Bæredygtighed i praksis på Building Green

Det behøver ikke være svært at bygge bæredygtigt. På Building Green Aarhus den 15. & 16. juni 2022 sætter STARK og Building Green fokus på bæredygtighed i håndværkerhøjde i det nye område Bæredygtighed i praksis – powered by STARK. 

Uddannede STARK-ambassadører står klar til at hjælpe dig med at få styr på de stigende krav til byggeprocessen og til at tænke certificeringer som DGNB ind i dine projekter. Samtidig kan du opleve nogle af de mest inspirerende produkter og løsninger, som du kan bruge i en byggeproces med fokus på bæredygtighed.

Bæredygtighed i praksis – powered by STARK

På området mellem Centralværkstedet og Smedien får du praktisk viden og rådgivning af STARKs bæredygtighedsambassadører og gennem forskellige aktiviteter i løbet af de to dage. Du kan for eksempel udfordre din eller din kollegas viden om bæredygtighed i byggebranchen.

Fokus på mærkningsordninger og certificeringer i byggebranchen

STARK arbejder kontinuerligt med at gøre byggeprocessen så smidig som mulig, mens der tages hensyn til at imødekomme krav fra certificeringer på selve pladsen. STARK har udvalgt de vigtigste mærkninger og certificeringer og forklarer dig hvad de hver især står for. Derudover får du præsenteret forskellige muligheder lige fra afdækning til brug af maskiner og affaldssortering, der hjælper dig og din kunde med at tage hensyn til sundhed og miljø.

Genanvendelse og ansvarsbevidst ressourcevinding

Cirkulært byggeri er også afgørende i en certificeringsproces som DGNB. Der kommer løbende nye løsninger til, hvordan man kan genbruge både byggematerialer og – bygningsdele. STARK præsenterer dig for nogle inspirerende cases og viser et udpluk af deres nyeste innovationer. STARK har et stort udvalg af alternativer til produkter med skadelige kemikalier. Du kan se en udstilling og få gennemgået eksempler på produkter og STARK viser dig, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge det helt rigtige til dit projekt – også når det skal imødekomme krav og kriterier fra certificeringer som DGNBs ENV1.2.

Læs mere om området her og tilmeld dig gratis her.

Flere artikler
Hanne Tine Ring taler på konferencen bæredygtig byggeproces
Vi skal lære at arbejde med konkrete målsætninger fra start til slut af byggeprocesser