Bæredygtig Byggeproces - to dage med byggeprocesser i fokus

Bliv klogere på bæredygtige byggeprocesser

Vi gentager successen med sidste års konference Bæredygtig Byggeproces, og du kan være med den 8.-9. juni 2022. Du kan se frem til to dage med byggeprocesser i fokus.

I Danmark er der mange kræfter, der arbejder mod mere bæredygtighed i byggeriet. Løsningerne og materialerne er der, og det er et spørgsmål om at få tingene til at ske. Ofte tales der i branchen om, at rammebetingelser står i vejen for mere bæredygtighed. 

Hvis vi skal have mere bæredygtighed, skal vi se bæredygtigheden som en række af nye muligheder for at tænke processen på en ny måde, inddrage de rigtige kompetencer og få bæredygtigheden med i vores byggeri i langt højere grad end i dag.

Det kan du være med til at sætte fokus på til konferencen Bæredygtig byggeproces sammen med resten af byggebranchen. Her kan du blandt andet blive klogere på, hvordan du kan gribe byggeprocessen anderledes an, og hvordan vi kan bygge bæredygtigt allerede i morgen med nye metoder.

Har du input til programmet?

Vi er i fuld gang med at lave et virkelig spændende program, og vi vil meget gerne høre dine input. Har du forslag til programmet i 2022? Vi vil meget gerne høre dine input og ideer. Har du selv ekspertviden eller kender du en, der har? Og hvilke spændende projekter skal vi bare have med i programmet?

Vi sætter pris på alle slags input. Send en mail til Project Manager Anders Nielsen på an@buildinggreen.eu med dine ideer.

Flere artikler
Bliv inspireret af ambitiøse og inspirerende projekter