Vi gentager succesen med Build for Biodiversity - urban biodiversitet

Building Green gentager succesen med Build for Biodiversity

Vi gentager succesen! I 2021 afholdte vi for første gang Build for Biodiversity. Nu følger vi op med en ny omgang den 27. & 28. april 2022, hvor du kan være med til at skubbe endnu mere på for at få biodiversitet øverst på dagsordenen i branchen.

På konferencen får du blandt andet – med inspiration fra udlandet – sat fokus på Net Gain-principper og på hvordan vi kan arbejde med det bebyggede areal, så vi ikke blot prøver at minimere byggeriets effekt, men faktisk bruger byggeriet og arkitekturen til at øge biodiversiteten.

Open Call: Del dine ideer med os

På Build for Biodiversity får du stillet skarpt på flere aspekter inden for urban biodiversitet, og du hører fra arkitekter, anlægsgartnere, biologer, forskere og andre, der arbejder intensivt med biodiversitet i det urbane miljø.

Vi er i fuld gang med at lave et virkelig spændende program, og vi vil meget gerne høre dine input til spændende cases og inspirerende talere. Hvem laver det vildeste biodiversitetsprojekt? Og hvem vil du allerhelst blive inspireret af? Send en mail til Project Manager Anders Nielsen på an@buildinggreen.eu med dine ideer.

Sæt kryds i kalenderen den 27. & 28. april og vær med til at skabe mere urban biodiversitet.

Tilmeld dig nu til Early Bird-pris

Læs mere om konferencen her

Flere artikler
Vi skal ikke være bange for at byggeriet bliver lidt dyrere