Vær med på konferencen Biobaserede Byggematerialer

Biobaserede byggematerialer på agendaen igen i år

Building Greens succes-konference Biobaserede Byggematerialer fra sidste år bliver gentaget igen i år. Konferencen retter fokus på biomaterialer og udfordringer og muligheder ved brug af materialerne i byggeriet.

Byggebranchen står overfor en kæmpe udfordring i at skulle nedbringe byggeriets klimaaftryk betragteligt inden for en meget kort periode, og det kan ikke lade sig gøre ved ”business as usual”. Derfor bliver branchen nødt til at tænke alternativt og kigge sig omkring efter mere bæredygtige materialer, som kan hjælpe med at nå bæredygtighedsmålene.

Derfor inviterer Building Green endnu en gang til konferencen Biobaserede Byggematerialer den 24. & 25. august 2022.

Stærkt felt af talere på programmet

Programmet byder på et stærkt felt af de mest vidende eksperter på området. De vil igennem casestudies, præsentationer og debatter, præsentere deltagerne for gode råd, ny viden, inspirerende erfaringer. Derudover får kommer de også forslag til hvordan vi kan løse de udfordringer omstillingen stiller branchen overfor og hvordan vi udnytter det store potentiale i biobaserede byggematerialer.

Talerne er blandt andre:
Andreas Reeg, founding partner, Rundzwei Architekten
Signe Kongebro, partner og global design director, Henning Larsen Architects
Mikkel Westfall, co-founder, Clementwestfall
Christian Wittrup, CCO, A:GAIN
Anne Beim, arkitekt/ph.d., professor, CINARK, Det Kongelige Akademi
Kirsten Lynge, bæredygtighedskonsulent, Rambøll+Søuld
Kristian Fribo, bæredygtighedschef, STARK
… og mange flere!

Se alle talerne i programmet

Læs mere om konferencen

Tilmeld dig direkte

Flere artikler
Sustainable construction demands new digital tools