Ny konference om digital og intelligent byplanlægning
H.C. Andersens Boulevard. Rendering af JAJA Architects

Ny konference om bæredygtig infrastruktur og intelligent byrumsdesign

Hvordan skaber vi de gode byrum, som vi har lyst til at være i? Hvordan skal fremtidens transport og mobilitet udvikles, og kan vi planlægge vores byer så de f.eks. understøtter alternativer til bilen?

For at få mere bæredygtig infrastruktur og byrum kræver det, at vi ser det som en tværfaglig disciplin, hvor byudvikling, byplanlægning, mobilitet og transportløsninger ses i sammenhæng. Samtidig kan data og intelligente løsninger understøtte dette arbejde og bidrage med et kvalificeret beslutningsgrundlag.

På Building Greens nye infrastrukturkonference Sustainable Infrastructure den 9. & 10. november 2022 får du inspiration, viden og værktøjer til, hvordan du kan finde løsninger, som gør det muligt at skabe miljøer og udvikle byer, der kombinerer det bæredygtige, det effektive og det intelligente.

Inspiration og viden om infrastruktur fra ind- og udland

Programmet sætter også fokus på data og intelligente løsninger og kigger nærmere på byen mellem bygningerne. Udvalgte talere sørger for, du får en masse inspiration, viden og praktiske erfaringer om bæredygtig infrastruktur, som du kan bruge bagefter. Du får også inspiration fra ind- og udland til, hvordan du kan skabe og integrere løsninger i byerne, som kombinerer det bæredygtige og smarte i ét.

Hør blandt andre:
– Trine Bramsen, transportminister (S)
– Karin Thuesen Pedersen, byudviklingsdirektør, COWI
– Robert Martin, architect & ph.d. in future urban mobility, head of mobility, JAJA Architects
– Nille Juul-Sørensen, director & global architecture leader, Arup
– Liselott Stenfeldt, director & head of R&D, Gehl
– Bas Boorsma, chief digital officer of the City of Rotterdam
– Thomas Grave Larsen, partner & head of infrastructure, Arkitema
– Louise Høst, direktør, Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
– Camilla van Deurs, stadsarkitekt, Københavns Kommune
– Kenneth Muhs, næstformand, Klima- og Miljøudvalget, KL, og borgmester (V), Nyborg Kommune
… og mange flere!

Læs mere om konferencen her

Se programmet og alle talere her


Flere artikler
Vi har under syv år til at nå inden for de planetære grænser for at holde os inden for Paris-aftalen