DK | EN

Er din virksomhed bæredygtig?

Building Green er en event, der skal fremme bæredygtig arkitektur, byggeri og byggebranchen som helhed. Det er en unik mulighed for at møde førende beslutningstagere og fremtidens kunder, og derfor den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomhed satser grønt.

Book en stand og vis dine bæredygtige løsninger frem

Kontakt Henriette Engel på sales@buildinggreen.eu eller +45 2211 7015, hvis du er interesseret i en stand i 2021.
Se nederst hvad vi tilbyder, når du booker en stand på Building Green København.

Standstørrelser og priser inklusiv deltagergebyr

6 m2 – 24.931.- DKK

9 m2 – 34.345.- DKK

12 m2 – 43.795.- DKK

15 m2 – 50.215.- DKK

18 m2 – 56.917.- DKK

21 m2 – 65.404.- DKK

Alle priser er eksl.moms.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker en større stand.

Din bæredygtighed skal dokumenteres

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten kan I sende dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på. Eller I kan vise gennem certificeringer eller andre standarder, at I har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. I kan også vise eksempler på produktets/løsningens/rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.
Kontakt os, hvis du ønsker et skema til udfyldning: info@buildinggreen.eu

Vi ser frem til at lære mere om din bæredygtige løsning.

Markedsføring af din stand og dine bæredygtige løsninger

Alle udstillere bliver en del af den generelle markedsføring af Building Green, som vi markedsfører gennem vores digitale kanaler og vores samarbejdspartneres store netværk, landsdækkende aviser og fagblade. Din virksomhed bliver markedsført via mange aktiviteter på tværs af vores platforme.

Du modtager som udstiller også materiale, som du kan dele i dit netværk og bruge til at markedsføre din aktivitet på Building Green. Hent bannere, logoer og signaturer her. Skriv til os, hvis du har brug for noget specifikt og hør om mulighederne.

Få ekstra eksponering af din virksomhed

Du har også mange muligheder for at tilkøbe ekstra eksponering af din stand, virksomhed og bæredygtige produkter. Se alle muligheder herunder:

Digital annoncering gennem Building Green Together

Vi har mange spændende muligheder for eksponerering og annoncering. Du kan for eksempel være med i Building Greens nyhedsbrev eller blive vist på forsiden af Building Green Together. Se de mange annonceringsmuligheder, som vi tilbyder her: Eksponeringsguide 2022

Du kan også kontakte os og høre nærmere om de mange muligheder.

Skab ekstra synlighed med skærmeksponering

I har mulighed for at få ekstra synlighed i Forum med en skærmeksponering på de 4 sceners storskærme og på 6 skærme i foyeren ved indgangspartiet. Her kan de 8000 besøgende se jeres skærmeksponering, når de ankommer til Forum eller mens de venter på at høre talerne.

 

Loop med 5 sekunders visning ad gangen, begge dage: kr. 2.000,- (format 16:9)

Få delt brochure ud på afholdelsesdagen

På Main Stage er der begge dage indlæg fra toneangivende talere om bæredygtigt byggeri og arkitektur. Scenen har plads til 300 siddende tilhørere. Få jeres brochure lagt ud på de enkelte pladser, inden indlægget går i gang.

 

Brochureuddeling på siddepladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg: kr. 6.000,- (formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g)

Book et seminarindlæg på scenen Specialist Talks

I kan booke et indlæg på scenen “Specialist Talks” med 60 siddepladser. På den måde indgår jeres indlæg og indhold i det officielle program. Husk at markedsføre jeres indlæg. Vi anbefaler at tilkøbe annoncering gennem Building Green Together.

 

Specialist Talk 30 min.: kr. 15.000,-

Tilkøb en markedsføringspakke til medudstiller

I kan tilkøbe en markedsføringspakke til en medudstiller på standen. På den måde bliver medudstilleren markedsført separat med standnummer på lige fod med alle udstillere (i den trykte brochure, online udstillerkataloget, Quickguide og standplan).

 

Pris for pakke: kr. 4.995,-

Alle nævnte priser er i DKK og ekskl. moms.

Bliv promoveret i produktkataloget hos byggematerialer.dk

Alle udstillere på Building Green bliver promoveret i et online udstillerkatalog, men I kan også tilkøbe ekstra eksponering med en fuld profil i det online produktkatalog hos Byggematerialer.dk. Her får I følgende fordele:

– Mulighed for at se mere information om andre udstillere og deres bæredygtige produkter/løsninger
– Mulighed for at profilerer 3 produkter med beskrivelse, certificering og bæredygtighed
– Nem og overskuelig søgning på kategorier for de besøgende
– Bliv en del af oversigten over virksomheder med certificeringer

For mere information kontakt Byggematerialer.dk via info@byggematerialer.dk eller ring på +45 7025 3031.

Kontakt de interessede efter afholdelse

Som udstiller får du EventBuizz Lead Scanner App, der virker som en ekstra hånd til at modtage kontaktinformationer. I udveksler kontaktdata, når udstiller scanner den besøgendes visitkort og den besøgende godkender dataindsamling ved at underskrive online.

