Oplev STARK på Building Green Aarhus

Fokus på bæredygtighed i håndværkerhøjde på Building Green Aarhus

Building Green Aarhus den 3. & 4. maj 2023 sætter STARK og Building Green fokus på bæredygtighed i håndværkerhøjde i området Bæredygtighed i praksis – powered by STARK.

Det behøver ikke være svært at bygge bæredygtigt, sådan lyder det fra STARK, der igen stiller i Aarhus med specialudstillingen, der sætter fokus på bæredygtighed i håndværkerhøjde. Uddannede STARK-ambassadører står klar til at hjælpe dig med at få styr på de stigende krav til byggeprocessen og til at tænke certificeringer som DGNB ind i dine projekter. Samtidig kan du opleve nogle af de mest inspirerende produkter og løsninger, som du kan bruge i en byggeproces med fokus på bæredygtighed.

Samarbejde mellem STARK og Building Green

Samarbejdet mellem Building Green og den landsdækkende byggemarkedskæde STARK udspringer af et ønske om at flytte byggeriet i en mere grøn retning, og har været et længerevarende samarbejde, der så dagens lys på Building Green København i efteråret 2021. Sidenhen har deltagere i Aarhus også kunne nyde godt af området “Bæredygtighed i praksis – powered by STARK” på Building Green Aarhus. 

Hvad er Building Green Aarhus?

Building Green Aarhus er et stort event inden for bæredygtighed i byggeriet. Det foregår over 2 dage den 3. & 4. maj 2023 i Aarhus, hvor vi samler alle lige fra bygherrer, leverandører, håndværkere, arkitekter og entreprenører om de vigtige dialoger, der kan skabe den nødvendige forandring i byggeriet. Du kan opleve over 80 talere på 3 scener, blive inspireret af over 80 udstillere med grønne løsninger til byggeriet og være med på mange spændende aktiviteter. Der er gratis adgang! 

Læs mere om området her 

Tilmeld dig gratis til Building Green Aarhus her 

Flere artikler
EY Innovation Award 2023
VELUX Gruppen vinder EY Innovation Award 2023