Ny konference om biobaserede byggematerialer

Ofte hører vi om, hvordan byggebranchen belaster klimaet gennem stor mængde affald og spild og på grund af stort CO2-aftryk. For at kunne nedbringe branchens CO2-aftryk er det nødvendigt, at vi begynder at arbejde målrettet, analytisk og struktureret med materialernes påvirkning. Men der er mange faktorer, vi skal overveje. Hvordan får vi øget mængden af genanvendelse? Hvilke materialer både nedbringer CO2-udslippet og lagrer CO2? Hvordan påvirker materialevalget indeklimaet? Hvad er byggeprocessen, og hvordan anvendes de på bedste vis?

Biobaserede materialer kan være med til at løse flere af de ovenstående udfordringer. Genanvendelse bliver lettere, hvis materialerne ikke er fyldt med farlige kemikalier, mange biobaserede materialer lagrer CO2, og de skaber bedre og sundere indeklima for de personer, der opholder sig i bygningerne

Det kan du være med til at sætte fokus på til den nye konference Biobaserede byggematerialer den 1. & 2. september sammen med resten af byggebranchen. Her kan du blandt andet blive klogere på, hvordan du kan bygge med biobaserede byggematerialer. Tilmeld dig nu

2 dage med byggematerialer i fokus

På konferencen får du sat fokus på byggematerialer. Du får viden om biobaserede byggematerialer, deres egenskaber og bidrag til bæredygtigt byggeri. Du bliver også klogere på, hvordan du kan løse problemstillinger vedrørende brandsikkerhed, fugt og indeklima. Gennem oplæg fra eksperter, case-eksempler fra reelle projekter, debatter og netværk får du et overblik over de biobaserede materialer ud fra byggetekniske egenskaber, og du bliver præsenteret for de miljømæssige og arkitektoniske muligheder, som du får ved at anvende biobaserede materialer.

Tilmeld dig nu og vær med til 2 dage med byggematerialer i fokus

Biobaserede byggematerialer får du blandt andet sat fokus på:

  • Hvad kan biobaserede byggematerialer?
  • Hvorfor er biobaserede byggematerialer et godt valg i modsætning til konventionelle materialer?
  • Brandsikkerhed og myndighedsgodkendelse
  • Fugt, råd, svamp – hvordan undgås det, og hvordan får man et naturligt godt indeklima?
  • Praktiske eksempler på projekter, hvor biobaserede materialer har bidraget til både lavere CO2-aftryk, smukke byggerier og bedre indeklima

Hvad får du ud af at deltage?

  • Du lærer, hvordan du kan bygge med biobaserede byggematerialer
  • Du får praktiske erfaringer fra virksomheder, der har arbejdet med biobaserede byggematerialer
  • Du får muligheden for at diskutere din nye viden med resten af branchen og udvide dit netværk

Mød hele branchen

Vær med til at blive klogere på biobaserede byggematerialer sammen med resten af branchen. Konferencen er relevant for dig, der arbejder med byggematerialer, og du kan for eksempel være arkitekt, rådgivende ingeniør, entreprenør, bygherre eller på anden måde arbejde i branchen.

Begrænset antal pladser – tilmeld dig i dag!

4.495.-

Early Bird indtil 18. juni 2021

4.995.-

Forårstilbud indtil 20. august 2021

5.495.-

Normalpris fra 21. august 2021

Alle priser er eksklusiv moms.

Tilmeld dig her eller kontakt os på +45 35 25 35 45 / info@insightevents.dk

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding. Prisen inkluderer forplejning begge dage på den fysiske event (kaffe/te, frugt/kage og frokost).

Grupperabat
I kan få rabat, hvis I tilmelder mere end 3 deltagere fra samme virksomhed. Kontakt os for at høre mere.

Venue
Konferencen afholdes i den over 100 år gamle bygning Vandværket i København – et historisk vandværk, der i dag er et moderne venue med højt til loftet.
Rabarbervej 2
2400 København NV

Afbestillingsbetingelser
Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Læs om vores behandling af personoplysninger her.

Coronaforholdsregler
Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs mere om konferencer og coronaforholdsregler her.

tilmelding

Har du nogle spørgsmål?

Helene Henriksen
Project Manager, Head of Commercial
hh@buildinggreen.eu
+45 4195 1424

Thomas Klindt
Senior Sales Manager – Sponsors & Exhibition
tk@buildinggreen.eu
+45 4195 1431

Michael Bering
Sales Consultant – Registration
michael.bering@insightevents.dk
+45 4195 1404

kontakt