Intet samarbejde med Fairs Directory, Leads N Data & Visitor's InfoPro

Intet samarbejde med International Fairs Directory
International Fairs Directory sender pr. post tilbud om optagelse/annoncering på deres platform. Brevets indhold kan give indtryk af, at det er en officiel henvendelse fra Building Green – hvilket det ikke er!
Vi understreger, at Building Green ingen form for samarbejde har med ovenstående guide. Vi har aldrig været i kontakt med International Fairs Directory eller leveret lister til dem, og vi tager på det skarpeste afstand fra dets metoder.

International Fairs Directory beder dig rette jeres oplysninger for at fortsætte med at fremstå på deres udstillerliste. Se vedhæftede eksempel her.

 

Intet samarbejde med Leads N Data

Vi oplever, at Building Greens udstillere i øjeblikket modtager e-mails fra “grace.medina@leadsndata.com” .
Afsenderen, Grace Medina, sender pr. mail en falsk opfølgning på en falsk besøgsliste. E-mailens indhold kan give indtryk af, at det er en officiel henvendelse ang. Building Green København 30.-31. oktober – men dette er ikke korrekt!
Vi understreger, at Building Green ingen form for samarbejde har med ovenstående. Vi har aldrig været i kontakt med Leads N Data eller udleveret nogle lister eller informationer. Vi er i gang med at undersøge sagen.

 

Intet samarbejde med Visitor’s InfoPro

Vi oplever lige nu at vores netværk modtager e-mails fra Sarah Michelle sarah.michelle@visitorsinfopro.com, der vil sælge falske deltagerlister fra Building Green København 2021. Vi understreger, at Building Green inden form for samarbejde har med ovenstående – og at vi ikke udleverer deltagerlister til tredje part. Vi anbefaler ikke vores netværk at gå i dialog eller svare på e-mailen.

Building Green samarbejder ikke med disse firmaer og har intet med dem at gøre – og vi opfordrer til, at I ikke svarer på deres henvendelse.

Udtalelser fra andre udstillere

“Vi har udstillet på Building Green af flere omgange – Det er et godt vindue for os til at vise vores bæredygtige løsninger frem og få en direkte dialog med eksisterende og potentielle kunder.
Selvom der er gode muligheder for at vise sine produkter frem online, er en messe en rigtig god mulighed for at nå ud til mange på én gang – her kan vi få en direkte dialog med kunderne og vi kan vise vores produkter frem ’hands on’.
For os har Building Green helt klart været en god mulighed for at udbrede kendskabet til de bæredygtige produkter, og samtidig selv blive inspireret og holde sig opdateret på tendenserne indenfor det bæredygtige byggeri.”

// Karin Bech Madsen. Guldager

“Vi deltager på Building Green fordi vi her får mulighed for at vise vores bæredygtige løsninger indenfor vandbehandling og service af vandanlæg frem. Vore ydelser bidrager til FN’s verdensmål, og vi er som firma certificeret af Bureau Veritas for vores arbejde med verdensmålene.
Building Green hjælper os med at få en bred synlighed, både overfor rådgivere, ejendomsforvaltere og entreprenører. Vi har et ønske om at repræsentere fremtiden. Ved at deltage på Building Green får vi mulighed for at få dialoger med nuværende og kommende kunder og mange andre, som hjælper os med løbende at fremtidssikre vores løsninger.”

// Tine Berg. Krüger Aquacare

“Vi vil gerne være med til at spille en rolle og gøre en forskel indenfor bæredygtigt byggeri. Her er Building Green et vigtigt mødested for os til at debattere og have personlig dialog om bæredygtighed og hvordan vi træffer de rigtige valg for omverdenen.”

// Karen Blomberg. Moelven Denmark A/S

“Building Green har været en del af os siden 2014 – her blev vi hurtigt opmærksomme på udviklingen med hensyn til bæredygtighed i byggematerialer. Det er vigtigt for os at være på forkant, samt få bragt budskabet ud i det rigtige forum og her er Building Green en rigtig vigtig hjælp. De har flere gange sat os i kontakt med arkitekter, bygherrer, bygningskonstruktører og ikke mindst fagskolerne.
Vi sætter altid som mål at have nogle nye arkitektforbindelser med hjem, og glæder os hver gang over den iver og spørgelyst vi møder fra deltagerne på Building Green.”

// Peter Roschmann. Rindom A/S

“På Building Green forventer vi at møde mange engagerede og talentfulde kollegaer fra branchen, som vi kan have interessante, udviklende og inspirerende diskussioner med. Frem for alt er vi interesseret i at diskutere farlige stoffer i byggematerialer og hvordan vi forbedrer mulighederne for fremtidig genbrug af materialerne. I Sverige har vi arbejdet med dette i over 15 år, og vi håber at kunne finde partnere, der også er interesserede i dette i Danmark.
Vi har et ønske om at skabe nye kontakter og få et bredt netværk i Danmark – vi tror og håber på at Building Green er det helt rette sted til at komme ind og få skabt nye relationer. Sidste år deltog vi en præsentation under selve konferencen – men vi glæder os til for alvor at være en del af Building Green.”

// Lisa Elfström. Sundahus