Building Green lancerer nyt program

Building Green lancerer nyt program med stort line-up og mange aktiviteter

Vi er tilbage i Forum den 3. og 4. november og har netop lanceret årets program, der blandt andet indeholder store danske og internationale navne og flere aktiviteter end nogensinde før.

Nu må vi igen mødes, og Building Green er tilbage i Forum igen efter sidste års online succes. I den anledning vender Building Green tilbage med et brag:

–  Det er to år siden, vi sidst afholdt Building Green i Forum, og vi har ventet i spænding. Selvom det var en fantastisk oplevelse med live-streaming sidste år, er der ingen tvivl om, at vi og branchen har savnet at mødes. Vi kan allerede nu se en stor tilslutning fra både deltagere og udstillere. Vi har gjort os umage og vi er meget stolte over at præsentere et program med store danske og udenlandske profiler og flere aktiviteter end nogensinde, lyder det fra Sarah Elhauge, administrerende direktør hos Building Green.

Fra udlandet deltager blandt andre prisvindende Steven Holl fra Steven Holl Architects, den hollandske arkitekt Thomas Rau, New York-arkitekten Charles Renfro fra Diller Scofidio + Renfro og engelske Lisa Finlay fra Heatherwick Studio, og så sender formanden for EU-Kommisionen Ursula von Der Leyen en særlig videohilsen til Forum. Main Stage bliver også indtaget af danske profiler, når medstifter af Tredje Natur Flemming Rafn, EFFEKT-partneren Sinus Lynge, indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek og de to stadsarkitekter Anne Mette Boye og Tina Saaby deler ud af deres viden.

Fokus på hele værdikæden og de udførende SMV’er

Som noget nyt vil Building Green i år gøre en særlig indsats for at tiltrække flere udførende små og mellemstore virksomheder til eventen. Med temaet ’Alt er forbundet’ er det eventens ambition at samle hele værdikæden.

– Vi vil samle hele byggebranchen om emner som udførende SMV’er og det gode håndværk. Det er vigtigt at have fokus på hele værdikæden, fordi de udførende står for en stor del af alle byggeprojekter i Danmark og derfor har en vigtig indflydelse på at få rykket byggeriet i en bæredygtig retning. Det gør vi via udvalgte emner i programmet og særlige aktiviteter, og så har vi spændende nyheder på vej, som vi glæder os til at præsentere i den kommende tid, fortæller Sarah Elhauge.

En platform for de innovative og upcoming ideer

Grøn innovation er i fokus på årets Building Green. Udover de mange spændende udstillere, der står klar til at vise byggebranchen deres aktuelle løsninger, er der også inspiration at hente på det nye område Start Up + Meet Up, hvor innovative start up-virksomheder præsenterer grønne løsninger. Derudover kan de besøgende tage forbi Urban Techs område, hvor nye innovationer og løsninger bliver showcaset. Det Kongelige Akademi viser de arkitektstuderendes spændende ideer frem, og på Main Stage har den nystartede arkitektvirksomhed Jeba Arkitekter, grundlagt af Pil Bachmann og Elisabeth Jerichau Nissen, fået en prominent plads.

Se hele programmet med oversigt over alle talere, debatter og øvrige aktiviteter her

Læs mere om Building Green København her

Flere artikler
Rie Øhlenschlæger på Building Green. Læs her et interview om bæredygtigt byggeri med hende.
Rie Øhlenschlægers syn på bæredygtigt byggeri