Ny Building Green konference om vand og klimatilpasning

Vi lancerer ny konference om vand og klimatilpasning

Mere vand er én af konsekvenserne ved klimaforandringer, og det stiller store krav til fremtidens arkitektur. I Danmark bliver vi presset af vand fra mange sider; Grundvandet stiger, regnen kommer, havet nærmer sig fra kysterne og åer sender vand fra baglandet.

De seneste ekstreme vejrhændelser i Europa understreger behovet for at accelerere klimatilpasningen i Danmark. Det har derfor næppe været mere aktuelt at samles og blive klogere på mødet mellem by og vand og fremtidens arkitektur.

Derfor inviterer Building Green dig til byggebranchens nye konference Build for Water den 6. & 7. december, hvor du får sat fokus på klimatilpasning til mere vand i byerne.

To dage med klimatilpasning i byer i fokus

På Build for Water kan du møde nogle ledende fagfolk, der deler viden om klimatilpasning af byer og giver dig konkrete eksempler på deres arbejde med at imødekomme fremtidens ændrede vandmønstre. Vi lancerer programmet i september, og du kan følge med på hjemmesiden for mere information.

Du får blandt andet sat fokus på temaerne:
• Fremtidens vandmængder
• Naturbaserede løsninger
• Arkitekturens rolle
• Organisering og finansiering


Få stillet skarpt på vandmængder, arkitekturens rolle, klimatilpasning og finansiering! Tilmeld dig konferencen nu

Topbillede: Schønherr

Flere artikler
Building Green giver plads til nye stemmer i Aarhus