Bidrager din virksomhed til
den grønne omstilling?

DK | EN

Building Green er en event, der skal fremme bæredygtig arkitektur, byggeri og byggebranchen som helhed. Det er en unik mulighed for at møde førende beslutningstagere og fremtidens kunder, og derfor den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomhed satser grønt.

Kontakt Henriette Engel på sales@buildinggreen.eu eller +45 2211 7015, hvis du er interesseret i en stand i 2023.
Se nedenfor hvad vi tilbyder, når du ansøger om en stand på Building Green København.

Standpriser

6 m2 – (2m x 3m)
26.215.- DKK

9 m2 – (3m x 3m)
36.325.- DKK

12 m2 – (3m x 4m)
45.679.- DKK

15 m2 – (3m x 5m)
52.420.- DKK

18 m2 – (3m x 6m)
59.455.- DKK

21 m2 – (3m x 7m)
67.777.- DKK

Standstørrelser og priser er inklusiv deltagergebyr. Alle priser er eksl. moms.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker en større stand.

DIN BÆREDYGTIGHED SKAL DOKUMENTERES

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten kan I sende dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på.

Eller I kan vise gennem certificeringer eller andre standarder, at I har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. I kan også vise eksempler på produktets/løsningens/ rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.

Kontakt os, hvis du ønsker et skema til udfyldning: info@buildinggreen.eu. Vi ser frem til at lære mere om din bæredygtige løsning.

network

MARKEDSFØRING AF DIN STAND
OG DINE BÆREDYGTIGE LØSNINGER

Alle udstillere bliver en del af den generelle markedsføring af Building Green, som vi markedsfører gennem vores digitale kanaler og vores samarbejdspartneres store netværk, landsdækkende aviser og fagblade. Din virksomhed bliver markedsført via mange aktiviteter på tværs af vores platforme.

Du modtager som udstiller også materiale, som du kan dele i dit netværk og bruge til at markedsføre din aktivitet på Building Green. Skriv til os, hvis du har brug for noget specifikt og hør om mulighederne.

Du har også mange muligheder for at tilkøbe ekstra eksponering af din stand, virksomhed og bæredygtige produkter.
Se alle dine muligheder herunder.

Digital annoncering gennem Building Green Together

Vi har mange spændende muligheder for eksponerering og annoncering. Du kan for eksempel være med i Building Greens nyhedsbrev eller blive vist på forsiden af Building Green Together. Se de mange annonceringsmuligheder, som vi tilbyder her: Eksponeringsguide 2023

 

Du kan også kontakte os og høre nærmere om de mange muligheder.

Skab ekstra synlighed med skærmeksponering

I har mulighed for at få ekstra synlighed i Forum med en skærmeksponering på de 4 sceners storskærme og på 6 skærme i foyeren ved indgangspartiet. Her kan de 8000 besøgende se jeres skærmeksponering, når de ankommer til Forum eller mens de venter på at høre talerne.

 

Loop med 5 sekunders visning ad gangen, begge dage: kr. 2.000,- (format 16:9)

Få delt brochure ud på afholdelsesdagen

På Main Stage er der begge dage indlæg fra toneangivende talere om bæredygtigt byggeri og arkitektur. Scenen har plads til 300 siddende tilhørere. Få jeres brochure lagt ud på de enkelte pladser, inden indlægget går i gang.

 

Brochureuddeling på siddepladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg: kr. 6.000,- (formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g)

Book et seminarindlæg på scenen Specialist Talks

I kan booke et indlæg på scenen “Specialist Talks” med 60 siddepladser. På den måde indgår jeres indlæg og indhold i det officielle program. Husk at markedsføre jeres indlæg. Vi anbefaler at tilkøbe annoncering gennem Building Green Together.

 

Specialist Talk 30 min.: kr. 15.000,-

Tilkøb en markedsføringspakke til medudstiller

I kan tilkøbe en markedsføringspakke til en medudstiller på standen. På den måde bliver medudstilleren markedsført separat med standnummer på lige fod med alle udstillere (i den trykte brochure, online udstillerkataloget, Quickguide og standplan).

 

Pris for pakke: kr. 4.995,-

Alle nævnte priser er i DKK og ekskl. moms.

