DK | EN

Er din virksomhed bæredygtig?

Building Green er en event, der skal fremme bæredygtig arkitektur, byggeri og byggebranchen som helhed. Det er en unik mulighed for at møde førerende beslutningstagere og fremtidens kunder, og derfor den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomhed satser grønt.

Book en stand og vis dine bæredygtige løsninger frem

Kontakt kontakt Henriette Engel på sales@buildinggreen.eu eller +45 2211 7015, hvis du er interesseret i en stand i 2021.
Se nederst hvad vi tilbyder, når du booker en stand på Building Green København.

Standstørrelser og priser inklusiv deltagergebyr

6 m2 – 22.661.- DKK

9 m2 – 30.060.- DKK

12 m2 – 38.705.- DKK

15 m2 – 46.882.- DKK

18 m2 – 50.505.- DKK

Alle priser er eksl.moms.

21 m2 – 56.934.- DKK

24 m2 – 65.341- DKK

30 m2 – 67.208.- DKK

32 m2 – 71.289.- DKK

36 m2 – 79.450.- DKK

Alle priser er eksl.moms.

Din bæredygtighed skal dokumenteres

Vi beder alle potentielle udstillere om, at dokumentere deres rolle i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. Enten kan I sende dokumentation for, at tilvirkning, anvendelse eller proces markant adskiller sig (i bæredygtig forstand) fra den konventionelle måde at gribe byggeri an på. Eller I kan vise gennem certificeringer eller andre standarder, at I har tredjemands ord for at virksomheden aktivt indtænker bæredygtighed og energieffektivitet. I kan også vise eksempler på produktets/løsningens/rådgivningens rolle og anvendelse i byggeprojekter, hvor bæredygtighed har været en del af opgaven.
Kontakt os, hvis du ønsker et skema til udfyldning: info@buildinggreen.eu

Vi ser frem til at lære mere om din bæredygtige løsning.

Vi spreder dit budskab om bæredygtige produkter

Building Green markedsføres gennem vores kanaler og vores samarbejdspartneres store netværk, landsdækkende aviser og fagblade. Din virksomhed bliver markedsført via de mange aktiviteter, der er beskrevet i mediaplanen. Du modtager som udstiller også materiale, som du kan dele i dit netværk. Herunder kan du læse, hvordan du kan få mere eksponering.

Få mest muligt ud af at udstille

Annoncering og eksponering på Building Green Together

Vi har mange spændende muligheder for dig som ønsker at blive eksponeret i forbindelse med Building Green Together. Her kan du se de annonceringsmuligheder, som vi tilbyder:
Eksponeringsguide 2021
Du kan også kontakte os og høre nærmere om de mange muligheder.

Skab ekstra synlighed med skærmeksponering

I har mulighed for at få ekstra synlighed i Forum med en skærmeksponering på de 4 sceners storskærme og på 6 skærme i foyeren ved indgangspartiet.

– Loop med 5 sekunders visning ad gangen, visning begge dage: kr. 2.000,- (format 16:9)

 

Få delt brochure ud på afholdelsesdagen

På Building Greens hovedscene, som er placeret centralt i eventområdet, er der begge dage indlæg fra toneangivende talere, der præsenterer deres bud på fremsynede visioner og konkrete erfaringer. Scenen har plads til 300 siddende tilhørere. Få jeres brochure lagt ud på de enkelte pladser, inden indlægget går i gang.

– Brochureuddeling på siddepladser – 1 udstilleruddeling pr. indlæg
(formatstørrelse max. A4, max. vægt 300g): kr. 6.000,-

 

Book et seminarindlæg på scenen Specialist Talks

I kan booke et indlæg i lokalet “Specialist Talks” med 60 siddepladser. På den måde indgår jeres indlæg og indhold i det officielle program.

Specialist Talk 30 min – kr. 15.000,-

Husk at markedsføre jeres indlæg på Specialist Talks. Vi anbefaler at tilkøbe online-aktiviteter, så indlægget bliver markedsført via Building Greens officielle kanaler.

 

Tilkøb en markedsføringspakke til medudstiller
I kan tilkøbe en markedsføringspakke til en medudstiller på standen. På den måde bliver medudstilleren markedsført separat med standnummer på lige fod med alle udstillere (i den trykte brochure, online udstillerkataloget, Quickguide og standplan).

– Pris for pakke: kr. 4.995,-

 

Optimér jeres synlighed i nyt, grønt udstillermagasin

I år lancerer Building Green et nyt udstillermagasin i samarbejde med nord advertising, der står for salg og produktion. Magasinet er FSC-mærket, CO2-neutral og svanemærket. I magasinet kan I skabe ekstra synlighed med en annonce om jeres virksomhed og produkter. I kan læse mere om tilbuddet her.

 

Alle nævnte priser er i DKK og ekskl. moms.

Bliv promoveret i produktkataloget hos byggematerialer.dk

Alle udstillere på Building Green bliver promoveret i et online udstillerkatalog, men I kan også tilkøbe ekstra eksponering med en fuld profil i det online produktkatalog hos Byggematerialer.dk. Her får I følgende fordele:

– Mulighed for at se mere information om andre udstillere og deres bæredygtige produkter/løsninger
– Mulighed for at profilerer 3 produkter med beskrivelse, certificering og bæredygtighed
– Nem og overskuelig søgning på kategorier for de besøgende
– Bliv en del af oversigten over virksomheder med certificeringer

For mere information kontakt Byggematerialer.dk via info@byggematerialer.dk eller ring på +45 7025 3031.

Materiale til markedsføring

Hent alle de relevante bannere, logoer og signaturer til markedsføringrn af din aktivitet på Building Green her.
Mangler du noget specifikt? Så skriv til os og hør om mulighederne.

Vores mediepartnere

Her kan du læse om vores mediepartnere.

Kontakt de interessede efter afholdelse

Som udstiller får du EventBuizz Lead Scanner App, der virker som en ekstra hånd til at modtage kontaktinformationer. I udveksler kontaktdata, når udstiller scanner den besøgendes visitkort og den besøgende godkender dataindsamling ved at underskrive online.

 

Intet samarbejde med Fairs Directory & Leads N Data

Intet samarbejde med International Fairs Directory
International Fairs Directory sender pr. post tilbud om optagelse/annoncering på deres platform. Brevets indhold kan give indtryk af, at det er en officiel henvendelse fra Building Green – hvilket det ikke er!
Vi understreger, at Building Green ingen form for samarbejde har med ovenstående guide. Vi har aldrig været i kontakt med International Fairs Directory eller leveret lister til dem, og vi tager på det skarpeste afstand fra dets metoder.

International Fairs Directory beder dig rette jeres oplysninger for at fortsætte med at fremstå på deres udstillerliste. Se vedhæftede eksempel her.

Intet samarbejde med Leads N Data

Vi oplever, at Building Greens udstillere i øjeblikket modtager e-mails fra “grace.medina@leadsndata.com” .
Afsenderen, Grace Medina, sender pr. mail en falsk opfølgning på en falsk besøgsliste. E-mailens indhold kan give indtryk af, at det er en officiel henvendelse ang. Building Green København 30.-31. oktober – men dette er ikke korrekt!
Vi understreger, at Building Green ingen form for samarbejde har med ovenstående. Vi har aldrig været i kontakt med Leads N Data eller udleveret nogle lister eller informationer. Vi er i gang med at undersøge sagen.

Building Green samarbejder ikke med disse firmaer og har intet med dem at gøre – og vi opfordrer til, at I ikke svarer på deres henvendelse.