3 grønne løsninger til fremtidens arbejdspladser

3 grønne løsninger til fremtidens arbejdspladser

Fremtidens arbejdspladser kommer til at være grønne, kreative og bæredygtige. Bogstaveligt talt. Det er i hvert fald det mål, danske Natural Greenwalls arbejder imod og har stor succes med.

Over de seneste år er efterspørgslen efter grønne løsninger steget. Det kan de især mærke hos danske Natural Greenwalls, som indretter virksomheder med plantevægge, mosvægge og plantesøjler. Det er tre løsninger, som er grønne fra inderst til yderst – og det er løsninger, som vil blive efterspurgt endnu mere i fremtiden. Det fortæller direktør i Natural Greenwalls, René Lund:

–De bedste medarbejdere bliver ikke kun tiltrukket af en høj løn længere. De vil have kreativitet, grønne værdier og et godt arbejdsmiljø. Det er det, vi laver løsninger til med vores plante- og mosvægge. Grønne indretninger som gavner indeklimaet og fremmer kreativiteten – og produkter som er samfundsansvarlige, miljøvenlige og grønne fra inderst til yderst.

Dansk udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut

Natural Greenwalls’ plantevægge er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut og er både 100% vandtætte og driftssikre. De er produceret 100% i Danmark, har et minimalt vandforbrug mindst 5,6 gange lavere end konkurrerende systemer og er lavet af genanvendte materialer. Deres mosvægge er 100% naturlige og mosset er håndplukket i Skandinaviske og Nordeuropæiske skove med respekt for naturen, så der er en naturlig produktion i dag, i morgen og mange år frem.

– Hvis vores grønne løsninger kun er grønne udvendigt og ikke er lavet på bæredygtigvis, så kan det være lige meget. Det betyder meget for os, at der er tænkt over hele processen fra vugge til grav. Det er både det, der bliver efterspurgt, men også det eneste rigtige at gøre i vores branche, mener vi. Derfor har vi prioriteret, at vi får lavet alt i Danmark med bæredygtige materialer og i højeste kvalitet, fortæller René Lund.

Grønne løsninger er i vækst

Med over 300 plante- og mosvægge i Danmark, den højeste 30 meter høj, den største over 200 kvm, og en anerkendelse som ’Gazelle 2020’, så tegner fremtiden både lys og grøn for Natural Greenwalls.

– Jeg er overbevist om, at fremtidens arbejdspladser bliver fyldt med grønne idéer og produkter. Det vil både være til gavn for virksomhedernes brand, medarbejdere og indeklima, og dermed i sidste ende for bundlinjen, slutter René Lund. 

Indholdet er sponsoreret i samarbejde med Natural Greenwalls.

Flere artikler
Byrumssikring med Gamma sikkerhedsbænk - Building Green
Byrumssikring med Gamma sikkerhedsbænk fra Thors Design