Udstil dine grønne løsninger på Building Green København

Vis dine bæredygtige løsninger frem på Building Green København

Den 3.-4. november mødes hele byggebranchen til Building Green København i Forum. Er din virksomhed bæredygtig? Og vil du vise dine produkter frem til den danske byggebranche?

Book din stand i dag!

Building Green København samler for 11. gang arkitekter, bygherrer og bygningskonstruktører og andre med interesse for bæredygtigt byggeri i Forum. Over 100 udstillere kommer til at stå klar til at vise fremtidens bæredygtige og grønne løsninger til byggeriet. Skal du også være med?

Alt er forbundet

Som mennesker er vi alle forbundet med hinanden, naturen og klimaet, men langt hen ad vejen er vi adskilt fra denne forbundethed. Vi har brug for at forstå vores forbundethed for at tage de rette beslutninger og sammen arbejde for en mere bæredygtig byggebranche – og ikke mindst en mere grøn og forbundet verden. Derfor sætter vi fokus på teamet ’Alt er forbundet’ på årets Building Green København den 3.-4. november.

Vær med som udstiller

Hvis du vil høre mere om dine mulighed for at være med som udstiller på Building Green København, kan du kontakte Sales & Relation Manager Henriette Engel på +45 2211 7015 eller på sales@buildinggreen.eu. Du kan også læse mere her.

Flere artikler
Ingeniørkunst og store investeringer i innovativ smelteteknologi betyder, at ROCKWOOL skærer mere end 70% af CO2-udledningen.
ROCKWOOL reducerer sin CO2-udledning