Vær med på Build for Creativity - ny konference om Creative Placemaking

Building Green lancerer ny konference om Creative Placemaking

Creative Placemaking bringer design, kunst og kultur ind i byggebranchens projekter for at skabe områder og samfund, der både er levende og rige kulturelt, socialt og ikke mindst økonomisk. At indtænke Creative Placemaking-principper i dine projekter helt fra starten kan øge værdien af dine byggeprojekter kulturelt, socialt, miljømæssigt og økonomisk. Det handler i sidste ende om bæredygtighed.

Alt det kan du blive klogere på den 8. & 9. marts, når vi i samarbejde med konsulentfirmaet Volcano afholder den helt nye konference Build for Creativity. På konferencen får du viden og inspiration til hvordan du kan indtænke det kulturelle og kreative liv i dine projekter.

Du kan blandt andet høre mere om:
– Creative placemaking – hvad og hvorfor?
– Hvad er den gode by og hvordan vi bygger den?
– Kreativ byudvikling og social bæredygtighed
– Nye partnerskaber og metoder

Programmet er nu lanceret

Programmet er udviklet i tæt samarbejde med Volcano. Du kan se frem til at høre talere, der i årevis har arbejdet med hvordan kreativitet kan forandre og udvikle både byrum og samfund på lille og stor skala. Du kan tage deres erfaringer med dig og bruge dem i dit fremtidige arbejde med at skabe de rum vi alle skal leve i.

Du kan blandt andre opleve Kristian Riis, co-founder, Volcano Group og Home.Earth, Mette Søs Lassesen, executive director, Rambøll, Jan Gehl, founder & senior advisor, Gehl Architects, Stephen Willacy, direktør, Stephen Willacy Architecture + Urbanism, Rune Kilden, byudvikler, Kilden & Hindby, Mette Tony, arkitekt & founding partner, Praksis, og mange flere.

Se alle talere, emner og cases i programmet

Læs mere om konferencen

Tilmeld dig og vær med til marts

Flere artikler
Katrina Wiberg om usikkerhed som grundpræmis
Vi skal lære at acceptere ‘usikkerheder over tid’ som en grundpræmis