VELUX Commercial - Monolight har vundet pris

Monolight ovenlysløsningen vinder Archiproducts Design Award 2022

Monolight-løsningen har vundet Archiproducts Design Award 2022 i kategorien Building Shell. Monolight er en elegant og præfabrikeret løsning, med et æstetisk design der sikrer maksimalt dagslysindfald.

Juryen fra Archiproducts Design Award 2022 bedømte på parametrene innovation, æstetik, funktionalitet og kvalitet, da de kårede Monolight som årets vinder i Building Shell-kategorien.

Monolight er en fleksibel og elegant løsning, der er præfabrikeret og lavet til at give maksimalt dagslys. Arkitekter får mere designfrihed med en ovenlysløsning, der giver fremragende termisk komfort og kan leveres med faste eller oplukkelige moduler.

Monolight ovenlys kan stå alene eller bygges sammen som et linearlight og linearlights kan kombineres til sammenbyggede ovenlys. Vores prisvindende ovenlysløsninger kommer med et specialkonstrueret glas for at maksimere dagslysindfaldet uden at forstyrrende indramning er synlig nedefra. En præfabrikeret topenhed og indbygget karm giver mulighed for hurtig montering til skrå og flade tage. Indbrudssikre og walk-on varianter er også tilgængelige.

Monolight er en ovenlysløsning af høj kvalitet, der passer til ethvert nybyggeri eller renoveringsprojekt.

Læs mere om Monolight og awardet.

Sponsoreret indhold i samarbejde med VELUX Commercial

Flere artikler
Reducér din bygnings miljøaftryk med DELTABEAM® Green fra Peikko
Reducér din bygnings miljøaftryk med DELTABEAM® Green fra Peikko