DK | EN

Signaturfoto: Bert af Studio Precht

Vær med på Danmarks største trækonference Build in Wood

Træbyggeri i Danmark har udviklet sig meget gennem de sidste par år. Da Building Green for første gang afholdte Build in Wood i 2018 var mere træbyggeri i Danmark højest på agendaen, og de sidste 5 år har vi udvekslet viden og diskuteret udfordringer og muligheder for mere træbyggeri. Nu har branchen rykket sig, og Danmark har i dag flere eksempler på træbyggeri – eksempler som vi alle stadig kan lære af og som kan være med til at accelerere mængden af træbyggeri.

På konferencen den 18. og 19. maj 2022 fortsætter vi rejsen og sætter fokus på de barrierer og muligheder vi fortsat oplever i hverdagen. Du bliver klogere på temaer som træet som ressource, hvor meget vi kan med træbyggeri, hvad kan vi med træbyggeri og hvordan du vælger det rette byggesystem. Via fagspor får du desuden mere specifik viden om nogle af barrierer, der fortsat kan være udfordrende i hverdagen.

Sæt kryds i kalenderen den 18. & 19. maj 2022 til Build in Wood. Tilmeld dig nu!

2 dage med træbyggeri i fokus

På Build in Wood kan du være med til at nørde træbyggeri i 2 hele dage. Inspirerende træeksperter giver dig ny viden om træ og trækonstruktioner og fortæller om spændende og innovative træprojekter fra Danmark og udlandet. Du kan også se frem til at netværke om træbyggeri med hele byggebranchen og være med i spændende debatter, der går i dybden med aktuelle problemstillinger inden for emnet. 

2 dage med træbyggeri i fokus

På Build in Wood kan du være med til at nørde træbyggeri i 2 hele dage. Inspirerende træeksperter giver dig ny viden om træ og trækonstruktioner og fortæller om spændende og innovative træprojekter fra Danmark og udlandet. Du kan også se frem til at netværke om træbyggeri med hele byggebranchen og være med i spændende debatter, der går i dybden med aktuelle problemstillinger inden for emnet. 

Mød hele branchen

Der er sket meget inden for den seneste årrække, og ikke mindst siden Build in Wood blev lanceret i 2018. Mange i branchen er blevet klogere på træbyggeri, og der bliver ved med at komme flere til, der er nysgerrige på træbyggeri. Til Build in Wood mødes du med branchen for at diskutere, hvordan vi kan imødekomme potentialet for mere træbyggeri i Danmark.

Du kan netværke og debattere træbyggeri – og dilemmaer med hele byggebranchen blandt andet arkitekter, ingeniører, bygherrer og entreprenører.

Hvad får du ud af at deltage?

– Indsigt i de nyeste trends inden for træbyggeri og arkitektur
– Faktabaseret overblik over den nyeste viden om træbyggeri
– Praktiske eksempler og viden om spændende trækonstruktioner
– Netværk, fællesskab og mulighed for partnerskaber i byggebranchen

Partnere & udstillere

Begrænset antal pladser – tilmeld dig i dag!

4.495.-

Early Bird indtil 8. april 2022

5.495.-

Forårstilbud indtil 6. maj 2022

5.995.-

Normalpris fra 7. maj 2022

tilmelding

Praktiske oplysninger

Tilmeld dig her eller kontakt os på +45 35 25 35 45 / info@insightevents.dk

Du får tilsendt en faktura og en ordrebekræftelse efter din tilmelding. Prisen inkluderer forplejning begge dage (kaffe/te, frugt/kage, frokost og netværksreception med mad og drikkevare den 18. maj).

Grupperabat
I kan få rabat, hvis I tilmelder mere end 3 deltagere fra samme virksomhed. Kontakt os for at høre mere.

Venue
Build in Wood afholdes i The Plant Cph – en gammel fabrik bygget af A.P. Møller Mærsk i 1962, der i dag er et moderne oplevelsesvenue.
Raffinaderivej 22
2300 København S

Afbestillingsbetingelser
Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen tilbageholdes et gebyr på 10 %. Sker afbestillingen mindre end 14 dage før afholdelsen, tilbageholdes 50 %, og ved afbestilling senere end 2 dage før afholdelsen betales fuld pris. Er du selv forhindret, har du mulighed for at overdrage deltagelsen til en kollega.

Coronaforholdsregler
Vi følger naturligvis altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Læs mere om konferencer og coronaforholdsregler her.

Læs om vores behandling af personoplysninger her.

Har du nogle spørgsmål?

Helene Henriksen
Head of Commercial
hh@buildinggreen.eu
+45 4195 1424

Thomas Klindt
Senior Sales Manager – Sponsors & Exhibition
tk@buildinggreen.eu
+45 4195 1431

Michael Bering
Sales Consultant – Registration
michael.bering@insightevents.dk
+45 4195 1404

kontakt

Modtag nyheder om træbyggeri 

– tilmeld dig nyhedsbrevet

news
galleri