Ny specialudstilling om digitale løsninger på Building Green København

Sammen med Proptech Denmark lancerer vi ny en helt ny specialudstilling, når vi slår dørene op til Building Green København den 2.-3. november. Her kan du møde udvalgte startups, der alle viser digitale løsninger til byggeriet frem.

På balkonen kan du nu besøge en specialudstilling, hvor du kan du møde en lang række af de mange fremadstormende startups, som spirer frem inden for bygge- og ejendomsbranchen og som tilbyder helt nye og innovative løsninger, der bidrager til at gøre byggeprocesser, bygninger og bygningsdrift mere bæredygtig og effektiv.

På udstillingen får du et indblik i de store muligheder nye teknologier og digitale løsninger giver aktører inden for bygge- og ejendomsbranchen og blive præsenteret for konkrete løsninger der allerede er på markedet og klar til at blive anvendt.

Innovative startups

På området står udvalgte startups klar til at gå i dialog, fortælle om deres ideer og vise deres løsninger frem. Du kan blandt andet møde:

Udstillingen er støttet af Boligfonden Kuben.

Læs mere om udstillingen her.

Flere artikler
Programmet til den nye Build for Biodiversity er nu lanceret
Programmet til den nye Build for Biodiversity er nu lanceret