8 grønne startups får nu en unik mulighed for en gratis standplads på Building Green

Start Up + Meet Up er et helt nyt område i Forum på Building Green København den 3.-4. november, hvor 8 innovative startups får mulighed for at præsentere deres forretningside og møde toneangivende beslutningstagere inden for byggebranchen. Så er du en innovativ startup inden for byggebranchen, så læs med her.

Hvad får du ud af at være med?

Building Green København er et samlingspunkt for byggebranchen med over 8000 deltagere og 150 udstillere af bæredygtige løsninger til byggeriet. En stand i Forum kan blive din mulighed for at sætte skub i din startup. Du bliver en del af et stort bæredygtigt fællesskab, der arbejder for at accelerere bæredygtigt byggeri og arkitektur. Her kan du vise din grønne ide/løsning/produkt frem til arkitekter, bygherrer, entreprenører, byplanlæggere og andre med interesse for bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Derudover bliver du også en del af den generelle markedsføring af Building Green og en særskilt kampagne omhandlende iværksætteri i byggebranchen. Du bliver en del af markedsføringen gennem vores nyhedssite Building Green Together, nyhedsbrev, der modtages af 25.000 abonnenter, og sociale medier.

Send en ansøgning og vær med i opløbet om en gratis stand

Så er du en del af en innovativ startup, og ønsker I at skabe et netværk inden for byggebranchen? Så send os en ansøgning inden den 1. september 2021, og få muligheden for at være er en af de 8 startups, der bliver udvalgt.

Du skal opfylde følgende krav for at komme i betragtning:

  • Din løsning skal være målrettet byggebranchen
  • Det skal være et innovativt bud på en bæredygtig løsning til byggebranchen
  • Du skal være iværksætter/startup/innovatør (Det er ikke nok at være selvstændig virksomhedsejer)

Der er et begrænset antal standpladser.

Har du spørgsmål til ansøgningen eller Start UP + Meet UP? Så tag endelig fat i Head of Commercial Helene Henriksen på hh@buildinggreen.eu eller +45 4125 1424

Helt nyt standområde på balkonen

Start UP + Meet UP finder sted på balkonen i Forum, hvor et særskilt område er dedikeret kun til de 8 startups og deres grønne løsninger. Her kan iværksætterne gå i dialog med de besøgende i Forum og vise deres løsninger frem. Der er hele tiden et godt flow af mennesker i Forum under Building Green og tidligere års erfaringer viser at grønne iværksætter er populære, fordi de besøgende gerne vil høre om nye ideer og nye måder at gøre byggebranchen mere grøn på.

Start UP + Meet UP er støttet af Erhvervsstyrelsen.