DK | EN

Build in Wood træbyggeriets dilemmaer

Træbyggeri byder på en skov af dilemmaer. Hvorfor taler vi så meget om højhuse, når de fylder så lidt i den samlede byggemasse? Hvordan kan vi dokumentere gode økonomiske cases, så flere bygherrer og entreprenører vil investere i et træbyggeri? Hvor meget træ fra åbenstående konstruktioner kan man vise i en bygning før man går på kompromis med andre vigtige egenskaber i byggeriet? Skal man vælge en hybridløsning for at opnå stivhed og bedre akustiske egenskaber på trods af at det tilføjer beton til byggeriet?

På Build in Wood får du viden til at tage valg i forbindelse med træbyggeri på et mere oplyst og nuanceret grundlag, og den viden kan du dele med dine kollegaer og andre i branchen. Over 2 hele dage kan du være med til at nørde og diskutere træbyggeri i dybden.

Tilmeld dig nu og vær med til 2 dage med træbyggeri i fokus

8 dilemmaer inden for træbyggeri

Programmet er bygget op omkring 8 aktuelle dilemmaer i træbyggeri, så du får viden til at tage valg i forbindelse med træbyggeri på et mere oplyst og nuanceret grundlag. Du kan se frem at høre førende træeksperter og spændende debatter, der giver dig viden til at træffe de svære valg og inspiration til de typiske dilemmaer. Gå på opdagelse i dilemmaerne og programmet her

Brandsikkerhed

Nogle temaer går bare ikke af mode. Brandsikkerhed får stadig mange fagfolk til at hive sig selv i håret, og er derfor et vigtigt tema at dykke ned i. Du får blandt andet stillet skarpt på følgende: Hvad må du med byggeri i højden? Hvad skal du forholde dig til i forhold til brandsikring i nye byggeprojekter? Hvordan er reglerne i forhold til facader? Hvornår skal der sprinkles? Hvor meget af træet kan få lov at være synligt? Hvordan sikres flugtvejene i et træbyggeri?

Økonomi

Over den seneste årrække er der spændende eksempler på større områder med rækkehuse, lejligheder, skoler og kontorbygninger, hvor træ som byggemateriale indgår som en vigtig brik, og flere projekter er på vej. Viden og debat om økonomi og risici er meget efterspurgt. På Build in Wood får du sat fokus på økonomien i træbyggeri. Er det dyrere at bygge i træ? Hvordan kan vi dokumentere gode økonomiske cases?

Vær med til Build in Wood og få tilpasset viden

Arkitektur

Mange arkitekter vil rigtig gerne bygge i træ, men hvordan kan vi opnå det rette æstetiske udtryk på træets præmisser? Hvordan kan man lave et vellykket design, der udgør et velfungerende, spændende miljø, hvor mennesker færdes og bor? Hvis det skal være et kontor med åbne trækonstruktioner med meget synligt træ, så stiller det f.eks. krav til akustikløsninger og andre byggetekniske overvejelser, så bygningen er et rart sted at opholde sig i.

Bæredygtighed

Byggeriet står for en stor del af Danmarks CO2-udledning, og træ kan være et vigtigt redskab til at reducere klimaudfordringen. Men kombinationen af bæredygtighed og træbyggeri er ikke altid ligetil. I hvert fald ikke når vi skal udregne forholdene. Hvad regnes for eksempel med i en LCA- analyse? Når træet regnes som CO2-oplagring, har man så regnet med den CO2, som udledes i forbindelse med fældning af træet, transport til savværket osv.? Hør meget mere på konferencen.

Mød hele branchen

Der er sket meget inden for den seneste årrække, og ikke mindst siden Build in Wood blev lanceret for fire år siden. Mange i branchen er blevet klogere på træbyggeri, og der bliver ved med at komme flere til, der er nysgerrige på træbyggeri. Til Build in Wood mødes du med branchen for at diskutere, hvordan vi kan imødekomme potentialet for mere træbyggeri i Danmark.

Du kan netværke og debattere træbyggeri – og dilemmaer med hele byggebranchen blandt andet arkitekter, ingeniører, bygherrer og entreprenører.

Modtag nyheder om træbyggeri 

– tilmeld dig nyhedsbrevet

news

Glæd dig til at høre om disse emner:

• Bæredygtighed i træbyggeri
• Lovgivning og politik inden for træbyggeri
• Byggetekniske overvejelser
• Arkitektoniske værdier og overvejelser i forbinde med træbyggeri
• Økonomi i træprojekter
• Byg på træets præmisser
• Brandsikkerhed i træbyggeri
• Nationale og internationale erfaringer med træbyggeri

Hvad får du ud af at deltage?

  • Viden om hvordan du skal navigere i forskellige dilemmaer og opnå gode kompromisser med dine samarbejdspartnere
  • Indsigt i de nyeste trends inden for træbyggeri og arkitektur
  • Faktabaseret overblik over den nyeste viden om træbyggeri
  • Viden om State of the Art-løsninger inden for træbyggeri
  • Specifik viden om træs klimapåvirkning
  • Praktiske eksempler og viden om spændende trækonstruktioner
  • Nuanceret overblik over hvordan du kan implementere den frivillige bæredygtighedsklasse i træbyggeri
  • Netværk, fællesskab og mulighed for partnerskaber i byggebranchen

Videnspartnere

partner

Partnere & udstillere

Begrænset antal pladser – tilmeld dig i dag!

4.495.-

Early Bird indtil 16. april 2021

4.995.-

Forårstilbud indtil 7. maj 2021

5.495.-

Normalpris fra 8. maj 2021

Alle priser er eksklusiv moms.

Tilmeld dig her eller kontakt os på +45 35 25 35 45 / info@insightevents.dk

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding. Prisen inkluderer forplejning begge dage på den fysiske event (kaffe/te, frugt/kage, frokost og netværksreception med mad og drikkevare den 18. maj).

Grupperabat
I kan få rabat, hvis I tilmelder mere end 3 deltagere fra samme virksomhed. Kontakt os for at høre mere.

Venue
Eventen afholdes i det 100 år gamle Lokomotivværksted i København, der har vinduer fra gulv til loft og en tagkonstruktion af træ og glas.
Otto Busses Vej 5A
2450 København SV

 

Digital Event
Når du tilmelder dig det digitale event, kan du live-streame eventen derhjemmefra eller fra kontoret. Du kan se alle talere, debatter og spor digital i realtid, og du kan stille spørgsmål undervejs. Du får også adgang til alle optagelserne i 3 måneder efter eventen.

Afbestillingsbetingelser
Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Læs om vores behandling af personoplysninger her.

tilmelding

Har du nogle spørgsmål?

Ditte Rosenquist
Head of Sustainability
dr@buildinggreen.eu
+45 6024 9352

Thomas Klindt
Senior Sales Manager – Sponsors & Exhibition
tk@buildinggreen.eu
+45 4195 1431

Michael Bering
Sales Consultant – Registration
michael.bering@insightevents.dk
+45 4195 1404

Helene Henriksen
Head of Commercial
hh@buildinggreen.eu
+45 4195 1424

kontakt
galleri