger til byggeriet

Building Green er også en platform for bæredygtige løsninger til byggeriet, og du kan opleve en stor udstilling, hvor du kan se det nyeste inden for bæredygtigt byggeri. Over 150 virksomheder er klar til at vise deres bæredygtige produkter frem til dig og til at inspirere dig til grønne løsninger i byggeriet. Du kan blandt andet opleve certificeringer, tag- og facadeløsninger, solceller, træmaterialer, moduler, isolering, tegl, akustikløsninger, ventilationsvinduer, belysning og meget andet.

Bliv inspireret med bæredygtige produkter til byggeriet.

Accelerer bæredygtigt byggeri sammen med hele byggebranchen

På Building Green mødes alle parter i byggebranchen til inspiration og erfaringsudveksling for at sætte skub i bæredygtigt byggeri og arkitektur i Danmark. Du kan blandt andet erfaringsudveksle og netværke med arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri og arkitektur i Forum i København. Du bliver en del af et stort bæredygtigt fællesskab, der vil arbejde for at accelerere bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Tilmeld dig gratis og få inspiration og netværk.

Vil du være sikker på at modtage nyheder og blive inviteret til events?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev

nyhedsbrev

Sæt kryds i kalenderen

28. & 29. oktober 2020

Begge dage åbent fra 09.00-17.00

Vi ses i

Forum Copenhagen

Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frb

Partnere 2020

Building Green ønsker at takke vores mange partnere, som har hjulpet os med at arrangere årets event. Vi takker også for støtten i ændringen af programmet fra et fysisk event til et online streaming event.

Sponsorer & øvrige partnere

partners