STARK og Building Green: Bæredygtighed i praksis

Det behøver ikke være svært at bygge bæredygtigt. På Building Green Aarhus den 3. & 4. maj 2023 sætter STARK og Building Green fokus på bæredygtighed i håndværkerhøjde.

Området “Bæredygtighed i praksis – powered by STARK” er et samarbejde mellem Building Green og den landsdækkende byggemarkedskæde STARK. Samarbejdet udspringer af et ønske om at flytte byggeriet i en mere grøn retning.

STARK har et stort udvalg af grønne materialer og produkter, og enorme mængder data, der gør det lettere for alle aktører i byggebranchen at træffe de mest klimavenlige valg, der gavner planeten og miljøet.

Når du besøger STARKs område på Building Green Aarhus, kan du se frem til kyndig rådgivning omkring det grønne materialevalg. Her kan du møde flere af STARKS bæredygtighedsambassadører og få god snakke om bæredygtighed i byggeriet og hvordan man kommer i gang eller videre.

Vi lover, at det både er gratis, inspirerende og givende at deltage.

Tilmeld dig GRATIS her

Læs mere om eventen

Flere artikler
Sonja Stockmarr deltager på Build for Bodiversitet som ordstyrer af talere omkring urban biodiversitet
Biodiversitet skal altid tages med i overvejelserne, når vi udvikler