start-up med biobaserede byggematerialer

Er du et start-up med fokus på biobaserede byggematerialer?

På Building Green Aarhus har vi lavet en specialudstilling med start-ups, der udelukkende fokuserer på biobaserede materialer og løsninger til byggeriet.

På Building Green Aarhus den 3. og 4. maj kan de mange besøgende i Aarhus Congress Center besøge en ny speicaludstilling, Build Biobased, der udelukkende fokuserer på biobaserede materialer og løsninger til byggeriet. 

Vi står i en akut klima- og naturkrise, og byggeriet og brugen af byggematerialer har en stor del af ansvaret. Derfor er det vigtigt, vi ser nærmere på, hvordan vi fremover kan gøre brug af løsninger og materialer, der ikke skader planeten, klimaet, naturen og menneskeheden unødigt. En del af løsningen er at bruge flere biobaserede byggematerialer, der er fornybare, CO2-neutrale og kommer fra naturlige ressourcer.

Materialer som for eksempel halm, hamp, ålegræs, tang mv. kan være med til at sænke klimaaftrykket på byggematerialer, men det kræver at byggebranchen ser det store potentiale og oplever materialerne på første hånd. I specialudstilliungen, Build Biobased, kan de besøgene se, mærke og dufte til materialerne, gå i dialog med de spændende leverandører og høre om potentialet for de biobaserede løsninger.

Er du et start-up med fokus på biobaserede byggematerialer?

Her kan du gå i dialog med beslutningstagere og vise dine biobaserede løsninger frem. Vil du være med? Der er få pladser tilbage! Du kan ansøge om en stand i specialudstillingen ved at skrive en mail til projektassistent Sine Høstrup på sh@buildinggreen.eu

Læs mere om Building Green Aarhus

Tilmeld dig GRATIS her

Flere artikler
Lau Raffnsøe på Bæredygtig transformation om cirkulær økonomi
Transformation er den ultimative cirkulære økonomi for byggebranchen