TAKTEfterårslancering hylder hjemmet
TAKT's nye Curve Coat Rack og Arc Dining Table med udtræk inviterer til digital afkobling, godt håndværk og et ønske om at komme hinanden tættere ved.

TAKT’s efterårslanceringer fejrer hjemmet

TAKT’s efterårslanceringer fejrer hjemmet som stedet at koble af og komme hinanden ved. Det bæredygtige møbelmærke lancerer knagerække og spisebord med udtræk designet af Depping & Jørgensen.

Nylig kåret som en ‘Best for the World’ B-Corp, en anerkendelse, der placerer TAKT i top 5% af virksomheder inden for social og miljømæssig bedste praksis – udvider øko-møbelmærket nu sin portefølje til entreen. Denne oktober lanceres en fleksibel knagerække i massivt træ designet af Depping & Jørgensen samt en ny tilføjelse til flagskibs-serien Arc Collection, med introduktionen af et elegant spisebord med udtræk.


Begge møbler er højt efterspurgt af TAKT kunder og forsøger at imødekomme den måde, vi lever og bruger vores hjem i dag. Med Curve Coat Rack inviteres du til at frakoble den digitale og ydre verden for at fokusere på livet derhjemme, mens Arc Dining Table opfordrer familien eller kollegaer til at mødes omkring bordet og netop komme hinanden ved.


I tråd med TAKTs Eco System Design Principles er de nye møbler produceret af sporbart, FSC®-certificeret træ og certificeret med EU Ecolabel, der garanterer at alle led i produktionen opfylder strenge bæredygtighedsstandarder. Som altid fremlægges information om produktets CO2e-udledning, mens TAKTs innovative forretningsmodel og “direkte-til-forbruger distribution” betyder at TAKT ikke kun sparer på carbon udslip, men også medfører lavere omkostninger. Et greb, der giver folk adgang til høj håndværksmæssig kvalitet til bedst mulig pris.

Efterlad din mobil ved døren – Curve Coat Rack fra Depping & Jørgensen kan nemt få tilføjet en ekstra hylde.

Designet til at være en praktisk organisator, der venter ved døren, når du kommer hjem – samtidig med at være dét sted, hvor du nemt kan samle dine vigtigste ting, når du går ud -Depping & Jørgensens Curve Coat Rack for TAKT er en enkel, moderne og minimalistisk knagerække, der er lige så funktionel i hjemmet som på en offentlig arbejdsplads eller et hotelværelse.


Med adskillige produkter, der allerede er velegnede til entreen, så TAKT at en knagerække ville være en god måde at udvide brandets fokus på exceptionelt håndværk og brancheførende bæredygtighed til et nyt område af hjemmet. Knagerækken leverer høj kvalitet og godt håndværk, til en fornuftig pris, for et objekt, som folk bruger hver dag.

Det er ikke kun jakker: Curves knager i shaker-stil er ideelle til at hænge mindre ting op på – selv møbler – til gavn for små rum.

Curve Coat Rack er velkendt i udseende og moderne i udtrykket, den er produceret af massiv eg og behandlet med vandbaseret lak. Den er monteret bagfra, og dens kroge er formet med fokus på høj taktilitet, så produktet er en fornøjelse at bruge. Den øvre flade har en fin L-formet kurve, hvor du kan placere små genstande eller billeder på. En valgfri – og lige så taktil – hylde kan tilføjes hvor som helst så brugeren nemt kan afterlade sig telefon, nøgler og andet, når de vender tilbage til hjemmet, og i stedet kan fokusere på familien.

