Build in Wood i Hamborg

Stor succes på Building Greens første event i Hamborg

I sidste uge afholdte Building Green for første gang Build in Wood i Hamborg med en propfyldt sal. Konferencen forløb over 2 dage med fokus på træbyggeri, og hvilke udfordringer og løsninger der er inden for træbyggeri. Mere end 130 deltagere tog del i diskussionerne om, hvordan vi kan imødekomme potentialet for mere træbyggeri.

Der er sket meget inden for træbyggeri i den seneste årrække, og ikke mindst siden Build in Wood blev lanceret i 2018 i Danmark. Mange i branchen er blevet klogere på træbyggeri, og der bliver ved med at komme flere til, der er nysgerrige på træbyggeri. Derfor afholdte Building Green for første gang Build in Wood i Hamborg.

Den udsolgte konference bød på spændende indlæg og debatter fra mere end 20 dygtige og kompetente eksperter på området. Deltagerne kunne blandt andet blive klogere på træ som materiale, akustik, brandsikkerhed og høre om forskellige træprojekter i Hamborg.

Der var også rig mulighed for at netværke med de mange partnere og øvrige deltagere og talere på konferencen. Netværksområdet var mellem de forskellige indlæg proppet, og gangene var fyldt med gode snakke om træbyggeri.

Potentiale i træbyggeri

Et af årets store temaer på programmet var potentialet i træbyggeri. Her kunne deltagerne høre flere spændende indlæg fra flere forskellige perspektiver og talere. Derudover bød programmet også på indlæg om hvordan man kan bruge træ, når man bygger i højden. De mange deltagere bød ind med gode og relevante spørgsmål til de mange talere løbende under 2-dagskonferencen.

Der er mere på vej i Hamborg fra Building Green. Den 6. & 7. juni rykker Building Green igen til Hamborg og inviterer dig med til stor fagmesse med over 50 udstillere og spændende indlæg på scenerne om bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Build in Wood i Hamborg vender stærkt tilbage den 23. og 24. januar 2024. Se alle vores events og konferencer om bæredygtigt byggeri her.

Flere artikler
Vi skal skabe en kulturændring i vores forhold til at bo og leve i nærheden af vand