Bliv promoveret i produktkataloget hos byggematerialer.dk

Alle udstillere på Building Green bliver promoveret i et online udstillerkatalog, men I kan også tilkøbe ekstra eksponering med en fuld profil i det online produktkatalog hos Byggematerialer.dk.

For mere information kontakt Byggematerialer.dk via info@byggematerialer.dk eller ring på +45 7025 3031.

Her får I følgende fordele:
– Se information om andre udstillere og deres bæredygtige produkter/løsninger
– Profiler 3 produkter med beskrivelse, certificering og bæredygtighed
– Nem og overskuelig søgning på kategorier for de besøgende
– Bliv en del af oversigten over virksomheder med certificeringer

Kontakt de interessede
efter afholdelse

Som udstiller får du EventBuizz Lead Scanner App, der virker som en ekstra hånd til at modtage kontaktinformationer. I udveksler kontaktdata, når udstiller scanner den besøgendes visitkort og den besøgende godkender dataindsamling ved at underskrive online.

UDTALELSER FRA ANDRE UDSTILLERE

Karin Bech Madsen | Guldager

“Vi har udstillet på Building Green af flere omgange – Det er et godt vindue for os at vise vores bæredygtige løsninger frem og få en dialog med eksisterende og potentielle kunder. Selvom der er gode muligheder for at vise produkter frem online, er en messe en god mulighed for at nå ud til mange på én gang. Det har klart været en god mulighed for os at udbrede kendskabet til de bæredygtige produkter, og samtidig selv blive inspireret og holde sig opdateret på tendenserne indenfor det bæredygtige byggeri.”

Tine Berg | Krüger Aquacare

“Vi deltager på Building Green fordi vi her får mulighed for at vise vores bæredygtige løsninger indenfor vandbehandling og service af vandanlæg frem. Building Green hjælper os med at få en bred synlighed, både overfor rådgivere, ejendomsforvaltere og entreprenører. Vi har et ønske om at repræsentere fremtiden. Ved at deltage på Building Green får vi mulighed for at få dialoger med nuværende og kommende kunder og mange andre, som hjælper os med løbende at fremtidssikre vores løsninger.”

Peter Roschmann | Rindom A/S

“Building Green har været en del af os siden 2014 – vi blev hurtigt opmærksomme på udviklingen af bæredygtighed i byggematerialer. Det er vigtigt for os at være på forkant, samt få budskabet ud i det rigtige forum og her er Building Green en vigtig hjælp. De har flere gange sat os i kontakt med arkitekter, bygherrer og ikke mindst fagskolerne. Vi sætter altid som mål at have nogle nye arkitektforbindelser med hjem, og glæder os hver gang over den iver og spørgelyst vi møder fra deltagerne på Building Green.”

Lisa Elfström | Sundahus

“We have the technical knowledge to do many things. What is lacking is willingness to change, with the inevitable risks and uncertainties that are involved. In the UK, we also need ambitious regulatory standards and policies that will provide a clear set of expectations across every aspect of the built environment, from green transport planning to infrastructure and buildings.”

Karen Blomberg | Moelven Denmark A/S

“Vi vil gerne være med til at spille en rolle og gøre en forskel indenfor bæredygtigt byggeri. Her er Building Green et vigtigt mødested for os til at debattere og have personlig dialog om bæredygtighed og hvordan vi træffer de rigtige valg for omverdenen.”

OBS: falske henvendelser

Vi oplever fra tid til anden at Building Greens udstillere modtager henvendelser fra virksomheder, der tilbyder lister med navne og virksomheder i byggeriet eller tilbyder optagelse/annoncering på deres platform. Vi har også set at deres henvendelser kan dreje sig om, at de beder jer rette jeres oplysninger, for fortsat at være med på udstillerlisten. Gør man dette, kan det betyde, at man juridisk binder sig for at købe annoncering hos denne virksomhed i 3 år.

Oftest giver disse virksomheder indtryk af, at det er en officiel henvendelse fra Building Green, hvilket de på ingen måde er.

Building Green tager stærk afstand fra denne type virksomheder og form for salgsmetoder, og vi fraråder vores udstillere at indgå dialog eller svare på sådanne henvendelser.

Hvis du som Building Green-udstiller modtager henvendelser, som virker tvivlsomme, da tag kontakt til os.