Building Green lancerer Build for Creativity - ny konference om kreativitet

Building Green lancerer ny konference der hylder kreativiteten

Build for Creativity er Building Greens nye konference om Creative Placemaking, der bringer kunst, kultur og design ind i byggebranchens projekter for at skabe stedets fysiske, sociale, kulturelle og økonomiske identitet.

Creative Placemaking-principper kan øge værdien af dine byggeprojekter kulturelt, socialt, men også miljømæssigt og økonomisk. Det handler i sidste ende om bæredygtighed. Ved at give plads til at kulturen og den menneskelige kreativitet kan vi skabe områder og samfund, der både er levende og rige kulturelt, socialt og ikke mindst økonomisk.

Derfor inviterer Building Green nu til en helt ny konference Build for Creativity den 8. og 9. marts 2022, hvor du får inspiration til hvordan du mere aktivt kan indtænke det kreative liv i dine projekter, så du skaber bæredygtige projekter, som også understøtter den identitet og karakter, der skal tegne projektet, når det står færdigt.

Del dine ideer om Creative Placemaking med os

Vi er i fuld gang med at lave et virkelig spændende program til den første Build for Creativity – og vi vil meget gerne høre dine ideer og input til programmet.

Hvis du kunne ønske en taler, der skulle tale om emnet, hvem skulle det så være? Hvilke projekter vil du gerne høre mere om? Hvem eller hvad skal vi bare have på programmet? Send en mail til Project Manager Anders Nielsen an@buildinggreen.eu med dine ønsker og ideer.

Læs mere om konferencen her

Tilmeld dig her og vær med i marts

Flere artikler
Ilias om naturlige processer
Miljøvenligt design kan fremme allerede eksisterende “naturlige” processer