Hvem skal vinde Det Bæredygtige Element

Hvem skal vinde Det Bæredygtige Element 2021?

Vi hædrer en særlig person og et nyskabende produkt, som har gjort en forskel, inspireret branchen og været et bæredygtigt eksempel til efterfølgelse. Hjælp os med at synliggøre dem, der går forrest i bæredygtighedens tegn, og indstil din kandidat for 2021.

For 7. gang bliver Det Bæredygtige Element uddelt på Building Green. Tidligere var InnoBYG partner på Det Bæredygtige Element. Denne opgave er nu videreført til den nye erhvervsklynge for byggeri og anlæg, WE BUILD DENMARK.

Det Bæredygtige Element hædrer en inspirerende person og et innovativt produkt, der gør en bæredygtig forskel i byggebranchen og som har medvirket til at gøre byggebranchen grønnere. Prisen bliver uddelt på Building Green København hvert år, hvor vi hylder årets ildsjæl og vinderprodukt.

Vinderne i 2020 var Signe Sand fra Den Grønne Studenterbevægelse, der løb med Personprisen, mens vinderen af Produktprisen var EcoCocon, hvor Lars Keller fra Feldballe Naturelementer, modtog prisen.

Læs mere om Det Bæredygtige Element og se tidligere års vindere her.

Indstil din favorit til prisen her.

Flere artikler
Realdania og teknologisk institut vil dele erfaringer
Realdania og Teknologisk Institut vil opsamle og dele erfaringer fra træbyggeri i Danmark