Salling. Fotograf Kollision

Vis dine grønne handlinger og deltag i den bæredygtige byevent Greenlight

I tråd med Building Green arbejder byeventet Greenlight Aarhus for at fremme de bæredygtige valg både i virksomheder, i hverdagen og i de valg, vi hver især træffer, når vi agerer i de forskellige aspekter i vores liv.

Med udgangspunkt i handling opfordrer Greenlight Aarhus aktører – Omstillere – til at synliggøre deres bæredygtige handlinger til inspiration og vidensopbygning i rammerne af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling af samfundet.

Greenlight er en nonprofit, apolitisk forening, der arbejder ud fra synspunktet, at når vi alle fortæller om vores konkrete handlinger, inspirerer vi hinanden til det næste skridt. Uanset om man er dybt engageret eller begynder på den bæredygtige rejse, er man en vigtig del af omstillingen. Derfor er Greenlight også for alle.

Bliv Omstiller – Fortæl, hvad I gør

Når vi fortæller og oplyser om ansvarlige handlinger, er vi med til at øge bevidstheden om at alternativer til de traditionelle valg eksisterer.

Building Green bakker allerede op om Greenlight Aarhus:

– Building Greens fokus er at samle alle de aktører, som bidrager til den grønne omstilling i byggeriet. Og derfor bakker vi også op om de andre initiativer, som arbejder for det samme. Greenlight Aarhus er et rigtig godt initiativ som både sætter fokus på bæredygtighed i byggeriet, i erhvervslivet generelt og hos forbrugerne. Og den slags event bakker vi gerne op om, siger Helene Henriksen, Senior Project Manager, Building Green.

Det samme kan I ved at synliggøre jeres bæredygtige handlinger som Omstiller i Greenlight. Deltag i by-eventen ved at fortælle om, hvordan I på jeres arbejdsplads og/eller i jeres byggerier orienterer jer mod bæredygtighed og FN’s Verdensmål.

Med en Omstiller-profil har I også mulighed for at bidrage med aktiviteter som en del af Greenlight-ugen. Om det er i form af åbent hus-arrangementer, hvor I fortæller om jeres overvejelser og tankegang, når I designer nyt, ekskursioner til byggerier eller oplæg om bæredygtighed i byggeriet afhænger af jeres interesser og strategier.

Hvad er Greenlight Aarhus?

Greenlight Aarhus er en årligt tilbagevendende by-event, der kickstarter foråret med en hyldest af bæredygtige handlinger. I 2022 ligger eventen 29. marts til 3. april. Her samler eventen hele Aarhus om at synliggøre det, vi hver især gør og inspirerer hinanden spå tværs af bysamfundet til at accelerere den grønne omstilling.

Besøg greenlightaarhus.com og se, hvem der allerede er Omstillere i Greenlight. Det er også her, I kan lade jer inspirere af de øvrige programpunkter.

Programmet er open source, og det er gratis at deltage. Opret jeres aktiviteter i programmet på Greenlight Aarhus’ hjemmeside: www.greenlightaarhus.com

Stifterne af Green Light
Flere artikler
Hvad har dagslys med CO2-aftryk i byggeriet at gøre?