DK | EN

Er din virksomhed bæredygtig?

Building Green er en event, der skal fremme bæredygtig arkitektur, byggeri og byggebranchen som helhed. Det er en unik mulighed for at møde førerende beslutningstagere og fremtidens kunder, og derfor den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomheder satser grønt.

Book din stand på Building Green København!

Kontakt Sales Manager Krestina Sørensen på sales@buildinggreen.eu eller +45 2284 8409, hvis du er interesseret i en stand i 2020!
Se nederst hvad vi tilbyder, når du booker en stand på Building Green København.

Bæredygtighed skal dokumenteres

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten gennem dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på. Eller at man gennem certificeringer eller andre standarder har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. Eller ved at vise eksempler på produktets/løsningens/rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.
Kontakt os, hvis du ønsker et skema til udfyldning: info@buildinggreen.eu

Vi ser frem til at lære mere om din bæredygtige løsning.

Vi spreder dit budskab

Building Green markedsføres gennem gennem samarbejdspartnernes store netværk, landsdækkende aviser og fagblade. Din virksomhed bliver markedsført via de mange aktiviteter, der er beskrevet i mediaplanen. Du modtager som udstiller også materiale, som du kan dele i dit netværk.

Bliv promoveret i produktkataloget hos byggematerialer.dk

Vores digitale produktkatalog med bæredygtigt produkter er lavet i samarbejde med Byggematerialer.dk med følgende fordele:

– Mulighed for at se mere information om udstillere og deres bæredygtige produkter/løsninger.
– Mulighed for at profilerer 3 produkter med beskrivelse, certificering og bæredygtighed.
– Søgning på kategorier inden for det felt man interesserer sig for.
– Nemt overblik over virksomheder med miljøcertificeringer.
– Det digitale udstillerkatalog; en nem måde at få overblik over udstillere, deres bæredygtige produkter/løsninger og deres standplacering på messen.

OBS: Alle udstillere på Building Green, København skal udfylde og indsende information om deres bæredygtige produkter/løsninger. Kontakt os, hvis du ikke har skemaet til udfyldning: info@buildinggreen.eu.

Der er mulighed for at tilkøbe en fuld profil via Byggematerialer.dk. For mere information kontakt Byggematerialer.dk via info@byggematerialer.dk eller ring på +45 7025 3031.

Få mest muligt ud af at udstille

Markedsfør jeres case på Building Greens officielle kanaler

Tilkøb online aktiviteter for at markedsføre en case på vores blog, LinkedI og, Facebook. Send en redaktionel artikel samt tilhørende foto, og kommunikationsteamet planlægger aktiviteten. Maksimal længde er en normalside (2.400 anslag inkl. mellemrum) samt foto i billedestørrelse 1200×630.

-Blogindlæg og post på de officielle Building Greens kanaler: 8.000 kr,-

 

Logo på messearealets skærme

Konferencescenens storskærm, 6 skærme. i foyeren ved indgangspartiet, 1 skærm i café-området , 1 skærm i seminarlokalet.

Loop 5 sekunders visning ad gangen, begge dage: kr. 2.000,- (format 16:9)

 

Brochure-uddeling på afholdelsesdagen

På Building Greens konference, som er placeret centralt i messeområdet, er der begge dage indlæg fra toneangivende talere, der præsenterer deres bud på fremsynede visioner og konkrete erfaringer. Konferencen har plads til 300 siddende tilhørere. Få jeres brochure lagt ud på de enkelte pladser forinden indlægget går i gang.

– Brochureuddeling på konferencepladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg
(formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g): kr. 6.000,-

 

Seminarindlæg på scenen Specialist Talks

Det er i år muligt at booke en times indlæg i lokalet “Specialist Talks” med 60 siddepladser. På den måde indgår jeres indlæg og indhold, i det officielle program.

Specialist Talk 30 min – kr. 10.000,-
Specialist Talk 1 time – kr. 15.000,-

Husk at markedsfør jeres indlæg på Specialist Talks! Vi anbefaler at tilkøbe online aktiviteter og markedsføre indlægget via Building Greens officielle kanaler.

Markedsføringspakke til medudstiller
Tilkøb en markedsførings pakke til medudstiller på standen. På den måde bliver medudstilleren markedsført separat med standnummer på lige fod med alle udstillere.

Pris for pakke: 3995,-

Alle nævnte priser er i DKK og ekskl. moms.

Kontakt de interessede efter afholdelse

Som udstiller får du EventBuizz Lead Scanner App, den virker som en ekstra hånd til at modtage kontaktinformationer. Kontaktdata udveksles når udstiller scanner den besøgendes visitkort og den besøgende godkender dataindsamling ved at underskrive online.

 

Intet samarbejde med Fairs Directory & Leads N Data

Intet samarbejde med International Fairs Directory
International Fairs Directory sender pr. post tilbud om optagelse/annoncering på deres platform. Brevets indhold kan give indtryk af, at det er en officiel henvendelse fra Building Green – hvilket det ikke er!
Vi understreger, at Building Green ingen form for samarbejde har med ovenstående guide. Vi har aldrig været i kontakt med International Fairs Directory eller leveret lister til dem, og vi tager på det skarpeste afstand fra dets metoder.

International Fairs Directory beder dig rette jeres oplysninger for at fortsætte med at fremstå på deres udstillerliste. Se vedhæftede eksempel her.

Intet samarbejde med Leads N Data

Vi oplever, at Building Greens udstillere i øjeblikket modtager e-mails fra “grace.medina@leadsndata.com” .
Afsenderen, Grace Medina, sender pr. mail en falsk opfølgning på en falsk besøgsliste. E-mailens indhold kan give indtryk af, at det er en officiel henvendelse ang. Building Green København 30.-31. oktober – men dette er ikke korrekt!
Vi understreger, at Building Green ingen form for samarbejde har med ovenstående. Vi har aldrig været i kontakt med Leads N Data eller udleveret nogle lister eller informationer. Vi er i gang med at undersøge sagen.

Building Green samarbejder ikke med disse firmaer og har intet med dem at gøre – og vi opfordrer til, at I ikke svarer på deres henvendelse.