Hvem skal vinde Det Bæredygtige Element 2022?

Det Bæredygtige Element er et samarbejde mellem WE BUILD DENMARK og Building Green. Prisen hædrer dem, der gør en bæredygtig forskel i byggebranchen og som har medvirket til at gøre byggebranchen grønnere. Prisen bliver uddelt på Building Green København hvert år. I 2022 er der særlig fokus på Absolut Bæredygtighed, og det stiles der også mod i uddelingen af priserne.

Det Bæredygtige Element har været uddelt i mere end 10 år med særligt fokus på henholdsvis personer og produkter, der gør noget særligt for det bæredygtige byggeri. I løbet af disse år har fokus omkring bæredygtighed også ændret sig ganske betydeligt. Derfor introduceres i år en ekstra kategori, hvor der kan sendes indstillinger til det bæredygtige samarbejde. Det kan for eksempel være samarbejder mellem flere aktører – både private, offentlige og uddannelsesinstitutioner, der tilsammen løfter bæredygtighedsdagsordenen inden for byggeriet.

  • Ildsjælen
  • Løsningen
  • Samarbejdet

Indstil dine favoritter

Hjælp os med at synliggøre dem, der går forrest i bæredygtighedens tegn, og indstil din kandidat for 2021. Deadline for indstillinger er den 30. september 2022, kl. 12.00. Du kan læse mere om indstilling, juryen og det praktisk herunder, og du kan også se de tidligere års vindere.

Læs mere om prisen her

Indstil dine favoritter her

Flere artikler
Oplev Jan S Kauschen på Building Green København
Vi har aldrig været klogere, og der er stort potentiale for at nå den grønne omstilling