ECO 300: endnu et nyt energieffektivt ventilationsanlæg fra Genvex

ECO 300: endnu et nyt energieffektivt ventilationsanlæg fra Genvex

ECO 300 er Genvex’ nyeste ventilationsanlæg med varmegenvinding, som genanvender op til 94 % af varmen i din bolig. Den høje varmegenvindingsgrad og energieffektivitet kan give betydelige besparelser på varmeregningen – særligt i forhold til naturlig ventilation, da varmen bibeholdes i boligen og ikke lukkes ud i det fri sammen med ventilationsluften.

Derudover har ECO 300 kompakte indbygningsmål og en ekstra lav vægt, hvilket gør det særligt nemt at installere og servicere. Anlægget er især velegnet til enfamiliesboliger som parcelhuse, typehuse og rækkehuse. Et ECO 300 ventilationsanlæg har en høj varmeisoleringsevne med minimum 40 mm isolering, og er derfor ideelt til installation i uudnyttede og uopvarmede rum som for eksempel tagrum.

Anlægget har fuldautomatisk bypass, hvilket bidrager yderligere til komforten. Det gør det nemlig muligt at åbne op for den køligere udeluft og dermed at køle boligen uden brug af strøm, når boligen er overophedet om sommeren.

ECO 300 leveres i øvrigt med styringsplatformen Optima 270, der er den nyeste, opgraderede udgave af vores kendte Optima-styring. Styringen har en lang række nye funktioner, som giver dig mulighed for at indstille dit ventilationsanlæg, så det passer præcis til dine behov. Desuden har Optima 270 som standard internettilslutning, som kan bruges til både appstyring og fjernovervågning af ventilationsanlægget. Optima 270 fås med to typer displays: en simpel udgave – Optima Basic – og en mere avanceret udgave – Optima Touch.

Optima Basic er til dig, der ønsker et simpelt setup uden alt for mange indstillinger og avancerede menuer. Du kan her primært styre blæserhastigheden, eftervarmefladen, fugtkontrollen og filtertimeren, lige som du kan booste anlægget i 30 minutter, hvis du ønsker ekstra udskiftning af luften i en kortere periode.

Optima Touch betjenes via en touchskærm og giver adgang til en mere avanceret og udførlig menu end Optima Basic. De grundlæggende funktioner som blæserhastighed og rumtemperatur er de samme, men der er samtidig adgang til aflæsning af de følere, som er indbygget i anlægget som fx fugtføleren.

Fordele ved ECO 300:

  • Letvægtskonstruktion giver nemmere montage
  • Høj varmeisoleringsevne og lavt varmetab
  • Fleksible tilslutningsmuligheder med højre/venstre-konfiguration
  • Leveres med indbygget internetgateway
  • Plug and play installation med ekstern forbindelse til strømforsyning, betjeningspanel og internet

Læs mere om ECO 300 ventilationsanlæg fra Genvex på www.genvex.com/eco300

Sponsoreret indhold i samarbejde med Genvex

Flere artikler
Nye regler for brugen af grøn cement og genanvendt beton får stor betydning og er vigtige at kende for alle aktører i branchen.
Nye krav til beton gør det nemmere at bygge grønt