Building Green Hamburg

Building Green udvider med stort event i Hamborg

I januar afholdte Building Green for første gang Build in Wood i Hamborg med en propfyldt sal. I juni vender vi endnu en gang tilbage til Hamborg, hvor vi skal afholde det store event Building Green Hamburg med mere end 65 inspirerende talere fordelt på 2 scener og 60 udstillere, der vil vise dig deres bæredygtige løsninger og materialer frem til den tyske byggebranche.

Urban transformation – til gavn for mennesker og vores planet

Temaet for eventen Building Green Hamburg er urban transformation – til gavn for mennesker og vores planet. Temaet tager udgangspunkt i den aktuelle klima- og naturkrise vi står midt i, og som byggebranchen bærer en stor del af ansvaret for. Hvordan skaber vi byer, der gavner både mennesker og planeten?

Vores byer har potentiale til at blive et bærende element af løsningen, og derfor er det afgørende, at vi ikke fortsætter ‘business as usual’, når vi planlægger og udvikler fremtidens byer. Vi har den nødvendige viden om, hvad planeten har brug for, og vi kender også menneskets fysiske, sociale og mentale behov. Det er vigtigt, at vi overvejer, hvordan vi kan kombinere disse behov, når vi udvikler vores byer, renoverer og opfører nye bygninger. Derfor sætter Building Green Hamburg fokus på, hvordan vi kan transformere vores byer til gavn for både mennesker og planet.

Få inspiration og den nyeste viden om bæredygtigt byggeri

Building Green Hamburg 6.-7. juni 2023 lærer du, hvilken rolle byer kan spille for at gøre en forskel. Du vil blive inspireret af både tyske og internationale talere og få ekspertviden og inspiration til byplanlægning og viden om mere bæredygtige løsninger til byggebranchen.

I løbet af de to dage kan du opleve et omfattende program med inspirerende oplægsholdere og interessante debatter, og du kan lade dig inspirere af innovative løsninger til grønt byggeri. Du får den nyeste viden om bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Vis dine bæredygtige løsninger på Building Green Hamburg

Building Green Hamburg er en unik mulighed for at møde førende beslutningstagere og fremtidens kunder, og derfor den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomhed satser grønt. Vil du vise dine produkter frem til den tyske byggebranche? Så book en stand i dag, så du er sikker på at være med, når vi afholder Building Green Hamburg den 6. & 7. juni. Ansøg om en stand her.

Læs mere om Building Green Hamburg her.

Flere artikler
Bæredygtighedsprofil: Anne Beim - Det Kongelige Akademi
Bæredygtighedsprofil: Anne Beim