Nu sker det måske endeligt?

“Nu sker det”, har jeg sagt mange gange over de sidste år. Jeg har været overbevist om, at vi i en af de mest udledende brancher ville tage bæredygtighedsansvaret på os og kaste os over at gennemføre en grøn omstilling. At reducere, begrænse og gå nye veje. Men desværre er det gået ALT, ALT for langsomt. Det bliver tit ved det absolut minimale og ikke det, vi burde og kan gøre.

Jeg har selv arbejdet konkret med bæredygtighed i byggeriet i mere end 10 år, og jeg ved hvor svært det kan være at komme i gang. Jeg har været med til at udvikle værktøjer, skrive vejledninger, været aktiv i utallige fora, udarbejdet vores aftalegrundlag og meget mere. Der er rigelig hjælp til at gøre en langt større indsats både selv og i fællesskab, så hvad holder os tilbage? Hvorfor prioriterer vi det ikke? Tror vi ikke, at vores lille bidrag kan gøre en forskel?

Det ER vigtigt, og vi KAN og SKAL gøre en forskel – hver dag!

Nu sker det måske endeligt? Jeg kan kun håbe! Og fortsætte med at gøre min lille del som så mange andre…

  • Skrevet af Jesper Ring, CEO, Frame i forbindelse med #rydfladenforklimaet
Flere artikler
Kan nogen forklare mig bevæggrunden for, unødigt, at tale klimakrisen større end den er?