Klimaet er gået amok – Vi kræver drastisk handling NU!

Building Green opfordrer politikere, medier og andre beslutningstagere til at tage klimaet alvorligt og sætte det øverst på dagsordenen!

“Kære politikere, medier, direktører og alle andre med magt til at gøre en kæmpe forskel.

Jeres og vores andres eftermæle er på spil. Det er nu vi skal vælge, om vi vil gøre vores efterkommere stolte af os. Vi kræver drastisk handling NU.

Vi ser lige nu en fuldstændig uhørt udvikling i det globale klima. Varmen og CO2-udledningerne er gået bananas i år. Verdenshavene er varmere end nogensinde, New York er malet orange på grund af ufatteligt store skovbrande i Canada, det globale syd har oplevet tørke i år årevis og vi kan blive ved.

Kan I også mærke det? Klimaforandringerne er ikke noget, der sker i fremtiden men lige nu og her. I Danmark kan vi mærke en historisk tørke og kigge tilbage på en vinter, hvor børnene spurgte om det ikke er om vinteren, der kommer sne. Og klimaet er ikke det eneste, der står på spil. Vi oplever en enorm biodiversitetskrise og biodiversiteten skaber levegrundlag.

Hvorfor skal borgerne ikke vide, hvor slemt det står til? Hvorfor bruger alle politikere ikke deres kanaler til at fortælle, hvor bekymrede de er? Hvorfor kræver for få af lederne af landets virksomheder og organisationer ikke drastiske rammer fra folketinget?

Vi skal #rydfladenforklimaet og have #ambitiøsklimahandling NU!

Lad os sammen skabe den forandring, der er brug for. Alle har et ansvar.”

Climatereanalyzer.org.
Flere artikler
Verden er af lave – er der ikke en voksen til stede?