Det Bæredygtige Element 2023 er nu åben for indstillinger

Prisen Det Bæredygtige Element hylder de personer og produkter, der leverer et særligt bidrag til en mere grøn byggebranche. Vær med til at hylde, der har fokus på bæredygtige tiltag i byggebranchen.

Det Bæredygtige Element er blevet uddelt i mere end 10 år, og det er et samarbejde mellem WE BUILD DENMARK og Building Green. Prisen hædrer dem, der gør en forskel i byggebranchen og som har medvirket til at gøre byggebranchen grønnere. Prisen bliver uddelt på Building Green København hvert år. I 2023 er der særligt fokus på ‘Det Regenerative Byggeri’, og det lægges der vægt på i uddelingen af priserne.

Vi uddeler tre priser:

  • Ildsjælen
  • Løsningen
  • Samarbejdet

Hvem synes du skal vinde? Hjælp os med at synliggøre og hædre dem, der går forrest i bæredygtighedens tegn og indstil din kandidat for 2023. Deadline for indstillinger er den 29. september 2023, kl. 12.00. Du kan læse mere om indstilling, juryen og det praktisk herunder, og du kan også se de tidligere års vindere.

Sidste år løb Hanne Tine Ring fra Søren Jensen med prisen som årets Ildsjæl, Søuld med løsningen og CEBRA,EFFEKT og MOE med samarbejdet for arbejdet med Reduction Roadmap. På vores hjemmeside kan du se tidligere vindere af prisen og læse mere om juryen og bedømmelseskriterier.

Læs mere om prisen her.

Indstil dine favoritter her.

Flere artikler
Kent fonseca - debatindlæg
Kent Fonseca: Vi skal dele vores viden om grønne løsninger med hinanden