Ny konference om digital og intelligent byplanlægning
H.C. Andersens Boulevard. Rendering af JAJA Architects

Ny konference om digital og intelligent byplanlægning

Building Green lancerer en ny konference, der handler om digital og bæredygtig byplanlægning. Når byer og deres infrastruktur bliver tættere forbundet, bliver det endnu mere nødvendigt at skabe bymiljøer, som både favner det bæredygtige, det aktive, det intelligente og det sunde byrum og på den måde er med til at fremme den grønne omstilling og reducere CO2 aftrykket i byerne.

I takt med, at byers befolkningstal stiger, kommer der også et større pres på bytransporten. For at forbedre mobiliteten i byer uden at øge luftforurening og CO2-udledning, skal transportsystemer være holistiske og integrerede. Samtidig skal udformningen af f.eks. belysning på vej- og gadeplan være mere dynamisk og bæredygtig i forhold til at skabe bedre bevægelse og aktivitet og samtidig forbedre biodiversiteten.

– Det handler om at skabe løsninger, som giver kommunerne mulighed for at skabe og udvikle sine bymiljøer mere effektivt og kombinere det bæredygtige og det smarte i ét. Efter research i branchen oplever vi, at det kan være svært at finde de løsninger og gøre vores byudvikling intelligent. Derfor har vi lavet denne nye konference, som, vi håber, kan bringe parterne sammen og være med til at få intelligent og digital byudvikling højere op på dagsordenen, så vi sammen kan skabe mere bæredygtige byrum, fortæller Louise Starklint, Senior Project Manager for Building Green.

To spændende dage med værktøjer og inspiration

På den nye konference Sustainable Infrastructure den 9. & 10. november 2022 får du værktøjer og inspiration til, hvordan du kan skabe løsninger, som gør det muligt at skabe og udvikle bymiljøer, der kombinerer det effektive, intelligente og bæredygtige på en gang. Over to dage får du sat fokus på bæredygtig infrastruktur gennem oplæg, cases og debatter. Udvalgte talere sørger for, at du får en masse inspiration, viden og praktiske erfaringer, som du kan bruge bagefter. Du får også inspiration fra ind- og udland til, hvordan du kan skabe og integrere løsninger i byerne, som kombinerer det bæredygtige og smarte i et.

Konferencen finder sted den 9. og 10. november 2022 på Comwell Copenhagen Portside i Nordhavn i København. Læs mere og tilmeld dig her.

Flere artikler
Clare Farrow og hendes udstilling exhibition ‘Small Spaces in the City: Rethinking Inside the Box’
Find design ideas that can improve the lives of many people in small spaces