DK | EN

10 års jubilæumsprogrammet – nu kun som online event

2020 er starten på et nyt årti, og det er samtidig Building Greens 10-års jubilæum. Derfor er det tid til at gøre status og det er tid til at accelerere bæredygtigt byggeri! Vi kan desværre ikke samles i Forum i år, men programmet bliver livestreamet d. 28. & 29. oktober, og du kan se hele lige hvor det passer dig. Du får sat fokus på udviklingen det sidste årti og hvordan vi sætter turbo på bæredygtigt byggeri i fremtiden, når online eventen skydes i gang d. 28. oktober kl 9.00.

Vi lancerer samtidig Building Green Together, og udvider vores platform til at være et community inden for bæredygtigt byggeri, hvor netværk og viden udveksles året rundt for at accelerere bæredygtigt byggeri. Ikke bare to dage om året, men hele året rundt. Building Green Together skaber forbindelse mellem parter i byggebranchen og faciliterer viden, sådan som det passer bedst til dig. Se det nye community her og tilmeld dig gratis online eventen.

Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri!

For 10. gang samler Building Green byggebranchen i Forum for at diskutere bæredygtigt byggeri og arkitektur. I 2020 får du sat fokus på temaet ’Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri’. Over 2 dage kan du opleve et omfattende program med inspirerende talere, der alle giver dig deres bud på de bedste ideer og strategier for at accelerere bæredygtigt byggeri. Du får viden om klima, byggeriets CO2-udledning, materialer, dokumentation, byrum og arkitektur og du får indblik i visionære projekter.

Corona og Building Green København 2020

Vi gør vores bedste for at samle hele branchen, så vi kan diskutere, hvordan vi får sat turbo på den grønne omstilling af byggeriet. Det er simpelthen for vigtigt til at vi kan lade være! Vi følger myndighedernes anbefalinger tæt, og vi er klar med løsninger til at overholde alle coronarestriktioner, så vi sikrer en tryg og sikker event. Du kan læse nærmere om retninglinjer og restriktioner herunder.

Tilmeld dig gratis og vær med til den 10. afholdelse!

Vi tæller ned til årets helt store online begivenhed, når Building Green programmet bliver streamet!
Sæt kryds i kalenderen, når vi deler viden direkte ud til dig den 28. & 29. oktober.

Vi streamer programmet live

Glæd dig til at opleve et helt program omdannet til én stor online produktion, som streames live direkte til dig d. 28. & 29. oktober. På grund af online-formatet har vi samlet programmet på 3 scener med fuldt program begge dage, der sætter det nære og lokale i fokus. Programmet tager udgangspunkt i ’Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri!’ og 2 undertemaer:
Bæredygtig anvendelse af materialer • Byrum i en tid under og efter COVID-19

Vi streamer programmet live

Glæd dig til at opleve et helt program omdannet til én stor online produktion, som streames live direkte til dig d. 28. & 29. oktober. På grund af online-formatet har vi samlet programmet på 3 scener med fuldt program begge dage, der sætter det nære og lokale i fokus. Programmet tager udgangspunkt i ’Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri!’ og 2 undertemaer:
Bæredygtig anvendelse af materialer • Byrum i en tid under og efter COVID-19

Bæredygtig anvendelse af materialer

Det kan være rigtig svært at vælge de rette materialer til forskellige projekter og delelementer i et projekt. Hvad skal du overveje, når du skal vælge materialer? Hvordan sikrer du dig, at du vælger de rigtige materialer? Hvilke materialer er mest bæredygtige i hvilke projekter? Building Green stiller skarpt på bæredygtig anvendelse af materialer. Du får sat fokus på de forskellige materialer, certificeringer, materialevalg, klimapåvirkning og målbarhed.

Vær med når programmet streames.

Byrum i en tid under og efter COVID-19

Coronapandemien har påvirket hele vores samfund. Men hvilken betydning har corona på bæredygtigt byggeri og arkitektur? Kommer vi til at bygge og designe anderledes i fremtiden? Hvordan skal vi indrette byrum det næste årti og skal mulige pandemier tænkes ind i byudviklingen? Du får sat fokus på byrum og byudvikling, og du får du indsigt i helt nye undersøgelser og rapporter om coronas påvirkning af design af bygninger og byrum i fremtiden.

Tilmeld dig online eventen og få indsigt i byudvikling i fremtiden.

Hvad får du ud af at streame Building Green?

  • Du kan for første gang se programmet online fra din stue, sommerhus eller arbejdsplads
  • Du får en status på bæredygtigt byggeri og arkitektur
  • Du får konkret viden til det fremtidige arbejde med bæredygtigt byggeri året rundt
  • Du kan hurtigt komme fra en scene til en anden og dermed går du ikke glip af de indlæg, der interesserer dig
  • Du bliver inspireret af frontløbere til en anderledes tilgang til bæredygtigt byggeri og arkitektur
  • Du bliver klogere på bæredygtige materialer og du får konkret viden til materialevalg
  • Du bliver en del af byggebranchens bæredygtige community, der samler alle parter i byggeriet

Vil du være sikker på at modtage nyheder og blive inviteret til events?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev

nyhedsbrev

Oplev en platform for bæredygtige løsninger til byggeriet

Building Green er også en platform for bæredygtige løsninger til byggeriet, og du kan opleve en stor udstilling, hvor du kan se det nyeste inden for bæredygtigt byggeri. Over 150 virksomheder er klar til at vise deres bæredygtige produkter frem til dig og til at inspirere dig til grønne løsninger i byggeriet. Du kan blandt andet opleve certificeringer, tag- og facadeløsninger, solceller, træmaterialer, moduler, isolering, tegl, akustikløsninger, ventilationsvinduer, belysning og meget andet.

Bliv inspireret med bæredygtige produkter til byggeriet.

Accelerer bæredygtigt byggeri sammen med hele byggebranchen

På Building Green mødes alle parter i byggebranchen til inspiration og erfaringsudveksling for at sætte skub i bæredygtigt byggeri og arkitektur i Danmark. Du kan blandt andet erfaringsudveksle og netværke med arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere, byggekonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri og arkitektur i Forum i København. Du bliver en del af et stort bæredygtigt fællesskab, der vil arbejde for at accelerere bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Tilmeld dig gratis og få inspiration og netværk.

Sæt kryds i kalenderen

28. & 29. oktober 2020

Begge dage åbent fra 09.00-17.00

Vi ses i

Forum Copenhagen

Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frb

Partnere 2020

Building Green ønsker at takke vores mange partnere, som har hjulpet os med at arrangere årets event. Vi takker også for støtten i ændringen af programmet fra et fysisk event til et online streaming event.

Sponsorer & øvrige partnere

partners