Vær med til overrækkelsen af Det Bæredygtige Element på Building Green København

Se de nominerede til Det Bæredygtige Element 2021

De nominerede til Det Bæredygtige Element Personprisen og Produktprisen er fundet. Alle indstillinger er læst igennem og der er nu vurderet og voteret og de 3 nominerede i hver kategori er nu fundet.

Hvert år uddeles Det Bæredygtige element på Building Green København af WE BUILD DENMARK og Building Green. Prisen hædrer en inspirerende person og et innovativt produkt, der gør en bæredygtigforskel i byggebranchen og som har medvirket til at gøre byggebranchen grønnere.
De nominerede er valgt ud fra om de har gjort en bæredygtig forskel, været et eksempel til efterfølgelse og har givet inspiration til byggebranchen.

De nominerede til Personprisen 2021

Anne Beim

Anne er indstillet på baggrund af sit arbejde og undervisning på Det Kongelige Akademi med miljømæssig bæredygtighed. De studerende herfra kommer til at forstå, at miljømæssig bæredygtighed ikke er en option eller et tilvalg, men derimod en præmis for formgivning som man ikke kan styre udenom. Alle skal forholde sig til økologien når Anne Beim sætter tonen og det danner ringe i vandet og er formativt for den næste generation af arkitekter. Anne Beim påvirker gennem sin forskning og formidling, med sine populære publikationer og gennem sin undervisning, en bæredygtig tilgang til dansk byggeri på en helt ekstraordinær vis.

Anders Sørensen

Anders Sørensen har som forretningsudvikler hos Enemærke & Petersen på få år fået bragt flere bæredygtighedsdagsordner i spil – ikke kun i virksomheden eller entreprenørbranchen, men også i byggeriet generelt. Hans fokus og arbejde har bestået i at medvirke i bæredygtighedsprojekter, der bevidst går på tværs af byggeriets værdikæde og parter.

Christian Helweg

Christian Helweg, manden bag den socialansvarlige og bæredygtige virksomhed Råt&Godt, han er definitionen på en ildsjæl, der brænder for sin virksomhed. Sammen med sit team hjælper han unge med udfordringer fra ledighed og i beskæftigelse. Udover den sociale del af Råt&Godt har virksomheden også en materialebank, hvor gamle byggematerialer får et nyt liv. Christian og Råt&Godt er til stor inspiration for hele byggebranchen både i form af det sociale ansvar, som han tager ved at få flere unge i arbejde, men også i det øgede fokus på genbrug og genanvendelse af materialer.

De nominerede til Produktprisen 2021

Frame

Frame er en innovativ digital platform til at lede, designe og dokumentere bæredygtigheden i byggeriet fra start til slut. Det er Frames mission at accelerere den grønne omstilling af byggeriet.

Legacy

Legacy er stiftet i 2020 af Magnus Nørby og fire co-founders. Legacy tilbyder ejendomsselskaber og virksomhedsejere en brugervenlig, automatiseret softwareløsning ved at måle deres CO2-udledning

Søuld

Søuld tager anvendelsen af naturfibre til nye højder med deres akustikprodukter, der er baseret på ålegræs. Markedet for akustikprodukter til byggeriet er i hastig vækst, og der er brug for CO2-lette løsninger til at konkurrere med de mineralbaserede markedsledere. Søulds produkt er CO2-negativt, hvilket giver mulighed for en helt ny konkurrenceparameter, der kan være med til at skubbe til branchen i sin helhed.

Vær med til præmieoverrækkelsen af Det Bæredygtige Element

Det Bæredygtige Element overrækkes på Building Green torsdag d 4. november kl. 13.20 på Main Stage. Tilmeld dig her og vær med til præmieoverrækkelsen.

Vil du læse mere om de nominerede kan du gøre det her.

Flere artikler
Vi gentager succesen med Build for Biodiversity - urban biodiversitet
Building Green gentager succesen med Build for Biodiversity