Første talere på Building Green er annonceret

De første to talere på Building Green København er nu annonceret

Nu kan du få et lille smugkig på programmet til Building Green København i Forum den 3.-4. november. Der er allerede afsløret 2 keynote speakers, som skal tale på konferencen. Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen på Building Green – og kan du heller ikke vente til november, så kan du se frem til uge 36 hvor det fulde program udkommer.

Som mennesker er vi alle forbundet med hinanden, naturen og klimaet, og vi skal lukke naturen ind i byerne, hvis vi skal løse fremtidens klimaudfordringer. Derfor rykker naturen også ind på Main Stage, og du kan blandt andet blive klogere på, hvordan vi får mere natur i byerne eller hvordan vi mindsker CO2-udledningen fra byggebranchen. Læs mere om de to annoncerede talere længere nede.

Keynote: Flemming Rafn, medstifter af Tredje Natur

Flemming Rafn, medstifter af Tredje Natur

Tredje Natur er kendt for sine store klimatilpasningsprojekter i Klimakvarteret ved Skt. Kjelds Plads, Enghaveparken og på Nørrebro i København.

Du kan opleve Flemming Rafn på Main Stage fortælle om den nødvendige omstilling af vores byer, der kan skabe markante og mangeartede værdier for alle byens brugere. Gennem Tredje Naturs projekter viser han dig også, hvordan vores tids mest udfordrende spørgsmål kan svares med robuste, livsbekræftende og skalerbare løsninger.

Keynote: Lone Wiggers, partner hos C.F. Møller Architects

Lone Wiggers, partner hos C.F. Møller Architects

Lone Wiggers er uddannet arkitekt og har arbejdet hos C.F. Møller siden 1991. På Building Green giver hun sit perspektiv på den danske byggebranches udfordringer og muligheder i en nation, der er den 6. hurtigste af alle nationer til at nå planetens årlige overshoot-dato. Earth Overshoot Day er dagen, hvor vi har opbrugt den del af klodens ressourcer, som kan gendannes på et år. I år var denne dag den 26. marts for Danmark.

Du kan også høre om nogle af C.F. Møller Architects’ bæredygtige projekter. Lone Wiggers tager udgangspunkt i nuværende træbyggerier, som effektivt besparer CO2 i byggeriet i forhold til indlejret energiforbrug på byggematerialer. Hør for eksempel om BMU, der er det nye miljøministerium i Berlin på 51.000 m2, kontorbygningen i8 i München på 20.000 m2 og et statsligt kontorknudepunkt i Odense på 31.000 m2. Alle byggerier i massivt træ.

Læs mere om Building Green København og tilmeld dig gratis her

Flere artikler
Kai Kanafani kommer på Bæredygtig Byggeproces og snakker om byggeri
Vi er desværre alt for forsinkede med den grønne omstilling af byggeri