Vær med på Build in Wood
Bert af Studio Precht

Vær med på Danmarks største trækonference

Danmarks største trækonference er tilbage i 2022! For femte gang inviterer Building Green til Build in Wood den 18. & 19. maj 2022, og du er selvfølgelig inviteret. Det bliver som altid et brag af en konference over 2 dage med træbyggeri i fokus.

På konferencen får du sat fokus på barrierer og muligheder for mere træbyggeri i Danmark. Du bliver klogere på temaer som træet som ressource, hvor meget vi i dag kan med træbyggeri og hvordan du vælger det rette byggesystem.

Sæt kryds i kalenderen den 18. & 19. maj og vær med på Danmarks største trækonference. Du kan tilmelde dig her

Open Call – del dine ideer med os

Vi er i fuld gang med at lave et virkelig spændende program, og vi vil meget gerne høre dine input. Har du forslag til programmet i 2022? Vi vil meget gerne høre dine input og ideer. Har du selv ekspertviden eller kender du en, der har? Og hvilke træprojekter skal vi bare have med i programmet?

Vi leder efter de mest inspirerende talere og spændende træprojekter – både i Danmark og i udlandet. Vi sætter pris på alle slags input. Send en mail til Head of Commercial Helene Henriksen på hh@buildinggreen.eu med dine ideer.

Flere artikler
Træbyggeriets epicenter – Build in Wood samler branchens bedste