STARK og Building Green fortsætter samarbejdet om bæredygtighed i praksis

Det behøver ikke at være svært at have fokus på bæredygtighed, når man bygger. Tværtimod. Sådan lyder det fra STARK, der fortsætter samarbejdet med Building Green.

Endnu en gang står den landsdækkende byggemarkedskæde STARK bag en stor special udstilling på balkonen i Forum, når Building Green København løber af stablen den 2.-3. november. Building Green og STARK fortsætter deres spændende samarbejde for i fællesskab at inspirere og vidensdele om byggeri i bæredygtighedens tegn.

 STARK byder denne gang flere af deres partnerskaber omkring bæredygtighed indenfor i udstillingen:

”Vejen mod absolut bæredygtighed opnås kun ved at handle i fællesskab, og derfor er det vigtigt for os at sætte fokus på det samarbejde, som man også kan have på tværs af branchen og på de resultater, som det skaber”, fortæller Kent Fonseca, bæredygtigheds- og STARKtivist hos STARK. 

På udstillingen bliver du også opdateret i forhold til de nye LCA krav, der træder i kraft den 1. januar 2023, ligesom du kan blive guidet omkring dokumentationen af blandt andet miljøvenligheden på et projekt. Du finder desuden inspiration til cirkulær økonomi, også på byggepladsen, og du bliver præsenteret for de nyeste tiltag inden for mere klimavenlige produkter og materialer. 

Læs mere om udstillingen Bæredygtighed i praksis 

Tilmeld dig Building Green København gratis 

Flere artikler
Thomas Karlsen om ubegrænsede mængder
Vi har ikke ubegrænsede mængder af ressourcer, så vi skal genbruge det vi kan