8 grønne startups får mulighed for gratis plads på Building Green

Start Up + Meet Up er et helt nyt område i Forum på Building Green København den 3.-4. november, hvor 8 innovative startups får mulighed for at præsentere deres forretningside og møde alle de besøgende i Forum, herunder toneangivende beslutningstagere inden for byggebranchen.

Som en del af Start Up + Meet UP i Forum får du mulighed for at sætte skub i din forretning. Du bliver en del af et stort bæredygtigt fællesskab, der arbejder for at accelerere bæredygtigt byggeri og arkitektur. Her kan du vise din grønne ide/løsning/produkt frem til 8000 besøgende, herunder arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere og andre med interesse for bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Send en ansøgning og vær med i opløbet

Så er du en del af en innovativ startup, og ønsker I at skabe et netværk inden for byggebranchen? Så send os en ansøgning inden den 1. september 2021, og få muligheden for at være er en af de 8 startups, der bliver udvalgt.

Du skal opfylde følgende krav for at komme i betragtning:

  • Din løsning skal være målrettet byggebranchen
  • Det skal være et innovativt bud på en bæredygtig løsning til byggebranchen
  • Du skal være iværksætter/startup/innovatør (Det er ikke nok at være selvstændig virksomhedsejer)

Start UP + Meet UP er støttet af Erhvervsstyrelsen.

Læs mere om Start UP + Meet UP her

Send en ansøgning og vær med i opløbet om de 8 stande

Flere artikler
Read an interview with Duncan Horswill from Rambøll about wood, acoustics, fire regulations and the project Kromet
Trees are like nature’s answer to high-rise buildings