James Hardie på Building Green København

fermacell®fibergipsplader – Ansvarligt facadedesign

James Hardie, som ejer fermacell®, er kendt for at levere holdbare og innovative facadepaneler i fibercement til byggeriet. fermacell®s fibergipsplader har dokumenteret 1,378 kg CO2 eq/m2 i deres LCA, da de produceres fremstilles af naturlige materialer og kan genanvendes 100 %.

De rummer utallige muligheder og kan desuden være med til at sikre et sundt indendørs miljø. De innovative plader er et alsidigt, holdbart og skruefast materiale, der kan anvendes til vægge, lofter og gulve. Dette giver utallige fordele for både bygherrer og miljøet.

Ansvarlighed i centrum

Produktionen af fermacell® fibergips er energieffektiv, og der er fokus på at minimere spild i hele processen. Derudover kan fibergips genanvendes og genbruges i forskellige byggeprojekter, hvilket reducerer affald og sparer på naturressourcerne.

Styrke og holdbarhed

fermacell®s fibergips er kendt for sin styrke og holdbarhed. Det er et ideelt materiale til områder med høj trafik og slid, og det kan modstå mange former for påvirkninger. Det er også modstandsdygtigt over for fugt, skimmel og brand, hvilket gør det til en pålidelig løsning i utallige byggesituationer.

Lette vægge med fermacell® fibergips

Producenter af præfabrikerede huse var de første til at anvende fibergips, men i dag er produktet almindelig kendt og anvendes overvejende af professionelle håndværkere. Igennem de seneste år har anvendelsen af især ét-lags løsninger vundet indpas i større projekter i Danmark, og dette segment udgør nu den største andel af fibergipsens anvendelse. fermacell®-vægge er konkurrencedygtige på både lyd, brand og vådrum med kun ét lag på hver side.

Indendørs miljøkvalitet

Et sundt indendørs miljø er afgørende for vores velvære, og fermacell®s fibergips bidrager hertil. Fibergipspladerne er fri for farlige kemikalier, hvilket sikrer, at de, der bor eller arbejder i bygninger med fermacell®-fibergips, trives i et sundt og komfortabelt miljø.

Utallige designmuligheder

fermacell®s fibergips er ikke kun en ansvarlig løsning; det rummer også et væld af designmuligheder. De holdbare fibergipsplader kan nemlig både males, beklædes med tapet, fliser eller andre overfladematerialer. Dette gør det til et yndet valg for arkitekter og designere, der ønsker at skabe unikke og æstetisk tiltalende rum.

fermacell® fibergips er en innovativ og ansvarlig løsning til moderne byggeri.

Du kan også møde James Hardie og se fermacell®s fibergipsBuilding Green Købehavn den 1. & 2. november på stand nr. 105.

Sponsoreret indhold i samarbejde med James Hardie.

Flere artikler
Jens Christoffersen som arbejder i VELUX Daylight, Energy and Indoor Climate Knowledge Centre i Hørsholm.
Lyse idéer: Eksperterne bag VELUX dagslysløsninger