Natur, innovation og byggebranchens næste generation i fokus på Building Green Aarhus

Byggebranchens næste generation, innovation og naturen rykker ind i Aarhus Congress Center, når Building Green åbner dørene til stort event med bæredygtighed i fokus den 10. og 11. april. Aarhus Congress Center fyldes som med tre scener og 70 udstillere af løsninger og produkter til byggeriet, men i år introducerer Building Green også fire helt nye specialudstillinger.

Nu er der kun 3 uger til vi mødes i Aarhus. Har du husket at tilmelde dig? Hent din gratis billet lige her.

Building Green har slået sig sammen med kompetente partnere om fire specialudstillinger, der byder på konkret og håndgribelig viden. Med udgangspunkt i årets tema ’Livgivende Byer og Arkitektur’ vil Building Green samle byggebranchen om at finde ud af hvordan byer kan være livgivende og give mere liv tilbage, end de tager. Du kan allerede godt begynde at glæde dig til al den viden og inspiration, der venter dig på de 3 scener og i den store udstilling.

BG Innovation Jam

Hvad er de nyeste løsninger til byggeriet? Besøg det nye område BG Innovation Jam, hvor du bliver inspireret af 6 startup-virksomheder. Her kan du høre mere om innovation i byggebranchen og innovative forretningsideer med fokus på bæredygtighed i byggeriet.

Læs mere om området og se de 6 startups her.

Loungeområde – the power of nature!

Vi flytter naturen ind i udstillingen sammen med idverde i loungeområdet ‘The Power of Nature’, der er designet og medfaciliteret af LabLand. Her er der fokus på biodiversitet, klimatilpasning, værdien af træer, LCA for landskab og mange andre temaer, der synliggør naturens evne til at løse store samfundsmæssige kriser.

Next Gen – uddannelser til byggeriet & VIA Pavillon

Det første der møder dig, når du træder ind ad døren til Building Green Aarhus i år, er en pavillon fra VIA University, der illustrerer forskningsprojektet ’Fra marken til byggeri’.
Læg også vejen forbi balkonen hvor Building Green samler flere uddannelser, der er relevante for byggeriet og den grønne omstilling i udstillingen Next Gen. Læs mere om udstillingen Next Gen – uddannelser til byggeriet og VIA Pavillon i programmet.Tjek det store program med alle talere, debatter og aktiviteter her

Har du hentet din gratis billet? Snup din billet her og spring køen over.

Flere artikler
Klimakrav vil forandre byggeriet - hør mere på Building Green Aarhus
Internationale stjernearkitekter gæster Building Green Aarhus