Stig Hvelplund om dynamisk samarbejde

Dynamisk samarbejde mellem offentlige udbydere og private leverandører

På konferencen Build for Biodiversity den 5. & 6. marts kan du høre et spændende indlæg med Stig Hvelplund, der er tilbudschef i OKNygaard. På konferencen kommer Stig blandt andet ind på spørgsmålet; hvordan leverer vi værdiskabende løsninger, når oplevelsen af hvad der har værdi, ændrer sig? Stig kommer også med input til hvordan nye samarbejds-, udbuds-, og afregningsformer kan vise vejen til vedvarende at fokusere på at skabe værdi.

Læs et interview med Stig her.

Hvad er din baggrund, og hvordan arbejder du med bynatur og biodiversitet?

Jeg er uddannet anlægsgartner og jordbrugsteknolog. Efterfølgende har jeg læst Parkdiplom og uddannet mig indenfor serviceledelse, forretningsudvikling og kundedrevet innovation på CBS.

Som tilbudschef i Idverde har jeg ansvaret for tilbud til det offentlige marked. Det er vores opgave i tilbudsafdelingen at være på forkant med kundernes forventninger blandt andet i forhold til biodiversitet.

Hvad skal der til for byggebranchen kan blive en del af løsningen i forhold til den globale biodiversitetskrise?

Inddragelse af, og samarbejde mellem alle interessenter i hele værdikæden.

Hvad skal der til for at vi får biodiversitet til at spille en større rolle i folks bevidsthed og på den politiske dagsorden?

Jeg synes, det forklares bedst her.

Hvilke projekter synes du lige nu er spændende, når det kommer til urban biodiversitet?

Jeg synes, det er interessant når offentlige udbydere er villige til vægte biodiversitet ved tildeling af kontrakter. Her tænker jeg blandt andet på Herlev, Svendborg, Greve og Vejle Kommune.

Et lynhurtigt bonusspørgsmål: Hvis du skulle være et dyr, hvilket ville du så være?

En Rød Panda.

Vil du gerne høre mere om dynamisk samarbejde mellem offentlige udbydere og private leverandører?

Vær med på konferencen Build for Biodiversity den 5. & 6. marts og hør et spændende indlæg med Stig om dynamisk samarbejde mellem offentlige udbydere og private leverandører. Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.

Flere artikler
Frederik Noltenius medstifter af CPH Village deltager på Building Green
Vi skal leve et liv, hvor vi ejer mindre og har adgang til mere