Build for biodiversity

Årets Build for Biodiversity var en stor succes

I sidste uge afholdte teamet bag Building Green konferencen Build for biodiversity, med mere end 300 deltagere og talere. Det er tredje gang konferencen bliver afholdt med fokus på urban biodiversitet.

Deltagerne kunne se frem til det hidtil mest omfattende program med 30 dybt dedikerede eksperter, der gjorde deltagerne klogere på de udfordringer krisen stiller, og kom med deres bud på hvilke løsninger, der kan bidrage til løse disse.

Build for biodiversity

På konferencen kunne deltagerne efter frokost begge dage vælge i mellem to forskellige fagspor, således at deltagerne kunne komme i dybden med et spændende interesseområde. På Build for Biodiversity første dag kunne deltagerne vælge at dykke ned i biodiversiteten under havets overflade eller om kravle op i træerne og blive klogere på de særlige betingelser biodiversitet har i vores byer.

På dag 2 kunne deltagerne vælge, om de ville blive klogere på drift af grønne områder eller biodiversitet der kan mærkes. 

Teamet bag Building Green vil gerne takke for 2 fantastiske konferencedage, hvor vi blev klogere på urban biodiversitet, fik netværket og inspireret hinanden. Næste år bliver konferencen afholdt den 6. & 7. marts 2024.

Flere artikler
Stig Hvelplund om dynamisk samarbejde
Dynamisk samarbejde mellem offentlige udbydere og private leverandører