Foto: Banegården

Build for Culture – Build for Life – Build for Creativity

Build for Creativity er Building Greens nye konference om Creative Placemaking. Creative Placemaking bringer kunst og kultur, hånd i hånd med design, ind i byggebranchens projekter for at skabe stedets fysiske, sociale, kulturelle og økonomiske identitet. Ved at give plads til at kulturen og den menneskelige kreativitet kan vi skabe områder og samfund, der både er levende og rige kulturelt, socialt og ikke mindst økonomisk. At indtænke Creative Placemaking-principper i dine projekter helt fra starten kan øge værdien af dine byggeprojekter kulturelt, socialt, men også miljømæssigt og økonomisk. Det handler i sidste ende om bæredygtighed.

På Build for Creativity får du viden og inspiration til hvordan du mere aktivt og konkret kan indtænke det kulturelle og kreative liv i dine projekter, så du skaber bæredygtige projekter, som også understøtter det liv, den identitet og karakter, som skal tegne projektet, når det står færdigt. Du får værktøjer til at identificere et givent projekts bæredygtighed økonomisk og socialt, og du bliver præsenteret for projekter fra ind- og udland, som har haft succes med at indtænke identitetsskabende, kulturelt forankrede og samfundsinddragende tiltag. Derudover hører du om vigtigheden af partnerskaber på tværs af fagligheder, og du kan styrke dit eget netværk og selv skabe nye partnerskaber.

Sæt kryds i kalenderen den 18. & 19. april 2023! Tilmeld dig nu

To dage med kreativitet i fokus

Programmet er udviklet i tæt samarbejde med Volcano. Du kommer til at stifte bekendtskab med folk, der i årevis har arbejdet med hvordan kreativitet kan forandre og udvikle både byrum og samfund på lille og stor skala. Du kan tage deres erfaringer med dig og bruge dem i dit fremtidige arbejde med at skabe de rum vi alle skal leve i. Du bliver klogere på temaerne Creative Placemaking, kreativ byudvikling, social bæredygtighed, ‘den gode by’ og nye partnerskaber og metoder. 

To dage med kreativitet i fokus

Programmet er udviklet i tæt samarbejde med Volcano. Du kommer til at stifte bekendtskab med folk, der i årevis har arbejdet med hvordan kreativitet kan forandre og udvikle både byrum og samfund på lille og stor skala. Du kan tage deres erfaringer med dig og bruge dem i dit fremtidige arbejde med at skabe de rum vi alle skal leve i. Du bliver klogere på temaerne Creative Placemaking, kreativ byudvikling, social bæredygtighed, ‘den gode by’ og nye partnerskaber og metoder. 

Build for Creativity arrangeres i samarbejde med Volcano

Volcano er et dansk konsulentfirma med speciale i byudvikling, creative placemaking og community building. Gennem en teknoantropologisk tilgang kortlægger de menneskelig adfærd i byområder. De hjælper med at opbygge bæredygtige fællesskaber, hvor lokale interessenter tager skridt til at skabe bedre byer. De leder og skaber talent-økosystemer, der sikrer den næste generation af innovation og kreativitet i byen. 

