Ny dato i juni til Building Green Aarhus.

Building Green inviterer til sommerevent i Aarhus

Building Green Aarhus er flyttet fra marts til juni. Vær med til at holde et brag af en bæredygtighedsfest den 14. og 15. juni i Centralværkstedet, når vi slår dørene op.

Vi har lavet et super fedt program, som vi gerne vil dele med så mange som muligt. Derfor flytter vi eventen til en sommerdag, hvor vi forhåbentligt er på den anden side af den nuværende corona-situation og kan samles til en rigtig god oplevelse. I juni kommer Centralværkstedet til at emme af solskin og en masse erfaringsudveksling med bæredygtige valg i fokus – og vi glæder os!

Samme program og samme setup

Vi lover et spændende program med inspirerende talere fra hele verden og relevante debatter, der alle går i dybden med temaet bæredygtige valg og undertemaerne transformation, materialer og bynatur. Skal du tage et valg om at bygge nyt eller transformere en eksisterende bygning, hvilke materialer skal du vælge og hvor meget prioriterer du at gøre plads til naturen i byudviklingen?

Vi har allerede løftet sløret for den første taler: Den mexicanske stjernearkitekt Tatiana Bilbao, og vi vil løbende løfte sløret for mere, inden vi lancerer hele programmet lidt senere på året.

Vi håber at se hele byggebranchen til to sommerdage i bæredygtighedens tegn. Hvis du allerede er tilmeldt, så flytter vi automatisk din tilmelding, og du skal derfor ikke gøre andet end at sætte kryds i kalenderen den 14.-15. juni.

Læs mere om Building Green Aarhus her

Tilmeld dig gratis her

Flere artikler
Kommunerne rykker på den bæredygtige dagsorden - Building Green
Kommunerne rykker på den bæredygtige dagsorden: I Hjørring løfter man bæredygtighedsudfordringer sammen med borgerne