Fischer Danmark Zero Kampagne

Vink farvel til faresymbolerne på byggepladsen

Med den første injektionsmørtel på markedet helt uden peroxider og anden kemi fra fischer, slipper håndværkere nu for at bekymre sig om faresymboler, sikkerhedsdatablade eller sortering af de tomme beholdere som farligt affald. Samtidig kan både håndværkere og brugere af den færdige bygning nyde godt af den Svanemærkede løsnings bidrag til et sundt indeklima.

Så er det slut med kemiske forbindelser, der kræver særbehandling og ekstra sikkerhedshensyn for at kunne indgå i arbejdet på byggepladsen – i det mindste når det gælder håndværkerens injektionsmørtel: Her har fischer nemlig lanceret den Svanemærkede FIS V Zero, der som den første på markedet hverken indeholder peroxider eller andre komponenter, som kræver særlige forholdsregler.

Patenteret ’Zero Hazard’-teknologi

– Håndværkeren skal hverken tage hensyn til faresymboler, H/P- eller EUH-sætninger, sikkerhedsdatablad eller special sortering af tomme beholdere. FIS V Zero er fremstillet med fischers patenterede ’Zero Hazard’-teknologi, der sikrer maksimal sikkerhed for både mennesker og miljø, samtidig med at løsningen selvfølgelig kan det samme som traditionelle injektionsmørtler.

Det fortæller Nordic Head of Product and Marketing Management hos fischer a/s Lars Holbæk. Han fortsætter:

– FIS V Zero er udviklet med fokus på at gøre håndværkeren i stand til at levere høj kvalitet, samtidig med at der tages hensyn til både mennesker og miljø. Der er ingen tvivl om, at kravene til alt fra indeklimaet til byggeriets miljømæssige aftryk vil fortsætte med at stige, og derfor fortsætter vi også med at udvikle løsninger, der gør det nemmere for håndværkerne at nå i mål, understreger Lars Holbæk.

Høj kvalitet – med mennesker og miljø i centrum

FIS V Zero er udviklet til revnet og ikke-revnet beton samt murværk. Mørtlen kan blandt andet anvendes til gængse opgaver som fastgørelse af stålkonstruktioner, kabelbakker og rør samt altanbrystninger. Den kan desuden anvendes ved helt ned til -15 grader C, dvs. -10 grader C i henhold til ETA, og hærder selv i vandfyldte huller. Derudover er den brandgodkendt efter R120-standarden.

Sundt indeklima gavner både slutbrugere og udførende

At den nye injektionsmørtel leveres helt uden faresymboler eller sikkerhedsdatablade betyder i øvrigt ikke, at håndværkeren skal kigge langt efter dokumentationen. ETA-certifikation, DoP, branddokumentation m.m. er nemlig frit tilgængelige for download på fischers hjemmeside.

Sponsoreret indhold i samarbejde med fischer danmark.

Flere artikler
DEKTON facadeløsninger med grøn profil har siden lanceringen blevet valgt på den internationale arkitekturscene.
Bæredygtige og holdbare facadeløsninger