– Vi har et rigtig godt designsamarbejde med Depping & Jørgensen. De fanger vores designidealer med produkter, der kommunikerer en klar funktionalitet og distinkt personlighed – egenskaber, som vi har set i deres Arc Chair og Arc Dining Table – og nu også med Curve Coat Rack. Du kan konstruere produktet på flere måder til forskellige behov, bringe orden og skønhed til grundlæggende funktionelle behov og håndtere dagligt kaos, siger Henrik Taudorf Lorensen, stifter, TAKT


Curve Coat Rack lanceres i tre længder – 30 cm, 60 cm og 90 cm – og Depping & Jørgensen har sikret, at flere knagerækker nemt kan monteres side om side, potentielt uendeligt, med ensartet afstand mellem hver krog. Ved at hænge flere knagerækker ved siden af hinanden, kan brugeren opnå den ønskede længde, hvilket gør den ideel til ethvert hjem – og faktisk ethvert rum i hjemmet eller arbejdspladsen.


Som med alle TAKT-møbler er Curve Coat Rack fremstillet af FSC®-certificeret træ, certificeret med EU Ecolabel og designet til let at blive adskilt, takket være den komponentbaserede konstruktion, der sikrer den mest optimale reparation eller genbrug. Hvis knagerækken bliver slidt eller beskadiget kan reservedele bestilles her.

Som alle TAKT produkter er Curve Coat Rack og Arc Dining Table fuldt CO2e kompenseret

Hjemmets sociale hub (med udtræk) – Arc Dining Table

Arc Dining Table’s tillægsplader gør det muligt nemt at tilpasse bordet til pladsen og behovet.

Designet som ledsager til en af TAKTs mest elskede designstole, Arc Chair, men stadig forenelig med andre spisebordsstole. Arc Dining Table fra Depping & Jørgensen er et elegant og meget alsidig tilføjelse til dit hjem. Det giver TAKT-kunder mulighed for at erhverve alsidigheden og funktionaliteten af et bord med udtræk til en pris, der er sammenlignelig med et bord uden udtræk.


Visuelt afspejler Arc Dining Table formsproget i Arc Chair, ved mødet mellem stålrørsbenene og egetræsarmlænet, der spejles i Arc Dining Table, hvor benet møder bordpladen. Det er designet som svar på de skiftende behov, der ses i det moderne familiehjem, hvor spisebordet ikke kun fungerer som spisested, men som husets sociale omdrejningspunkt, hvor alle generationer mødes for at arbejde, spise, snakke, lege og tale sammen. Et spisebords funktion i dag er ofte dikteret af, hvem der skal bruge det og hvornår – fra børn som laver lektier efter skole til store weekendmåltider med ekstra gæster. TAKT bad designerne Depping & Jørgensen om at udvikle et borddesign, der ville opfylde alt det der kræves af nutidens spisebord, tilpasset nutidens behov og livsstil med mulighed for at udvide dets anvendelighed.

Fra etværelseslejligheder til store spisestuer, Arc Dining Table passer ind i alle størrelser af hjem

Arc Dining Table fås med standard bordplade eller med udtrækslængder på 158-258 cm, så brugeren kan tilpasse bordet alt efter behov. Normalt kompromitterer spiseborde, der kan udvides, deres æstetiske integritet, når de er forlænget. Arc Dining Table er derimod designet med fokus på at bevare et klart designudtryk – uanset størrelse. Bordets proportioner er nøje overvejet for at opnå en følelse af balance; den velovervejede placering af benene i de afrundede hjørner gør forlængelsen af bordet både nem og intuitiv, via en forlængermekanisme skjult af egetræsbøjlerne. Brugeren låser blot de skjulte
fastgørelsesanordninger op under bordet, trækker det ud og indsætter den passende forlængelsesdel.


Arc Dining Table er designet til at have en lang levetid og har en massiv træramme, med ben i natur eg, sort eg eller sort bøg, bordplade i eg eller nano-laminat i lys grå, sort eller dyb rød. Tillægspladerne er tilgængelige i komplementære eller kontrastfarver (grå, sort eller rød), hvilket gør det muligt nemt at ændre udtrykket på bordet.


