Lad Interface hjælpe dig med at sænke dit CO2 fodaftryk

Lad Interface hjælpe dig med at sænke dit CO2 fodaftryk

Hos Interface har de har foretaget beregningerne. De kender dit gulvs indvirkning på den globale opvarmning og har defor gjort hele Interface’s produktportefølje; tæppefliser, luksus-vinylfliser (LVT) og nora® gummigulve CO2-neutrale.

I 2003 begyndte Interface at tilbyde CO2 neutrale gulve ved at opveje hele livscyklussen for drivhusgasemissioner for tæppefliser i Nord- og Sydamerika. I 2018 udvidede de programmet på tværs af vores produktkatalog og kloden ved at inkludere alt globalt salg af gulvtæppefliser samt LVT og tilføjede dernæst nora® gummigulve i 2019 i programmet.

Interface’s program for CO2 neutrale gulve hjælper også dig med at sænke dit CO2 fodaftryk. Når du bruger gulvprodukter fra Interface, vælger du tæppefliser, LVT og nora® gummigulve, der er CO2 neutrale i hele produktet’s livscyklus. Gennem programmet beregner de det bidrag, dit køb yder til at tackle den globale opvarmning. Det har de gjort ved først at analysere hvert trin i deres produkters’ livscyklus inklusiv bla. råvarer, fremstilling, transport og kundeanvendelse. Globalt har de formået at reducere CO2 fodaftrykket for for eksempel deres gulvtæppefliser med over 76% siden 1996. For at sikre at hele fodaftrykket er neutralt, køber de CO2 kompensationer gennem projekter der fremmer for eksempel vedvarende energi eller beskyttelse af naturlige habitater.

Interface’s arbejde slutter ikke her. Deres CO2 neutrale gulvprogram repræsenterer et dristigt skridt mod Climate Take Back ™ hvilket er deres forpligtelse til at drive vores forretning på en måde, der vender den globale opvarmning, samtidig med at de tilskynder andre til at gøre det samme. Interface’s mission er at overvinde den største udfordring for menneskeheden og vende den globale opvarmning. Det er ikke længere nok at begrænse den skade, vi gør, men at tænke på at vende den. De vil genoprette vores planet og efterlade en positiv indvirkning. Interface mener, at det er muligt at vende den globale opvarmning.

Kom og mød Interface på Building Green København i november hvor de vil fortælle lidt mere omkring deres ambitiøse mission til at vende den globale opvarmning. Hvis du ikke kan vente, kan du også læse mere på deres hjemmeside www.interface.com.

Sponsoreret indhold i samarbejde med Interface

Flere artikler
Du kan sikre sundt indeklima i en bæredygtig bolig og tilmed spare penge med Ventilationsfinduer fra Horn Group.
Få sundt indeklima uden ekstra omkostninger