Bæredygtighed i praksis

– powered by STARK

Det behøver ikke være svært at bygge bæredygtigt. På Building Green Aarhus den 3. & 4. maj 2023 sætter STARK og Building Green fokus på bæredygtighed i håndværkerhøjde.

Området “Bæredygtighed i praksis – powered by STARK” er et samarbejde mellem Building Green og den landsdækkende byggemarkedskæde STARK. Samarbejdet udspringer af et ønske om at flytte byggeriet i en mere grøn retning.

STARK har et stort udvalg af grønne materialer og produkter, og enorme mængder data, der gør det lettere for alle aktører i byggebranchen at træffe de mest klimavenlige valg, der gavner planeten og miljøet.

Når du besøger STARKs område på Building Green Aarhus, kan du se frem til kyndig rådgivning omkring det grønne materialevalg.

Vi lover, at det både er gratis, inspirerende og givende at deltage.

Hvad er Building Green Aarhus?

Building Green Aarhus er et stort event inden for bæredygtigt byggeri. Det foregår over 2 dage den 3. & 4. maj 2023 i Aarhus, hvor vi samler alle lige fra bygherrer, leverandører, håndværkere, arkitekter og entreprenører om de vigtige dialoger, der kan skabe den nødvendige forandring i byggeriet. Du kan opleve over 80 talere på 3 scener, blive inspireret af 75 udstillere med grønne løsninger til byggeriet og være med på mange spændende aktiviteter.

Der er gratis adgang