A:gain om partnerskaber

a:gains model bygger på partnerskaber

Den professionelle ejendomsbranche er verdens største forbruger af klodens råstoffer. Dermed følger et enormt ansvar for at branchen bibringer konkrete svar og løsninger til hvordan en forventet fordobling af verdens samlede byggede etagemeter frem imod 2060, kan ske på en forsvarlig måde i respekt for vores ressourcer.

Igennem innovation og samarbejder på tværs af værdikæder, arbejder virksomheden a:gain med netop dette.

a:gain er eksperter i at designe, udvikle, producere og sælge byggematerialer og interiørløsninger udelukkende baseret på affald, afskær og frasorteret produktion – altså ikke-virgine råvarer. Det er et mål for a:gain altid at levere produkter af høj kvalitet og med samme produktgaranti, leverancesikkerhed, dokumentation og certificeringer, som produkter lavet af virgine/primære råvarer – og naturligvis til konkurrencedygtige priser.

a:gain vil gå forrest for at gøre en reel og mærkbar forskel på ejendomsbranchens klimaaftryk. Det gør a:gain ved at skabe håndgribelige produkter, som en-til-en direkte kan substituere virgine produkter på markedet i dag. a:gain er de første til at skabe en hel portefølje af produkter indenfor alt fra façadeløsninger, gulve, akustikprodukter og interiør udelukkende lavet af ikke-virgine/sekundære råvarer.

a:gain arbejder på at sikre færdige gennemtænkte produkter ofte sammensat af flere sekundære råmaterialer, og igennem design og æstetik at løfte produktet til et niveau, hvor produktet holder længe, passes på og kan sælges til en pris, der muliggør de krævende forarbejdninger. Derudover arbejder a:gain med dokumentation i det tempo, som standarder og normer er klar til det, og på de produktgrupper hvor markedets evne til at aftage produkterne understøtter de ofte meget krævende investeringer. Målet er at sikre lige så høj tryghed i branchen ved at bygge med produkter af ikke-virgine råvarer, som for produkter lavet af virgine råvarer.

a:gain har arbejdet med upcycling siden 2015 og har leveret materialer til mange store referencer som fx Upcycle Studios, Ressourcerækkerne, CPH Towers, EPIC i Malmö, Bella Arena, NOVO InnoLab i Hillerød, Woods Augusthus, Spisehuset i Grønttorvet, samt en lang række caféer, restauranter, festivaler og firmaer.

a:gains model bygger på partnerskaber. Filosofien er at bygge partnerskaber på tværs af hele værdikæden. Sammen med tunge etablerede spillere, bruger a:gain kendt og ny teknologi til at sammensætte nye produktionsflow, der muliggør helt nye produkter. a:gain tror på at skabe win-win partnerskaber igennem åben bog, transparens og tillid. Det hele handler om at dele viden, i stedet for at holde på den for at lukke andre ude.

Var du forbi a:gains stand på Building Green den 2. & 3. november?

Sponsoreret indhold i samarbejde med a:gain.

Flere artikler
DAMPA
75 % Post-Consumer Akustiklofter Sikrer Lav GWP-Værdi