Arc Dining Table er produceret af FSC®-certificeret træ og certificeret med EU Ecolabel. Bordet er designet til let at kunne separeres takket være den komponentbaserede konstruktion, der sikrer den mest optimale reparation eller genbrug. Tillægsplader og reservedele kan bestilles her.

TAKT’s verificerede CO2e beregninger tager højde for alle faser af produktets levetid, fra materialeindkøb til
bortskaffelse efter endt levetid.

TAKTs cirkulære løfte

I de tre år, der er gået siden virksomhedens etableringen i 2019, har TAKT sat et nyt benchmark for bæredygtighed inden for møbeldesign og fortsætter med at innovere. September måned er også den officielle lancering af brandets ‘Circular Promise’, cirkulære løfte, der gør det muligt for ejere at returnere TAKT produkter, der ikke længere er ønsket, beskadiget eller på anden måde ubrugelige.

Med ‘Circular Promise’ gør TAKT det muligt at tage alle sine møbler tilbage med henblik på genbrug, reparation eller genanvendelse.

TAKT tager ethvert TAKT møbel retur og sikrer at dets levetid kan maksimeres med minimal miljøpåvirkning. Returnerede møbler vil blive repareret, restaureret og muligvis doneret til velgørende initiativer, eller, hvis det skulle vise sig at være ubrugeligt, vil møblet opdeles i komponentmaterialer for optimal genanvendelse. Besøg our-circular-promise for at læse mere.

TAKT

TAKT er møbelvirksomheden der nytænker måden vi designer, bygger og sælger møbler på – til både mennesker og vores planets fordel. TAKT blev lanceret i København i 2019 og har til formål at genopfinde den danske designtradition. Bæredygtige materialer og produktionsmetoder er kernen i vores mission om at levere design af høj kvalitet til overkommelige priser og uden at have en negativ indvirkning på vores planet.


TAKTs engagement i bæredygtighed og socialt ansvar – i produkter såvel som generel forretningstilgang – afspejles i, at TAKT er et af få europæiske designmærker, der er blevet udpeget som B Corp-virksomhed. Alle produkter bliver certificeret med EU-miljømærket – ‘blomsten’ – der bekræfter at alle stadier af produktionscyklussen opfylder de højeste miljøstandarder.

Dansk af karakter og med et globalt udsyn og rækkevidde har TAKT udviklet en digital værdikæde, der modsat konventionelle møbelmærker gør det muligt at skære alle mellemled væk og dermed opretholde en unik balance mellem omkostninger, håndværk og carbon reduktion.

• Certificeret B Corp
• Alle produkter er certificeret med EU-Ecolabel
• Alleprodukter er FSC-certificeret (FSC licens code: N002932)
• Alle produkter er CO2e beregnet
• Transparent klimaaftryk

Depping & Jørgensen

Med base på Bornholm har de danske designere Line Depping og Jakob Jørgensen samarbejdet siden 2010, mens de sideløbende har fastholdt separate praksisser inden for design, skulptur og kunst. De bliver styret af funktionelle muligheder og inspireret til at udforske forskellige materialer og strukturer, hvor deres kreative proces begynder med at eksperimentere i værkstedet og slutter med enkle, overskuelige designløsninger, perfekt tilpasset de ønskede brugsscenarier og omgivelser, og samtidigt er mættet af en fin skulpturel skønhed.

Vil du have mere information?

For mere information om TAKTs produkter og bæredygtighedsinitiativer, kontakt venligst Sofie Neble på sofie.neble@taktcph.com

Læs mere om TAKT her: taktcph.com

Følg TAKT på sociale medier: @taktcph

På årets Building Green København d. 2. & 3. november kan du på scenerne finde 5 x Soft Lounge Chairs og 5 x Cross Bar Chair fra den danske møbelvirksomhed, TAKT.

Sponsoreret indhold i samarbejde med TAKT

Flere artikler
Troldtekt nærmer sig 100 procent vedvarende energi på egen fabrik
Troldtekt nærmer sig 100 procent vedvarende energi på egen fabrik