DK | EN

Sæt kryds i kalenderen i november

Vi vender stærkt tilbage i efteråret. Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 3.-4. september, hvor vi slår dørene op i Forum og samler byggebranchen for 11. år i træk! I 2020 streamede vi hele programmet og 12.000 så med, men i 2021 satser vi på, vi endnu engang kan samles og blive klogere på bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Building Green København er et stort event med bæredygtigt byggeri som omdrejningspunkt. Du kan opleve et omfattende program med talere, debatter, prisoverrækkelse og andre aktiviteter på 4 scener. Derudover kan du opleve en stor udstilling med grønne og bæredygtige produkter til byggeriet. Vær med og lad os sammen finde de bæredygtige løsninger!

Open Call – del dine ideer med os!

Vi er netop nu i gang med at forberede programmet til årets event, og vi har brug for dit input. Hvad er de nyeste tendenser? Hvilke cases de mest spændende? Og hvem vil du høre tale?
Del dine ideer med os her

Bæredygtigt byggeri og arkitektur i fokus

Over 2 dage kan du opleve et omfattende program med inspirerende talere, der alle giver dig deres bud på de bedste ideer og strategier for at fremme bæredygtigt byggeri. Du får viden om klima, byggeriets CO2-udledning, materialer, dokumentation, byrum og arkitektur og du får indblik i visionære projekter.

Hvad får du ud af at deltage på Building Green København?

  • Du får en status på bæredygtigt byggeri og arkitektur
  • Du får konkret viden til det fremtidige arbejde med bæredygtigt byggeri året rundt
  • Du bliver inspireret af frontløbere til en anderledes tilgang til bæredygtigt byggeri og arkitektur
  • Du bliver klogere på bæredygtige materialer og du får konkret viden til materialevalg
  • Du bliver en del af byggebranchens bæredygtige community, der samler alle parter i byggeriet

Oplev en platform for bæredygtige løsninger til byggeriet

Building Green er også en platform for bæredygtige løsninger til byggeriet, og du kan opleve en stor udstilling, hvor du kan se det nyeste inden for bæredygtigt byggeri. Over 150 virksomheder er klar til at vise deres bæredygtige produkter frem til dig og til at inspirere dig til grønne løsninger i byggeriet. Du kan blandt andet opleve certificeringer, tag- og facadeløsninger, solceller, træmaterialer, moduler, isolering, tegl, akustikløsninger, ventilationsvinduer, belysning og meget andet.

Bliv inspireret med bæredygtige produkter til byggeriet

Accelerer bæredygtigt byggeri sammen med hele byggebranchen

På Building Green mødes alle parter i byggebranchen til inspiration og erfaringsudveksling for at sætte skub i bæredygtigt byggeri og arkitektur i Danmark. Du kan blandt andet erfaringsudveksle og netværke med arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri og arkitektur i Forum i København. Du bliver en del af et stort bæredygtigt fællesskab, der vil arbejde for at accelerere bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Tilmeld dig gratis og få inspiration og netværk

Vil du være sikker på at modtage nyheder og blive inviteret til events?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev

nyhedsbrev

Sæt kryds i kalenderen

28. & 29. oktober 2020

Begge dage åbent fra 09.00-17.00

Vi ses i

Forum Copenhagen

Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frb

Partnere 2020

Sponsorer & øvrige partnere

partners