Talere på Build for Creativity 2022

KristianRiis-350x300

Kristian Riis

Co-founder, Volcano Group & Home.Earth

MetteSøs-350x300

Mette Søs Lassesen

Executive Director, Rambøll

Jangehl-2-350x300

Jan Gehl

Professor, dr.h.c. arch.MAA

StephenWillacy-350x300

Stephen Willacy

Direktør, Stephen Willacy Architecture + Urbanism

TinaSaaby-2-350x300

Tina Saaby

Stadsarkitekt, Gladsaxe Kommune

RuneKilden-350x300

Rune Kilden

Byudvikler, Kilden & Hindby

MetteTony-350x300

Mette Tony

Arkitekt & founding partner, Praksis

Marie-stender-350x300

Marie Stender

Seniorforsker, antropolog, ph.d., BUILD, Aalborg universitet

Jesper-Koefoed-Melson-350x300

Jesper Koefoed-Melson

Founder & director, Kulturdistriktet

Frida-Still-vium-350x300

Frida Stiil Vium

Street art-kunstner, Projekt Nada

Esben-danielsen-350x300

Esben Danielsen

Direktør, kultur og fritidsforvaltningen, Københavns Kommune

TokeFlyvholm-350x300

Toke Flyvholm

Medstifter, Simian

Alexander-stevns-350x300

Alexander Stevns

Medstifter & direktør, Urban 13

Francesco-Cingolani-350x300

Francesco Cingolani

Cofounder & director, Volumes Laboratory, Paris

BoBenzon-350x300

Bo Benzon

Founder & owner, Arkitekturministeriet

KasperReimer-350x300

Kasper Benjamin Reimer Bjørkskov

Head of innovation, EFFEKT Architects

Roald-bergmann-350x300

Roald Bergmann

Projekt- og gårdejer, Kjøllergaard & Catapult Projects

JensKruse-350x300

Jens Kruse

Arkitekt og projektleder, Kjøllergaard & Catapult Projects

RasmusJohnsen-350x300

Rasmus Johnsen

Iværksætter, founder, Co-work Klitmøller

Thoegerriis-350x300

Thøger Riis Michelsen

Co-founder & partner, Volcano Group

JacobCarstensen-350x300

Jacob Carstensen

Partner, Backscatter

MayaArfmann-350x300

Maya Affmann

Byudvikler, A. Enggaard

talere

Hvorfor arbejde med Creative Placemaking?

Fremtiden byder på en verden i voldsom forandring klimamæssigt, socialt og økonomisk, og Creative Placemaking kan spille en stor rolle i hvordan vi løser en lang række af udfordringerne. I fremtiden vil langt flere mennesker bo i byerne, og ved at designe byer med henblik på at understøtte en sprudlende kultur og et kreativt livsrum, samt at inddrage de mennesker der vil blive berørt af problemerne, har vi en unik mulighed for at opdyrke enormt forandringsparate og kreative befolkninger, der sammen er klar til at tackle fremtidens udfordringer. Rigtigt bæredygtigt.

Ved at gøre plads til kunst og kultur og indtænke det kreative liv i tidligt i idé- og planlægningsfasen af et givent projekt, kan du give dine projekter værdi langt ud over deres praktiske funktion. Creative Placemaking kan bruges til at give byplanlægning og arkitektur en mere samfundsudviklende rolle, hvis man har for øje, at ethvert projekt sætter sig i forhold til det sted og de mennesker, det berører, og hvis man formår at indtænke den kultur og det levede liv som denne kontekst fordrer.

Hvem er Build for Creativity til?

Build for Creativity er henvendt byggebranchen og alle der arbejder med at udtænke, planlægge, tegne og designe vores byrum og de steder vi alle skal leve. Det faglige program er tilrettelagt af holdet bag Building Green, og det er tiltænkt arkitekter, byplanlæggere, bygherrer, designere og kunstnere m.fl., der ønsker at bruge deres arbejde til at udvikle det liv, der leves i fremtidens byer og de byrum der skal facilitere dette.

Samarbejdspartner

Partnere 2022

Begrænset antal pladser – tilmeld dig i dag!

4.995.-

Early Bird indtil 10. marts 2023

5.995.-

Særtilbud indtil 31. marts 2023

6.495.-

Normalpris fra 1. april 2023

tilmelding

Praktiske oplysninger

Tilmelding
Tilmeld dig her eller kontakt os på +45 35 25 35 45 / info@buildinggreen.eu

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding. Prisen inkluderer forplejning begge dage (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Grupperabat
I kan få rabat, hvis I tilmelder mere end 3 deltagere fra samme virksomhed. Kontakt os for at høre mere.

Venue
Konferencen afholdes i Charlottehaven
Hjørringgade 12C
2100 København Ø

Afbestillingsbetingelser
Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Læs om vores behandling af personoplysninger her.

Har du nogle spørgsmål?

Anders Nielsen
Project Manager
an@buildinggreen.eu
+45 2284 8409

Thomas Klindt
Senior Sales Manager – Sponsors & Exhibition
tk@buildinggreen.eu
+45 4195 1431

Har du spørgsmål til tilmelding, praktiske spørgsmål eller lignende, kan du kontakte os på info@buildinggreen.eu eller +45 3525 3545

kontakt